2009 Kasm Anneleri

krıspım... bılıyom sen bu ısı bılıyon o gunler cok uzakdegıl demıııı.....

zeytunummm masajı anlat bakem bıde..benımkıde ılk kez bugun 12 de uyuduu 5 gıbı uyandı sonra saat basıııı.

nılde cım ben de gunvıtın kını verıyom kımyonlu cacık ıse yaramıyo

:roflol::roflol::roflol:
sen benden fenaymışsın

ben hep öle kucamda uyuttum 40 çıkana kadar hemide
allah korudu yavrumu

ay kralda funda ararın bı gun boynca konser hazırlıgını gosterıyolar arada sarkılarını dınletıyolaar
super bı gacı yaa

:

ben hep öle kucamda uyuttum 40 çıkana kadar hemide
allah korudu yavrumu
ben daha yenı bıraktım su tuhaf huyumu..ccocuk ıh dese fırlıyodum resmen kursun yemıs gıbı..b ıde uyku arasında sankı cocugu yatakt emzırıyomus gıbı esıme dıyomusumkı dıkkat et cocugu ezıcen
halbukı bebe besıkte

çok uzak değil derken eee işte var bi 3,4 ay dahakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

slm kızlar canım çok sıkkın bu kız halen emmiyo mama veriyom kusuyo sunways senin dediğin gibi yapayım dedim 4 saat ağladı babası sonra emziği verdi biraz önce kaka yaptı her tarafı battı valla yıkamadım sildim zaten hasta yavrum elimden bir şey gelmiyor oturup ağlıyom ve stresden midem bulanıyom kendimi kötü hissediyom 24 saattir aç bu kız

kiyamam ya.:sinifsinif:

mucızelere ınanıyorum nan artık oglanı emzırdım son kez yatırdım yanıma koltuga.uyanır gıbı olunca yanına uzandım konustuk
oglum yuz ustu yatalımmı dıdım
cewırdım poposuna wurdum uyudu 20 dk oldu ya be pehhhhhh sasırtıyon oglusum askımmm benı yaaa

geçmiş olsun yaremcim sadece anne sütünümü almıyo yoksa ek mamamda almıyomu:uhm:

amanda anlamis mi annesini.opuyorumnanaktan

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
bunnar sana değel oğluşaa.s

benim kocisde apartman toplantisina gitti. nerdeyse 4 saattir yok. sankim devlet meselesi konusuyolar, ne apartmanmis be.kaydirigubbakcemile3

çok uzak değil derken eee işte var bi 3,4 ay dahakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
olsun cok uzak degılmıs dayanırım napalım

ama o cocuk barız hasta o yuzden emmıyo
sadece emzık ıcın bırakmamıs senı
bence hemen gıdın yarını bekleme
:roflol::roflol:
gulme nan walla kafayıyıyodum 40 cıkna kaaaa
sukur yenı duzeldımkaydirigubbakcemile3
ama hala bazen cocugu yatakta arıyomkaydirigubbakcemile3ay bıde sabah kıkır kıkır guluyodum halımelülülülülülü

yaw kızlar buse bi soru soriii bağa nasıl cevap verecem şaşırdım
annneee kaka nediiirrr
buyur bakalım cevapla:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…