bende sinirleniorum ama yapcak bişey yokaynı aynı su an aglıyo walla 5 dk aglasın sınırlerım tepemde ya
yahu başım şişti çıngırak sallamaktananlamak mümkün değilki bunların ne istediğinii sempatiksalakcinni
benimkide karnı tok altı kuru ağuuu guguda yaptık daha ne istiyo anlamadımm sempatiksalakcinni
dayak istiyolar dayakdelikafadulden
merhaba kızlar bizde bugün aşıdan geldik umarım ateşlenmez6 farklı aşı olduk.doktor ateş yapmaz dedii ama bakalım bcg ateş yapmamıştı...şuan uyuyor ama arada zırlayarak kalkıyo...iki mememi çekip geri dalıyoooo.....
bende sinirleniorum ama yapcak bişey yok
yahu başım şişti çıngırak sallamaktan
-tatlicadiarzu-
slm kızlarrrr a.s.
beni özledinizmiiiii :a015:
ben alıştıra alıştıra yaptom cnmemıyo sımdı bak karazaytunumm
ama 3 saat beklemek ne kelıme
nası olı o ıs hele bı anlat
demekkı sutun ıyıkı 3 saat tok kalıyo
kız acaba doymuyomu bilmiyorumkismilekaynana gibi konuştum himenkaydirigubbakcemile3oy maşallaah geldiler de gittiler bilee
ay ben de uyuttum ama 50 kere uyandı sonunda elini kolunu bağladım da öle uyumuş yoksa elini emecem diye uyanıyo yaaa alsanaalsanasmile
yemeklerimi yaptım geldim fatomm still teemi içiyom ütü var aslında da şimdi başlasam beroş uyanacak heç el atmeyem en iisi bayanssulusmile
sen napıoooonn
ben hem çıngırak sallıyom hem buseyi dinliyom ve cevap veriyom-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
6 aşımı burda 4 tanecik max
ben hem çıngırak sallıyom hem buseyi dinliyom ve cevap veriyom-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
canım ben yurtdışındayım düzen biraz farklı o yüzden bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile:sm_confused:
dayak istiyolar dayakdelikafadulden
merhaba kızlar bizde bugün aşıdan geldik umarım ateşlenmez6 farklı aşı olduk.doktor ateş yapmaz dedii ama bakalım bcg ateş yapmamıştı...şuan uyuyor ama arada zırlayarak kalkıyo...iki mememi çekip geri dalıyoooo.....
benimki kesin emmek istio üfffffffffffffffff
1 saat kaldırma meme başından sıkılmıo
yaw sen neyn konu kilitleyip durisin heç bişe annamadım:uhm:
canım ben yurtdışındayım düzen biraz farklı o yüzden bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile:sm_confused:
ben alıştıra alıştıra yaptom cnm
önce 2 saatte bir ona alıştı
sonra 2.5 saatte bir 40 çıktıktan sonra 3 saatte bir emiyo
doyuyo da ama yarım saat tutuyom memede artık kendi brakıyo
memişlerde ona alıştı 3 saatte bir süt üretiy anca yetiykaydirigubbakcemile3
geç bile kaldınız cnm çoktan 3 saate çıkarmalıydın
hem hazımsızlık yapmamış olur
kız acaba doymuyomu bilmiyorumkismilekaynana gibi konuştum himenkaydirigubbakcemile3
ymaaaaaaaay 2 saatte bı emıyo buda 3 e dayanırmıkı..
douyomu gııı
ohh ne güsel maşallah berayıma bak sana zaman veriyohaoldumsmile
bende kızımı aldım mutfağa koydum anakucağına
mızladıkça açtım aspiratörü birazda zıplaya zıplaya konuştum
1 tencere yimek anca yapabildimkaydirigubbakcemile3
ben rota yaptırmadım:sinifsinif:ymaaaaaaaay 2 saatte bı emıyo buda 3 e dayanırmıkı..rota özellikle orda mecbur olması lazım galba bilmiyorumkismile
komşun falan varmı gı orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?