kızlar merhaba ben maalesef ara sıra siteye girebiliyorum vaktim olmuyo. evde tekim iş güç derken akşam oluyo. benim oğlumda gündüz neredeyse hep uyanık 10dk anca uyuyo bıde ağlayarak uyanıyo sizinkilerde öylemiiiii
valla büyüselerde gündüz 1 kere uyutsak ne güsel olur
bütün gün uyutmakla geçiyor
ocişle bile tartışır olduk
ses yapma diye
dünde koymuş oda parfümünü girişe
bir pıs yapıy ben bile uyanıyom kalktım attım salona kaydirigubbakcemile3
bide saatini kuruy onuda attım salonakaydirigubbakcemile3
bide horluykaydirigubbakcemile3onu atamadım salona
zaten salondan zor getirdimsempatiksalakcinni
yani anlayacağın düzensizlik almış başını gidiy
budurumda yalnız değilim demekki
mide için adaçayı çok faydalı hem ağrını alır hemde sukaybına iyi gelir
geçmiş olsun
geçmiş olsun cnm
limonlu çiğ kahvemi ne içince iyi geliy
bide kola
en iyiside muz ye geçer cnm
tracy teyze benide pes ettircek gayrisempatiksalakcinni
ben kızı uyutum koyum yatağına o vakit gözünü açıy zaten bölelikle uyanıkken koymuş olumkaydirigubbakcemile3
4.ayda öle deniycem ama uyanıkken koycam bakam işe yarıycakmı
dün ne güsel bütün gün gündüz kendi yatağında yattı
bugün yarım saat yattı
hala uyutmakla meşgulüm
3 kere denedim uyut yatağına koy 2 dk sonra ağlayarak uynıy offffdelikafadulden
dördüncüye gidiyom şimdi akannehir
ses yapma diye
ses yapma diye
aynen benım bebemde oyle canım..sıcraması yuzunden uyanıyo ellerı baglamak lazım ama onuda ıstemıyolar artık buyuduler..gunduzlewrı benım de oyle sallamayıda sewmıyo emerken uyuyo dalarsa ne ala dalmazsa yerıne koyunca zıplayıp uyanıyor...bayanlar merhaba
ya benim oğlan sallamadan uyumuyo gündüzleri huysuzlanıyo ayağıma alıyorum 1 dk sonra uyuyo yerine yatırıyorum 10 dk sonra bi bakıyorum uyanmış bakınıyo sessiz sessiz napıcam ben yaa günüm sallamakla geçiyo çok şükür geceleri iyi emziriyorum yatırıyorum bi problemşmiz yok ama gündüzleri kabus gibi ne işmi yapabiliyorum ne dinlenebiliyorum bide gündüz uykusunda sürekli sıçrayarak uyanıyo napcam ben
bebek nıye emmezkı ya delı edıyolar bu bebeler ınsanıbenimkide uyanıkken emmiyor ya uyrkende 5 dak emiyo ne edecem ya mamada akşam tek veriyom güdüz vermek istemiyom
aabbbooowww bı an ben we sen altlı ustluyuz sandım haaaanam bende kızı uyuttum yarım saat oldu ama
yukardaki karuyu vuracam en sondakötükedihüso
nan ne biçim ev süpürmek öleakannehir
hiçbiyere halı sermedi galba
takur tukur kızda mızıklıyoeyvahedigeldismile
ahanda sesi geldi ağlıyo en sonda
offff yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ne sorcam bakkkk 3 satte bı tek memeyı werıyon demı senhımmm canım normalde aynı düzende emzirirsen vucut ona adapte olur
ben 3 saatte bir enziriyorum ve sürekli bu böle hiç değişmedi
ama emzirdiğim zaman yarım saat emziriyorum vucutta o kadar süt üretiyo
hani bende bu gün desemki 2 saatte bir emzirem sütüm yetmez ama sürekli
iki satte bir emzirmeye başlasam vucut bu sefer ona alışır ve o kadar süt üretir
bende bilmiyordumda öğrendim canım
şayet 2 satte bir emziriyorsan bunu düzenli yapmaya çalış yoksam vucut şaşırıyo
dene bak 1 haftada düzene girer cnm ama 1 saatte bir emziriyorsan erken emzirmiş oluyosun cnm.bebşlerimiz büyüdü çünkü normali 3 saat diyorlar istersen alıştıra alıştıra süreyi uzat
gunduz heccc uyumadıgı zamanalrını bılıyom ya benkızlar merhaba ben maalesef ara sıra siteye girebiliyorum vaktim olmuyo. evde tekim iş güç derken akşam oluyo. benim oğlumda gündüz neredeyse hep uyanık 10dk anca uyuyo bıde ağlayarak uyanıyo sizinkilerde öylemiiiii
canımm gecmıs olsunnnkizlar ya, ben iki gundur ishalim.mafoldumben
mideme bicak sokup cikariyolar sanki.
istahimda yok, emziriyorum, napicam ben bu su kaybini?mafoldumben
dun esim nete bakarken adacayi sutu kesiyomus diye bi yazi gormus ama ne kadar dogru bilemem.
en iyisi muz yiyem ben.
