2009 Kasm Anneleri

e bacım kadın herhalde öle sevecek görümüştür cihazı
ama görmesi de iyi dediğin gibi ona göre hareket edera.sa.s

yok göremez. çok küçük bişey ve o masanın üstü zaten hep böyle elektronik aletlerle flash belleklerle fln doludur. onlardan biri sanır. ışığı fln da yanmıyo. zaten o masayada yaklaşmaz.
görmesine görsede anlamasına hiç ihtimal vermiyom. zaten öyle yapmacıktan sevmiyoo.
biarada tv açmış. ben bilmiyodum mesela hç tv açtığınıı. gerçi oğluma izletmediği ve ihmal etmediği sürece açabilir yarım saat 1 saat fln.
pzt si sorcam bakalım bu tv işinisengözlerimebaksanab

ay ben geldim dedim az önce ama gelemedim :bbo:
misafir gelcek yarın temizlik yaptım delileee gibüüü timizlik bitti kendimi banyoya attım eşimin yeğenleri burdaydı onlar özgüşe göz kulak olcaklardı abuuu benimki cozutmuş kızlar yinge gel özge çok fena ağliy deyince napcamı şaştım
böcemm şimdi uyuy şükür
tek sorun akşama yimek yok ohaoldumsmile

canım bakıcın iyi çıkmış maşallahh hep böyle devam eder umarım kıymetline gereken özeni gösterir hep opuyorumnanaktan
tv konusunda bence açsın sonuçta butun gun mannak olur sora kadın evin içinde oda kafasını dağıtır ses olur en azından

bence de keşke saklasaydın

aslında saklanabilecek en güzel yer orasıydı anlattığım gibi. tamamen kamufle oluyo. hem saklasam görse çok yanlış anlayabilirddi ama orda o kalabalık alet kablo cartun curtun içinde kendi kaybolup gitti zaten. o parçaları tek tek alıp incelemesi ve bu işlerden anlayan birinin olması lazım:1ninca:

öyle dicem bende. oğluma izletmediği sürece açsın tabiki. ama ben eve gelince hep kapalı oluyoduyerimseniben

hıımmmm iyi o zaman

kız tv açmasında ne var sende abartma istersen kadın ne yapacak bütün gün evin içinde sen açmimidin delü:mymeka:
tubişinde yok benimde yemeğim yok tubiş bütün gün aşkı memnuyu izlemiş akşama arif eniştenin önüne bihteri koyacak yemesi içün
benim de yemeğim yok bende firdevsi koyacam güngörün önüne
artık sende matmazeli koyarsın accık etsiz butsuz emme olsun :roflol::roflol::roflol::roflol:

doğru anlamaz canıma.s

Allahın mannağıı koptum hee ölee bi kahkaha attım kii beyza bakıyii o da bana güliyii :roflol:
matmazel hee :roflol::roflol::roflol:etsiz butsuzzz puhahahahhaa :roflol::roflol::roflol:

açıyom kız açmaz olurmuyum. ama izletmiyoz pek oğluşa. onada öyle demiştim.
yazık ada hiç açma mı anlaı ki. neyse konuşurum didiğim gibia.s

Allahın mannağıı koptum hee ölee bi kahkaha attım kii beyza bakıyii o da bana güliyii :roflol:
matmazel hee :roflol::roflol::roflol:etsiz butsuzzz puhahahahhaa :roflol::roflol::roflol:

kızııım senin niyetin behlülü götürmek. cokacimcoook yem olarak kullanma şimdi bihteri mihterii

iyi ozaman....
tv konusunda bencede açsın ama bebiş izlemesin

benimki kalkmış elini sonuna kadar ağzına sokuyo sonrada midesi bulanıyosempatiksalakcinni
he yaw benimkide iki yumruğunuda sokmaya çalışi sokamayınca tabe sinirden çaktlıyo:roflol:
hayatın boyunca yüzünden gülücükler eksik olmasın inşallah:Saruboceq:

oyyy beyzoşumundamı hoşuna getti
e hade beyzoşun paynada peykerin yeni doğan bebesini verek gerçi bi nefeste yutar onu ama olsun :roflol::roflol:
açıyom kız açmaz olurmuyum. ama izletmiyoz pek oğluşa. onada öyle demiştim.
yazık ada hiç açma mı anlaı ki. neyse konuşurum didiğim gibia.s

benimki izli gıı ama uzaktan zaten pek bakmıyo 5,6 saniye anca

zaten allah razı olsun bu misafirlerden
onlar gelmese evler doğru dürüst temizlik yüzü göremicekk sempatiksalakcinni

kızııım senin niyetin behlülü götürmek. cokacimcoook yem olarak kullanma şimdi bihteri mihterii
amaaaann behlülle kimmiş :dilcikar: gelsin o beni götürsünn :roflol:
hem benim arifim behlüle 10 basar beee sengözlerimebaksanab

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
fatoo seni seviiimmmmmmm Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…