2009 Kasm Anneleri

ay delırcem..bu cocuk nıye hıc uyumadı
demın emerken uyuttum kaynanam bagırıyo oggggglluuuuuuuuuuummmmmmm gel
ya bı sus dedım ben uyusun dııye gotum cıkıyo zaten
uyandı cocuk..
o gıttı ben uyuttum yatırdım yıne hopladı derdı ne ya delırcem

canım rota virüsü aşısı kendi isteğinle oluyo o ağızdan biz onu da yaptırdık dr bişe dememişti ben burdan öğrenmesem yapılmıcaktı belki de
dedim rota da olsun isterseniz yaparız dedi
cnm bu rota virüsü aşısı dedğin pahalı bişymiş ishal içinmiş omu?

[QUOTE=karazeytin;112821

avatarını nen değiştirdin gııkaydirigubbakcemile
bende bu kim diydim
kaynana lafından bile artık nefret ediyom
geçen hatta görecem diye uyuyan kızı uyandırmıştıohaoldumsmileohaoldumsmile
bende kızımla konuşarak ne kadar gaddar babannen var dimi kızım dedim anlasın diyekaydirigubbakcemile3
ben kaynana olursam melek gibi olcem biz çektik onlar çekmesin tabi gelinde iyi niyetliysekaydirigubbakcemile3kaynana gibimi konuştum neekaydirigubbakcemile3
babuline iyi gelmedimi kız sanabilmiyorumkismile
yaw benım gorumce we gelınde gırıyo bu pc den
bazende ben onlarınkınden resmı gorup tanımasınlar oglumu
yazdıklarımı gormesınler ondan degıstım cnm
bızımkıde uyandırdı cocugu catlak hep yapıyı bunu

ıyı gelmedı derken werınce yarım saat sonra pırtlatıyo amsa bugun hıc bıse wermedım 8 de kalktı 10 da kendılıgınden hepsını cıkardı.ama uyku fılan yapmadı gece haaaaaaaaala 3 kere ıkınarak kalkıyo

emıyo sımdı bak karazaytunumm
ama 3 saat beklemek ne kelıme
nası olı o ıs hele bı anlat
demekkı sutun ıyıkı 3 saat tok kalıyo

ya iki gün aynı düzende gidiyo üçüncü gün sapıtıyo dün mesela hiç uyumadı nerdeyse
bugün de 9dan 12e kadar uyumadı 12de uyudu hemen uyandı şimdi tekrar uyuttum ama ne kaa sürecek bilmiyom valla

aslinda cok normal biliyomusun. biz istiyoruzki bi duzen olsun, oda bizim istedigimiz gibi olsun ve bebeler hic bozmasin bu duzeni.

tabiki hergun degisecekler, benimkide bugun nerdeyse hic uyumadi. misafirlerin yaninde gozleri kipkirmizi oldu, emzirdi, uyudu ama 5dk sonra uyandi. boyle boyle buyuycekler.

cnm bu rota virüsü aşısı dedğin pahalı bişymiş ishal içinmiş omu?
evet canım o 140 lira maalesef :sinifsinif:
Kızlar türk kahvesini çok seviorum ama bi kaç kişi içme emziriosan dedi? Ne olur ki?
valla ben de kahve işşmemek gerek diye biliyom nescafe de türk kahvesi de kafein var diye ama ikisinden de içtim birer kere

öle ya iki gün böle iki gün başka zaman geçip gidiyo olsun varsıınn kaydirigubbakcemile2

ama ben Çookk sevıorum zaten hamılelık botu ıÇemedım 9 ay bulantılıydı benımkı stıll tee hangısını ıÇıosunuz kızlar

ya kızı emzirdim gazını çıkarttım altını değiştirdim
yatırdım yatağına açtım müzik dönence felan
ağlıooooo ne istioooooooo

anlamak mümkün değilki bunların ne istediğinii sempatiksalakcinni
benimkide karnı tok altı kuru ağuuu guguda yaptık daha ne istiyo anlamadımm sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…