iki gundur benim kizin yanaklari kizariyo sanki atesi varmis gibi. ama atesi yok, dun gece yarim kasik calpol verip yatirdim nolur nolmaz diye.
sabah beri bisey yoktu, az once yine kizarmis.bilmiyorumkismile
rota özellikle orda mecbur olması lazım galba bilmiyorumkismile
komşun falan varmı gı orda
darısı başına:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile
aferin sağa sen yaparsın tecrübeli anne senilaelaelaelaelae
heeee pardon bi başak karusu olduğunu unutmuşumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun cnm olmaz inşallah ates opuyorumnanaktan
ayy benimkide heç emmek istemiyo akannehir
:lepi: bravo bee fatoşumm vereliniortak
:1ninca: temizlik yapıyom :kedi:
afrikadasın demi :1shok::1shok:
ben oglani babanneye yolladim, kafami dinliyom kac gundur. nasil dinlemekse artik.kafamçokkarıştı
kız acaba doymuyomu bilmiyorumkismilekaynana gibi konuştum himenkaydirigubbakcemile3
ohh ne güsel maşallah berayıma bak sana zaman veriyohaoldumsmile
bende kızımı aldım mutfağa koydum anakucağına
mızladıkça açtım aspiratörü birazda zıplaya zıplaya konuştum
1 tencere yimek anca yapabildimkaydirigubbakcemile3
slm ay çok soğuk urası pazara gittim resmen dondum eve geldiğimde konuşamıyordum çenem tutuşmuştu soğuktan kızımda bu gün kustu ya acaba üşüttü mü memede emmiyo ne yapayım ya
offfffffffffffff delircem uyumuyoooooooooooo
kucakta uyuyo yerne koyuyorum açıyo gözleri
sunways rotayı yaptırabilirsin şimdide
ya bılmıyom cok kararsızım..
bıde ne dıcem benım oglus gece cok sık kalkıyo emıyo uyuyo ama en cok 2 saat uykusu yok gıbı bıse toplasan 8 saat 24 saat ıcınde
bu couk nasıl buyusun gelıssın ya gece ıkınmaktan gazdan uyuyamıyokı cıkaramıyoda ıkındıgı halde
kızlar sizde çocuk yüzünden eşinizle tartışıyomusunuz
üstü kalın değilse sağlıktandır şekerim öle derler:lepi:
offfffffffffffff delircem uyumuyoooooooooooo
kucakta uyuyo yerne koyuyorum açıyo gözleri
kızlar sizde çocuk yüzünden eşinizle tartışıyomusunuz
valla biz banyosunda tartışıyoz,ben panik oluyom çünküm üşücek diye..kociş suyu tutuyo ben yıkıyom,ama üşüdü diye kocişe kızıyom su onda diyedelikafaduldenkızlar sizde çocuk yüzünden eşinizle tartışıyomusunuz
ya bılmıyom cok kararsızım..
bıde ne dıcem benım oglus gece cok sık kalkıyo emıyo uyuyo ama en cok 2 saat uykusu yok gıbı bıse toplasan 8 saat 24 saat ıcınde
bu couk nasıl buyusun gelıssın ya gece ıkınmaktan gazdan uyuyamıyokı cıkaramıyoda ıkındıgı halde
slm kızlar
oğluş uyuyod biraz muhabbet edeyim sizle dedim bi tıkandı tükürüğümü boğazına kaçtı noldu bilmiyorum aklım çıktı yerinden tabi ne uyku kaldı denizde ne bişey sonrada emzirdim gazını çıkardım şimdi anakucağında ağzında emzik bakınıyor
sizlerden ne haber
slm kızlar
oğluş uyuyod biraz muhabbet edeyim sizle dedim bi tıkandı tükürüğümü boğazına kaçtı noldu bilmiyorum aklım çıktı yerinden tabi ne uyku kaldı denizde ne bişey sonrada emzirdim gazını çıkardım şimdi anakucağında ağzında emzik bakınıyor
sizlerden ne haber
gecmis olsun canim.
kız bebeyidemi pazarea getüdün:1shok::1shok:slm ay çok soğuk urası pazara gittim resmen dondum eve geldiğimde konuşamıyordum çenem tutuşmuştu soğuktan kızımda bu gün kustu ya acaba üşüttü mü memede emmiyo ne yapayım ya
herhalde kız tartışmayan varmı :mymeka:kızlar sizde çocuk yüzünden eşinizle tartışıyomusunuz
dur nan korkutma karuları dahada bebek yapmayacaklar haaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Insallah oyledir ya.bilmiyorumkismile
Kasim bebeleri hep ayni gun aziyo valla. benimkide kok sokturuyo bugun.
ohoooo, biraz daha buyusun, sacinizi basinizi yolarsiniz.alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?