iki cesit tatli var, gel yiyek.cokacimcoook
cnm bu rota virüsü aşısı dedğin pahalı bişymiş ishal içinmiş omu?canım rota virüsü aşısı kendi isteğinle oluyo o ağızdan biz onu da yaptırdık dr bişe dememişti ben burdan öğrenmesem yapılmıcaktı belki de
dedim rota da olsun isterseniz yaparız dedi
ya iki gün aynı düzende gidiyo üçüncü gün sapıtıyo dün mesela hiç uyumadı nerdeyse
bugün de 9dan 12e kadar uyumadı 12de uyudu hemen uyandı şimdi tekrar uyuttum ama ne kaa sürecek bilmiyom valla
evet canım o 140 lira maalesef :sinifsinif:cnm bu rota virüsü aşısı dedğin pahalı bişymiş ishal içinmiş omu?
valla ben de kahve işşmemek gerek diye biliyom nescafe de türk kahvesi de kafein var diye ama ikisinden de içtim birer kereKızlar türk kahvesini çok seviorum ama bi kaç kişi içme emziriosan dedi? Ne olur ki?
aslinda cok normal biliyomusun. biz istiyoruzki bi duzen olsun, oda bizim istedigimiz gibi olsun ve bebeler hic bozmasin bu duzeni.
tabiki hergun degisecekler, benimkide bugun nerdeyse hic uyumadi. misafirlerin yaninde gozleri kipkirmizi oldu, emzirdi, uyudu ama 5dk sonra uyandi. boyle boyle buyuycekler.
ortaokuldayken okul çıkışında kimin annesinde gün varsa oraya giderdik artanları yemek için aklinialirimsmile
gerçi benim annem çalıştıından bizde bişe olmazdı da
şimdi de saa geleliiim
geliom çayı koy
ama ben Çookk sevıorum zaten hamılelık botu ıÇemedımevet canım o 140 lira maalesef :sinifsinif:
Valla ben de kahve işşmemek gerek diye biliyom nescafe de türk kahvesi de kafein var diye ama ikisinden de içtim birer kere
öle ya iki gün böle iki gün başka zaman geçip gidiyo olsun varsıınn kaydirigubbakcemile2
slm kızlarrrr a.s.
beni özledinizmiiiii :a015:
konu kilitlemekten ancami firsat buldun.kaydirigubbakcemile3
öslediiiiiiiiiiik opuyorumnanaktanslm kızlarrrr a.s.
beni özledinizmiiiii :a015:
lafı ağzımdan aldıııın kaydirigubbakcemile3konu kilitlemekten ancami firsat buldun.kaydirigubbakcemile3
ya kızı emzirdim gazını çıkarttım altını değiştirdim
yatırdım yatağına açtım müzik dönence felan
ağlıooooo ne istioooooooo
anlamak mümkün değilki bunların ne istediğinii sempatiksalakcinni
benimkide karnı tok altı kuru ağuuu guguda yaptık daha ne istiyo anlamadımm sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?