2009 Kasm Anneleri

matmazel miiiiiiiiiiiiii mannak karularrr yaaa :roflol::roflol::roflol:
dün zaten tubanın poh muhabbetinde gülme krizine girdim bide şimdi bu allahtan herif burda deel dicük karı hepten sıyırdı delikafadulden

:1shok: :1shok: :1shok: :1shok:
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
senimi götürsün anam o seni nasıl götürecek bacım
o zaman bundan sonraki hayatı boyunca çalışmasına gerek kalmaz ölene kaaa seni anca yer bitürür:roflol::roflol::roflol::roflol:

zaten allah razı olsun bu misafirlerden
onlar gelmese evler doğru dürüst temizlik yüzü göremicekk sempatiksalakcinni

tubaaaaaa yine mokuz :roflol::roflol::roflol:
bugun evi supururken ayyynnıı şeyi dedim kendi kendime birileri de gelmese evi iice pislik götürcek deyu :roflol:

dün zaten tubanın poh muhabbetinde gülme krizine girdim bide şimdi bu allahtan herif burda deel dicük karı hepten sıyırdı delikafadulden

hangi poh muhabbeti yav ben kaçırdımmı o pohu:roflol::roflol::roflol:

kızlaaaar. dinledim la aleti. ohhh yanılmamışım baakıcıda. canımm diye sesleniyo. oyun oynuyo oğluşumlaa
ayyy süpeeer çok sevindim yaaa
bakıcım bi tencere sarma sarmış. gidemde ocağa koyam barii zemuszemus

bilmem miii. akşam gidip para çekeyimde bugünden vereyim maaşını. çocuklarını alışverişe çıkarır belki haftasonuopuyorumnanaktan
kaç leera verin gııı
etsiz butsuz haaa :roflol: :roflol:
bugun evi supururken ayyynnıı şeyi dedim kendi kendime birileri de gelmese evi iice pislik götürcek deyu :roflol:

allaaan delüleeriiii delikafadulden
ben geliyom arazi oluyonuz ben gidiyom geyiğin gözüne vuruyonuz koparttınız la benii delikafadulden delikafadulden

ben geldiiimm
bizim bugün doktora gittik kizimla asimiz vardiboshayallersmile
önce muayenemiz yapildi cok sükür gelisimi süper kizimin sonra doktor teyzesiyle biraz sohbet etti nisa agular atti gülücükler sacti ortaliga sira karma asiya geldi kadin bacagini sIkti igneyi bi batirdi hart diye bir basladi ciglik atmaya aman allahim inletti ortaligi..doktor bile sasirdi bukadar aglayani hic görmemistim cok siddetli bagriyo diyekaydirigubbakcemile3
öbür bacagindanda pinemokok asisini yapti sonra tabi cigliklar iki katina cikti 1 saat hic susmadan agladi yavrum..kadin ikinci asiyi yaparken cekip elinden alasim geldi nisa yi valla o öyle igneyi sokunca benim canimdan parca koptu sanki isafisz doktor:mymeka:
atesi cikmadi henüz cok sükür ama keyfide yok bugün devamli miziklaniyo uykusunda bile agliyo emerken agliyo..fitil attim bitane belki agrisi vardir diye kendine geldi azicik..durmadan atesini ölcüyorum 35.5 cikiyo ince giydirdim bugün ateslenmesin diye..

sizinkiler ateslenmismiydi kaca cikinca tehlikeli oluyo acaba bebeklerde bilionuz mu

elifim geçmiş olsun cnm
37.5 geçtikten sonra gerekli önlemlerini almaya başlarsın normalde
38 üzerine çıkınca doktorlar mudahale eder ama sen yine bir araştır derimbilmiyorumkismile

bizde bugün ilk defa avm gidek dedik
ipeş tabi pişman ettirdi bizimafoldumben
nan 5 dk durmazmı bi bebe yaaohaoldumsmile
emzirdim susmadı uykusuda var ama arabaya koyunca hemen uyanıy
benimki arabayla gezmeyide sevmiy
boşuna arabayı yük ettik yanımızda bide arabayı taşımak zorunda kaldık
heç bişey almadan geri döndük:umursamaz:
eve geldik sesi çıkmıy şimdide sosyalleşemedi kızcem henüz

bizim burda 3. ayda aşı yok. orda farklı uyguluyolar dimekki.
canım ateşi nerden ölçtüğümlede alakalı. pen popodan ölçüyom. 37.5 kaa normal. bizimkinin heğ 37.1 37.2 çıkıyo

kartanem nasıl gidiyo cnm
berayım alıştımı ananesine beslenmesi ve uykusu nasılmışbilmiyorumkismile

unem ya senin kaynanan varya o bakımdan dediydim gıııı

ayyy tam tersi izimkide bi seviyokiii. evden çıkıp merdivenden inerken başlıyo heyecanlanmaya. hele markette fln pür dikkat. gözünü kırpmadan bakıyo heryere

:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:
aynı pokuzz olumunekankayizsmile
hangi poh muhabbeti yav ben kaçırdımmı o pohu:roflol::roflol::roflol:
kaçımıyaydın lülülülülülü
kızlar sayfayı nasıl geçicem yazdıklarınızı çok sonra görüyorum.....bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
f5e bas yada sayfayı yenile yapa.s
allaaan delüleeriiii delikafadulden
ben geliyom arazi oluyonuz ben gidiyom geyiğin gözüne vuruyonuz koparttınız la benii delikafadulden delikafadulden
lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
anam gene arazi oldular yaaa :mymeka:
nan geyik timii nerdesiniz msne mi kaçtınız
burdayıkk:lepi:
napsın kız onunda işi o
yoksa ister mi o da el kadar bebelerin canını yakmak mafoldumben

beyza o gün gün boyu ölee durgundu uykusuna ağlıyodu mızıldanıyoduu :sinifsinif:

benimki 37.5e kadar çıktı ben bişey vermedim
38den sonra veriliyo galibaa

ayyy tam tersi izimkide bi seviyokiii. evden çıkıp merdivenden inerken başlıyo heyecanlanmaya. hele markette fln pür dikkat. gözünü kırpmadan bakıyo heryere

ohhh maşallah deyim ben o zmn
yok ya benim kızı heç bişey memnun etmiyakannehir
gide gele alışırda o zamana kadar biz bitmiş oluruz herhal
darısı benimde başıma :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…