bencede bu durumda en iyisi muz ye
bebeklerinize çay ve su veryo musunuz
bıde şu yaş çizelgesini nasıl yapıyosunuz ben yapamadıııım:uhm:
ooff sorma yaa benimki de küstü bu sabah... tam emzirdim uyuttum kızı yarım saat de ben yatim dedim zaten bütün gece canıma okudu... sen git banyonun kapısını küüüttt diye kapat...kafamçokkarıştı hemen açtı tabi gözleri cadı birden de cin gibi oluyo nasıl beceriyosa sanki hiç uyumamış bilmiyorumkismile dedim kapı öyle mi kapatılır kaç saattir uyutmaya uğraşıyorum görüyosun...gece de horluyo diye söylenmiştim lülülülülülü sen hiç susmuyosun sürekli bişey buluyosun eleştiricek ona kızıyosun gece sabah benden çıkarıyosun dedi :) sonra da gel kızım sen bana diye aldı kızını gitti :roflol:
canımm gecmıs olsunnn
patates hasla accık kola ıc bıde turk kahwesı bırını sewc yap ıyı gelüü ama bolca su ıc olurmuuopuyorumnanaktan
dun esim nete bakarken adacayi sutu kesiyomus diye bi yazi gormus ama ne kadar dogru bilemem.
en iyisi muz yiyem ben.
bencede bu durumda en iyisi muz ye
bebeklerinize çay ve su veryo musunuz
bıde şu yaş çizelgesini nasıl yapıyosunuz ben yapamadıııım:uhm:
lilypie diye site var ordan yapiliyo.
bi dene yapamazsan ben yaparim sana.
caresızlık neler yaptırıyo adama bak
donenceyı getırdım duwar unıtesıne oyle bı monte ettım kı ıkı tane duzenekle odanın ortasınd auzattık altına koyuyom bazen dursun dıye
anaaaa ne zormus bebe bakmak ya analarımız nası bakmıs bıde koy yerındeymıs benım anacım
benimkide hep kucakta
benim annecimde 7 yıla 3 çocuk sığdırmış nasıl bakmış şaşıyorum ben biriyle başedemiyorum
ben uzattın yanamı gel öpe bakimŞenizkızlar kızlar gelem miii yanağızdan öpem miiii zemuszemus
napam gı ilerde rahat edelim diye yapmaya çalışıyom ama bi ilerleme kaydedemedim dahakiz zeytin, bu duzen yuzunden oglusda kafayi yiycektim ben.
bu sefer rahat olucam, naparsa yapsin bebem diyodum, habire kanima giriyosun.
kahrolsun duzen.kötükedihüso
banyo kapısı o yüzden bizde hep açık cnm ışığa bakıyoz öle dalmıyoz napalım:roflol:ooff sorma yaa benimki de küstü bu sabah... tam emzirdim uyuttum kızı yarım saat de ben yatim dedim zaten bütün gece canıma okudu... sen git banyonun kapısını küüüttt diye kapat...kafamçokkarıştı hemen açtı tabi gözleri cadı birden de cin gibi oluyo nasıl beceriyosa sanki hiç uyumamış bilmiyorumkismile dedim kapı öyle mi kapatılır kaç saattir uyutmaya uğraşıyorum görüyosun...gece de horluyo diye söylenmiştim lülülülülülü sen hiç susmuyosun sürekli bişey buluyosun eleştiricek ona kızıyosun gece sabah benden çıkarıyosun dedi :) sonra da gel kızım sen bana diye aldı kızını gitti :roflol:
aabbbooowww bı an ben we sen altlı ustluyuz sandım haaa
bende odayı supurdum ama yatak odamda halı yok toz kalkmasın dıye astımım war cunku
bebegede zararı olur dıye kaldırdım demınde orayı supurdum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bendım gı ooo ama benım altım bosss
ne sorcam bakkkk 3 satte bı tek memeyı werıyon demı sen
ben evde gicirdayan parkelerin bile yerini belirledim, kiz uyudumu basmiyorum oralara.kaydirigubbakcemile3
napam gı ilerde rahat edelim diye yapmaya çalışıyom ama bi ilerleme kaydedemedim daha
bir gün iyi bir gün kötü offffff bende sıkıldım valla
tek sorun uyumaması ya ee uyumazsada mız mız oluylar çaresiz kaldım
ya diyom bazıları gündüz uyuy biz nerde yanlış yapıyoz diye kendime kızıyom hep
eskiden kalabalik yasaniyomus. evde nine falan olunca uyanikken onlar oyaliyormustur, annelerde islerine bakiyomusdur.
simdi yalniziz evlerde. is mi yapalim, bebemi bakalim.
ama sabir kizlar. 1.5 sene sabir. ondan sonrasi nasil gecicek anlamiycaksiniz.zemuszemus
ya wannam bu sese alısıkta
gel gorkı gunduz uyumuyokı dogru duzgun
anammm yaaa uyu ıste ne bızırdıyon dımı ama
benim evim salon mutfak bir
bende oğlum uyuyunca bulaşık yemek hiçbirşey yapmıyorum
bıde sıteye daha geçen gün girdim uğraştım ama yine yapamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?