2009 Kasm Anneleri

hosbulduk canim.. bende tavuklu mantarli bisey yapsam diyorum ama ne yapsamki.. bayadir tavuk yemiyoz..
selcen sen yazin izmire gidicenmi? izmirin neresindesiniz siz?
tavukları kuşbaşı doğra mantar patates kabur işte az suyla süper oluyoo :lepi:
inşallah gidicem canım yaa 1 yıl oldu gitmeyeli çooook özledimmm
gaziemirdeyiz senin kociş neresindeen ay denkgelir de görüşürüz kız bakarsın
nbr kızlar
oğlum çok kustu yaa bide ekşi ekşi kokuyıo
ev sıcak dışarıda çıkmıyoz nasıl üşüttümki
off benimki dee
bugün çok kalın giydirdim örgüleri bilmem işe yarar mu
ay benimkide 5 dakika bile emmiyo nasıl doyuyosa artık bide ses duyunca hemen bırakıyo emmeyi:1no2::1no2:
ay ayneeen bi de kafayı çevirip duruyo bi yerlere bakıyoo

dilmuuuh nice yıllara tatlııımm

misafirlerim gitti.
kiz hic uyumadi ya. Allah'tan kucaktan kucaga gezdirdilerde bana mizirdamadi.
az oncede kavga dovus uyuttum, ama uzun surmez.mafoldumben

kızlaaarr işe başlamama tam 10 gün kaldıı mafoldumben
bu arada giyecek kıyafetim yooookk geçen sene hamişiz diye alışveriş yapmadımdıı zaten olanlar da göbekten patlıcak gibi oluyo
eski kiloma döndüüm ama döt göbek almış başını gidiyo nasıl iş bu bee mafoldumben

misafirlerim gitti.
kiz hic uyumadi ya. Allah'tan kucaktan kucaga gezdirdilerde bana mizirdamadi.
az oncede kavga dovus uyuttum, ama uzun surmez.mafoldumben

oy maşallaah geldiler de gittiler bilee
ay ben de uyuttum ama 50 kere uyandı sonunda elini kolunu bağladım da öle uyumuş yoksa elini emecem diye uyanıyo yaaa alsanaalsanasmile

kızlarrrr biz geçen hafta oğlumun aşısını yaptırdık bi kolundan bi sol bi sağ bacağından aşı oldu ağızdan hiç bişe olmadı sizlerindemi öyle

ortaokuldayken okul çıkışında kimin annesinde gün varsa oraya giderdik artanları yemek için aklinialirimsmile
gerçi benim annem çalıştıından bizde bişe olmazdı da
şimdi de saa geleliiim

kızlarrrr biz geçen hafta oğlumun aşısını yaptırdık bi kolundan bi sol bi sağ bacağından aşı oldu ağızdan hiç bişe olmadı sizlerindemi öyle

canım rota virüsü aşısı kendi isteğinle oluyo o ağızdan biz onu da yaptırdık dr bişe dememişti ben burdan öğrenmesem yapılmıcaktı belki de
dedim rota da olsun isterseniz yaparız dedi

yemeklerimi yaptım geldim fatomm still teemi içiyom ütü var aslında da şimdi başlasam beroş uyanacak heç el atmeyem en iisi bayanssulusmile
sen napıoooonn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…