:roflol::roflol::roflol:ayy, gece kalkacaklar korkusu uzun sure devam ediyo.
valla ben nefes almaya korkuyorum.
gecen gece esim ustume egilmis, napiyosun dedim, nefes sesin geliyomu diye bakiyodum, duyamadim dedi.kaydirigubbakcemile3
Insallah canim, mantik bu ama mantigi sallamiyo bu yumurcaklar.ohaoldumsmile
geçen gece oğluş ağladı tam yataktan kalkıyodum kociş bi tuttu beni ödüm koptu ne yapıyon dedim oğluş kucağımdan düşüyo sandım dedi
o gün oğluş kucağında uyumuştuda meğer kucağında oğluş varken uyuyakaldı sanmış ayyyyyy :roflol:
acma kapama dugmeleri olsa. gece kapatip, gunduz acsak.:roflol:
:roflol::roflol::roflol:
sen benden fenaymışsın
ben hep öle kucamda uyuttum 40 çıkana kadar hemide
allah korudu yavrumu
ben daha yenı bıraktım su tuhaf huyumu..ccocuk ıh dese fırlıyodum resmen kursun yemıs gıbı..b ıde uyku arasında sankı cocugu yatakt emzırıyomus gıbı esıme dıyomusumkı dıkkat et cocugu ezıcen:
ben hep öle kucamda uyuttum 40 çıkana kadar hemide
allah korudu yavrumu
ay buse hiç sese gelemiyodu her ota poka uyanidi halada aynı
kapı zili tel zili hep iptaldi yani:1no2::1no2:
krıspım... bılıyom sen bu ısı bılıyon o gunler cok uzakdegıl demıııı.....
zeytunummm masajı anlat bakem bıde..benımkıde ılk kez bugun 12 de uyuduu 5 gıbı uyandı sonra saat basıııı.
nılde cım ben de gunvıtın kını verıyom kımyonlu cacık ıse yaramıyo
ben daha yenı bıraktım su tuhaf huyumu..ccocuk ıh dese fırlıyodum resmen kursun yemıs gıbı..b ıde uyku arasında sankı cocugu yatakt emzırıyomus gıbı esıme dıyomusumkı dıkkat et cocugu ezıcen
halbukı bebe besıkte
benim oglus oyleydi, simdi kizda oyle.
bizde de hersey iptal.mafoldumben
slm kızlar canım çok sıkkın bu kız halen emmiyo mama veriyom kusuyo sunways senin dediğin gibi yapayım dedim 4 saat ağladı babası sonra emziği verdi biraz önce kaka yaptı her tarafı battı valla yıkamadım sildim zaten hasta yavrum elimden bir şey gelmiyor oturup ağlıyom ve stresden midem bulanıyom kendimi kötü hissediyom 24 saattir aç bu kız
ziller iptal ama alttaki nene sağolsun kapının tokmağına öle vuriki zili çalsa daha eyyidi kıracak kapıyı delü:1no2:
slm kızlar canım çok sıkkın bu kız halen emmiyo mama veriyom kusuyo sunways senin dediğin gibi yapayım dedim 4 saat ağladı babası sonra emziği verdi biraz önce kaka yaptı her tarafı battı valla yıkamadım sildim zaten hasta yavrum elimden bir şey gelmiyor oturup ağlıyom ve stresden midem bulanıyom kendimi kötü hissediyom 24 saattir aç bu kız
mucızelere ınanıyorum nan artık oglanı emzırdım son kez yatırdım yanıma koltuga.uyanır gıbı olunca yanına uzandım konustuk
oglum yuz ustu yatalımmı dıdım
cewırdım poposuna wurdum uyudu 20 dk oldu ya be pehhhhhh sasırtıyon oglusum askımmm benı yaaa
mucızelere ınanıyorum nan artık oglanı emzırdım son kez yatırdım yanıma koltuga.uyanır gıbı olunca yanına uzandım konustuk
oglum yuz ustu yatalımmı dıdım
cewırdım poposuna wurdum uyudu 20 dk oldu ya be pehhhhhh sasırtıyon oglusum askımmm benı yaaa
olsun cok uzak degılmıs dayanırım napalımçok uzak değil derken eee işte var bi 3,4 ay dahakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ama o cocuk barız hasta o yuzden emmıyoslm kızlar canım çok sıkkın bu kız halen emmiyo mama veriyom kusuyo sunways senin dediğin gibi yapayım dedim 4 saat ağladı babası sonra emziği verdi biraz önce kaka yaptı her tarafı battı valla yıkamadım sildim zaten hasta yavrum elimden bir şey gelmiyor oturup ağlıyom ve stresden midem bulanıyom kendimi kötü hissediyom 24 saattir aç bu kız
gulme nan walla kafayıyıyodum 40 cıkna kaaaa:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?