ya reçel sürdüm memenin önüne götürür götürmez ağlamaya başlıyo tutsa bile hemen bırakıyo ağzına çok gitse ağlıyo
cocugu emzırmeden nce sutun bırazını sag bode oyle dene
sag kalanı emzır
wanne benim tickerimide değiştirsene bundan sıkıldım
amannnn duzen fılan yok
uykusu gelınce uyuyo zattın yok aktıwıte falan yemıyo bu
buyucek ıste ne edek buyuyunce accık duzen oturur zatı
al bendende o kaaaaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ya reçel sürdüm memenin önüne götürür götürmez ağlamaya başlıyo tutsa bile hemen bırakıyo ağzına çok gitse ağlıyo
AYYYNENNN bız le annelerımı bu kadar ılgılenerk buyseydı ohoooooiste bu kadar di mi?
oylede buyuyolar, boylede.
az once camdan bakiyoduk. kadinin biri iki oglan yaninda, kesin sallamis uyutmustur, uyumayinca canini sikmadan buyutmustur bunlari dedim.
biz kendi kendimize sikinti yapiyoruz.
kızım senin aslında bir düzenin var işte yarım saat uyuy daha ne istiyon yetiy demek nazımıza.güçlü kız olcekbenim kiz yine yarim saat sonra uyandi.
nasil miz miz, iste bu mizirti olduruyo beni. yoksa ne kadar uyudugu beni rahatsiz etmiyo.
gazı olduğu zaman yapıy bende emdikçe basınç yapıyo ya ondandır cnmya reçel sürdüm memenin önüne götürür götürmez ağlamaya başlıyo tutsa bile hemen bırakıyo ağzına çok gitse ağlıyo
ben gidip camasirlari asayim, sonra da oglusla azcik wii oynayim bari.zemuszemus
ben gidip camasirlari asayim, sonra da oglusla azcik wii oynayim bari.zemuszemus
aaaaaaaaaaayyyyyyyyyyynnnnnnnnnnnneeeeennnnnnnkızlar merhaba ben maalesef ara sıra siteye girebiliyorum vaktim olmuyo. evde tekim iş güç derken akşam oluyo. benim oğlumda gündüz neredeyse hep uyanık 10dk anca uyuyo bıde ağlayarak uyanıyo sizinkilerde öylemiiiii
geçmiş olsun cnm
limonlu çiğ kahvemi ne içince iyi geliy
bide kola
en iyiside muz ye geçer cnm
bende öyle yapıyorumhani 1.5 saatte bir uyku diyosun ya, uyumadigi zamanda zorlamamak gerekirmis.
mesela ugrastin uyumuyo, al getir salona, veya kaldirr 15dk sonra tekrar dene.
oyle yapmak gerekiyomus.
beeeeeeeeeennnnnnnnnnn önermiştimcanim ya, biri meme ucuna lokum surmeyi onermisti. bi dene, ne kaybedersin ki?
canım reçelle alışmaz çünkü reçel bi emişte geçer lokum memeye yapıştığı için uzun bi süre tadını alıyo bu sefer emmiş oluyo öyle dene ben nededm benimki mosmor oluyo ağlamaktan sağıma yatırdığım anda başlıyodu ağlamaya kendini geri geri atıyoduya reçel sürdüm memenin önüne götürür götürmez ağlamaya başlıyo tutsa bile hemen bırakıyo ağzına çok gitse ağlıyo
bende öyle yaptımcocugu emzırmeden nce sutun bırazını sag bode oyle dene
sag kalanı emzır
sütün tadınada baktım ekşimemiş bu velet beni sinitr etmek için uğraşi of ya uyutuyom 20 dak sonra ağlıyo emzik ağzından düşmüş bazen diyom keşke emzik vermesseydim
keşke benimkide emse kaçtane aldımlmaz:diliyle itiyo yaramaz
budurumda yalnız değilim demekki
mide için adaçayı çok faydalı hem ağrını alır hemde sukaybına iyi gelir
geçmiş olsun
karazeytınım sana masallah gulum
aman uzerıne alınmayasın ha
benım lafım benım sıpama
duzen bunun dna sında yok hahahahahahopuyorumnanaktan
ben evde gicirdayan parkelerin bile yerini belirledim, kiz uyudumu basmiyorum oralara.kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?