2009 Kasm Anneleri

benim kizda beni sasirtiyo diycektim ama saatini doldurdu uyanmak uzere.
yani sasirtma, mucize veya surpriz yok.kaydirigubbakcemile3

bıde benım ruzgar ın agzı sakır sakır akıyo yaa,bu nedenki???elleride hep agzında bunuda yenı cıkardı eldıvenlerı var elınde onun ustunden yalıo ellerı.aglarkende elı nı ısırıo sankı canımı yanıo acaba ondanmı elıni ağlarken azına alıooo???*

daha yolun basindasin, cok kafayi yiycen daha.kaydirigubbakcemile3

yaw kızlar buse bi soru soriii bağa nasıl cevap verecem şaşırdım
annneee kaka nediiirrr
buyur bakalım cevapla:roflol:

cevap versene cocuga.kaydirigubbakcemile3

ay kralda funda ararın bı gun boynca konser hazırlıgını gosterıyolar arada sarkılarını dınletıyolaar
super bı gacı yaa

vereliniortakbende bayılım bu karuya valla

canım masajı önce ayaklardan başlım ben o zaman kolay adette oluy hoşuna gidiyler
bebe yağıyla ayaklarını ov sırtını yapıyom sonra (önü ilkten yapınca karnı acıyo en son karın masajı yapıyom ki cırlıyo demek gazı kakası oluyo ya ondan o ağlama kıyafet giyene kadar devam ediy yani
canım sırtını açık defteri düzeltir gibi yapıyorsun omuzlara doğru
sonra kumu kendine çeker gibi aşağıya çek
aynı işlemi ön içinde yapacaksın
karnı için ben hem kum çeker hareketi yapıyom
hem de saat yönünde masaj yapıyom
kol ve bacaklar için de sıkacaksın ve burma hareketi yapacaksınavucunla sık ve hafif çevre çevire aşağıya kadar in yüz masajını istediğin gibi yapabilirsin ellerinide açıp yapıyom ben
wannam ya sende masajı bi denesene benim kız ağlasa da yapıyom vucut rahatlamış olur en azından
ya da gel annenin yanına bende de kal ben yapam nazıma masaj

yaw kızlar buse bi soru soriii bağa nasıl cevap verecem şaşırdım
annneee kaka nediiirrr
buyur bakalım cevapla:roflol:
dıkı ona çoooocccummm kakaaaa yıdıklerımızın şekıl degıstırmıs halıııkaydirigubbakcemile3

benim kizda beni sasirtiyo diycektim ama saatini doldurdu uyanmak uzere.
yani sasirtma, mucize veya surpriz yok.kaydirigubbakcemile3
yaaa deme beeeohaoldumsmile

birde buse yaramazlık yapınca senin dötünü kesecem diyorum ona
oda babası beni sinrilendirdiği zaman gelip diyorki anne sen babanın dötünü keseceksin dimi:roflol::roflol:

birde buse yaramazlık yapınca senin dötünü kesecem diyorum ona
oda babası beni sinrilendirdiği zaman gelip diyorki anne sen babanın dötünü keseceksin dimi:roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ay yawrum ya
sende kıza neler dıyon haaaalsanaalsanasmile

benım oglus dewam edıyo bende azcık uzanayım sırtım acok agrıdı ya sızı opuyom cok kaynatmayın yetısemıyom hızınızabayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…