2009 Kasm Anneleri

eliffffffffffff seni buldugum iyi oldu..benim kiz cok huysuz oldu yaa.. nesi var anlamiyorum.. cay alip vercemde belki gazi filan vardir.. sen hangi marka kullaniyosun?

hipp fenchel veriom canim beutel olanlarindan
ama gecende bide toz olanini aldim
sana dedim söyleme öyle herkese diye gazi yok dedin dedin durdun al sana simdi nazara geldi beben

hipp fenchel veriom canim beutel olanlarindan
ama gecende bide toz olanini aldim
sana dedim söyleme öyle herkese diye gazi yok dedin dedin durdun al sana simdi nazara geldi beben

evet canim yaa.. benim sucummafoldumben gazi olup olmadiginida bilmiyorum ki.. uyumuyoo emmiyoo.. laf istiyoo konusunca hersey iyi ama emmeye gelince zorla tikiyorum agzina.. uyurkende sallaya sallaya.. öyle bi agliyoki cimdik atiyos sanki.. ebe büyüme haftalari olur o zaman huysuz olur derdi acaba o dönemdemiyiz diye düsünüyorum..
asidan sonra böyle oldu.. bi yere gittimi kuzu kesiliyor uyuyor hep.. ama disarisi öyle sogukki anneme bile gidemiyom.

ayşecim benimkide emmiyo bacım bebeklerin bi dönemi var memeden tiksiniyolar
emmiyolar busedede olmuştu bana3,4 aylıktı o zaman emmedi aç kaldı kilo alımı düştü en sonunda mamaya başlamak zorunda kaldım
furkanda şimcik aynısını yapıyo ne etcem bilmiyom kimisi sabrediyo 6 aya kadar bişe vermiyo kimisi dayanamıyo mamaya başlıyo ben busede başladım ama bu ne olcek bilmiyom kontrol günü yaklaştı bi soracam doktora

ozaman süt sağıp biberondan verilse olmazmı fatoş bilmiyorumkismile

fato gii ben vermicem simdi bisey.. simdilik emmesede gece uyurken emzigi cikarip tikiyom mememi agzina ama benim yatakta yatiyor.. bakalim düzelir insallah yaa.. tiksinmesin ben cok istiyom emzirmeyi.

aynen ben de öyleyim yaa
sürekli bişiler yemek istiyorum
ben bi tatlı krizine giriorum geçince
tuzlu bişeler yemek istiom
sonra tatlı tuzlu gidio öle bi bakıorum aboooooo
dünyayı yemişim sempatiksalakcinni

evet yaa uyandı bile öff
oyun oynuyoz sanki kaydirigubbakcemile2

benimkide takılıodu kendi kendine sıkıldı
başladı ıngaaaaa die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…