2009 Kasm Anneleri

iki gundur benim kizin yanaklari kizariyo sanki atesi varmis gibi. ama atesi yok, dun gece yarim kasik calpol verip yatirdim nolur nolmaz diye.
sabah beri bisey yoktu, az once yine kizarmis.bilmiyorumkismile

üstü kalın değilse sağlıktandır şekerim öle derler:lepi:

rota özellikle orda mecbur olması lazım galba bilmiyorumkismile
komşun falan varmı gı orda

bilmiyorum canım mecbur mu değil mi olsa söylüyo doktorumuz zaten maşallah çok ilgili doktorlarımız saolsunlar.....
komşumda var canım zaten burdaki türk sayısı bir elin parmagını geçmez...kaydirigubbakcemile5

ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile
aferin sağa sen yaparsın tecrübeli anne senilaelaelaelaelae
darısı başına:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
heeee pardon bi başak karusu olduğunu unutmuşumkaydirigubbakcemile3
ben oglani babanneye yolladim, kafami dinliyom kac gundur. nasil dinlemekse artik.kafamçokkarıştı

olsun yinede 1 taneyle uğraşmak daha kolaya.sa.s

deet alsanaalsanasmile
doymuyosa içsin memeyi azından alan mı var kendi çekyo onun derdi başka el emesi var sempatiksalakcinni

slm ay çok soğuk urası pazara gittim resmen dondum eve geldiğimde konuşamıyordum çenem tutuşmuştu soğuktan kızımda bu gün kustu ya acaba üşüttü mü memede emmiyo ne yapayım ya

sunways rotayı yaptırabilirsin şimdide

ya bılmıyom cok kararsızım..
bıde ne dıcem benım oglus gece cok sık kalkıyo emıyo uyuyo ama en cok 2 saat uykusu yok gıbı bıse toplasan 8 saat 24 saat ıcınde
bu couk nasıl buyusun gelıssın ya gece ıkınmaktan gazdan uyuyamıyokı cıkaramıyoda ıkındıgı halde

ya düzelsin bağırsaklar büyür merak etme sen
hiçbi bebek açlığa ve uykusuzluğa dayanamaz

ewet cersucum tartısıyoz
ama ben yorulunca o yardım etmedıgı ıcın
bıde kılosu 6.130 boyu 63 cm normal mı bılmıyomkı

üstü kalın değilse sağlıktandır şekerim öle derler:lepi:

Insallah oyledir ya.bilmiyorumkismile

offfffffffffffff delircem uyumuyoooooooooooo
kucakta uyuyo yerne koyuyorum açıyo gözleri

Kasim bebeleri hep ayni gun aziyo valla. benimkide kok sokturuyo bugun.

kızlar sizde çocuk yüzünden eşinizle tartışıyomusunuz

ohoooo, biraz daha buyusun, sacinizi basinizi yolarsiniz.alsanaalsanasmile

slm kızlar
oğluş uyuyod biraz muhabbet edeyim sizle dedim bi tıkandı tükürüğümü boğazına kaçtı noldu bilmiyorum aklım çıktı yerinden tabi ne uyku kaldı denizde ne bişey sonrada emzirdim gazını çıkardım şimdi anakucağında ağzında emzik bakınıyor
sizlerden ne haber

valla biz banyosunda tartışıyoz,ben panik oluyom çünküm üşücek diye..kociş suyu tutuyo ben yıkıyom,ama üşüdü diye kocişe kızıyom su onda diyedelikafadulden

canım geçici bu kötü dönem biz atlatmışızdır umarım..gazı azaldı ama şimdide acayip kaka yapıyo sesli anlamadımdelikafadulden
damladan olabülür,gazı kakayı anda anda yapıyo artık genelde:uhm:

gecmis olsun canim.

merak etme canım bişey olmaz..
bizim doğduğundan beri tükürüğü sürekli takılıyo..dr normal dedi..ilk zamanlar benimde aklım çıkıyodu alıştım artık..bide emerkende çok tıkanıyo bizimki,hala gelişmedi galiba yutma olayıbilmiyorumkismile

slm ay çok soğuk urası pazara gittim resmen dondum eve geldiğimde konuşamıyordum çenem tutuşmuştu soğuktan kızımda bu gün kustu ya acaba üşüttü mü memede emmiyo ne yapayım ya
kız bebeyidemi pazarea getüdün:1shok::1shok:
herhalde kız tartışmayan varmı :mymeka:
Insallah oyledir ya.bilmiyorumkismile

Kasim bebeleri hep ayni gun aziyo valla. benimkide kok sokturuyo bugun.

ohoooo, biraz daha buyusun, sacinizi basinizi yolarsiniz.alsanaalsanasmile
dur nan korkutma karuları dahada bebek yapmayacaklar haaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…