kim gı furkan mı annamadımbilmiyorumkismile
tubişinde yok benimde yemeğim yok tubiş bütün gün aşkı memnuyu izlemiş akşama arif eniştenin önüne bihteri koyacak yemesi içün
benim de yemeğim yok bende firdevsi koyacam güngörün önüne
artık sende matmazeli koyarsın accık etsiz butsuz emme olsun :roflol::roflol::roflol::roflol:
he yaaa furkan aynı behlülün kopyası sarışın mavi gözlü küçük behlül
tek fark zaten benimki kel behlül:roflol::roflol::roflol::roflol:
amaaaann behlülle kimmiş :dilcikar: gelsin o beni götürsünn :roflol:
hem benim arifim behlüle 10 basar beee sengözlerimebaksanab
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
fatoo seni seviiimmmmmmm Şeniz
zaten allah razı olsun bu misafirlerden
onlar gelmese evler doğru dürüst temizlik yüzü göremicekk sempatiksalakcinni
matmazel miiiiiiiiiiiiii mannak karularrr yaaa :roflol::roflol::roflol:
dün zaten tubanın poh muhabbetinde gülme krizine girdim bide şimdi bu allahtan herif burda deel dicük karı hepten sıyırdı delikafadulden
ayyy süpeeer çok sevindim yaaakızlaaaar. dinledim la aleti. ohhh yanılmamışım baakıcıda. canımm diye sesleniyo. oyun oynuyo oğluşumlaa
bakıcım bi tencere sarma sarmış. gidemde ocağa koyam barii zemuszemus
kaç leera verin gıııbilmem miii. akşam gidip para çekeyimde bugünden vereyim maaşını. çocuklarını alışverişe çıkarır belki haftasonuopuyorumnanaktan
etsiz butsuz haaa :roflol: :roflol:hıımmmm iyi o zaman
kız tv açmasında ne var sende abartma istersen kadın ne yapacak bütün gün evin içinde sen açmimidin delü:mymeka:
tubişinde yok benimde yemeğim yok tubiş bütün gün aşkı memnuyu izlemiş akşama arif eniştenin önüne bihteri koyacak yemesi içün
benim de yemeğim yok bende firdevsi koyacam güngörün önüne
artık sende matmazeli koyarsın accık etsiz butsuz emme olsun :roflol::roflol::roflol::roflol:
doğru anlamaz canıma.s
tubaaaaaa yine mokuz :roflol::roflol::roflol:
bugun evi supururken ayyynnıı şeyi dedim kendi kendime birileri de gelmese evi iice pislik götürcek deyu :roflol:
kızlar sayfayı nasıl geçicem yazdıklarınızı çok sonra görüyorum.....bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
bizde bugün ilk defa avm gidek dedik
ipeş tabi pişman ettirdi bizimafoldumben
nan 5 dk durmazmı bi bebe yaaohaoldumsmile
emzirdim susmadı uykusuda var ama arabaya koyunca hemen uyanıy
benimki arabayla gezmeyide sevmiy
boşuna arabayı yük ettik yanımızda bide arabayı taşımak zorunda kaldık
heç bişey almadan geri döndük:umursamaz:
eve geldik sesi çıkmıy şimdide sosyalleşemedi kızcem henüz
:roflol::roflol::roflol:matmazel miiiiiiiiiiiiii mannak karularrr yaaa :roflol::roflol::roflol:
dün zaten tubanın poh muhabbetinde gülme krizine girdim bide şimdi bu allahtan herif burda deel dicük karı hepten sıyırdı delikafadulden
:roflol::roflol::roflol::1shok: :1shok: :1shok: :1shok:
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
senimi götürsün anam o seni nasıl götürecek bacım
o zaman bundan sonraki hayatı boyunca çalışmasına gerek kalmaz ölene kaaa seni anca yer bitürür:roflol::roflol::roflol::roflol:
aynı pokuzz olumunekankayizsmiletubaaaaaa yine mokuz :roflol::roflol::roflol:
bugun evi supururken ayyynnıı şeyi dedim kendi kendime birileri de gelmese evi iice pislik götürcek deyu :roflol:
kaçımıyaydın lülülülülülühangi poh muhabbeti yav ben kaçırdımmı o pohu:roflol::roflol::roflol:
f5e bas yada sayfayı yenile yapa.skızlar sayfayı nasıl geçicem yazdıklarınızı çok sonra görüyorum.....bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
lülülülülülülülülülülülülülülülülülüallaaan delüleeriiii delikafadulden
ben geliyom arazi oluyonuz ben gidiyom geyiğin gözüne vuruyonuz koparttınız la benii delikafadulden delikafadulden
burdayıkk:lepi:anam gene arazi oldular yaaa :mymeka:
nan geyik timii nerdesiniz msne mi kaçtınız
napsın kız onunda işi oben geldiiimm
bizim bugün doktora gittik kizimla asimiz vardiboshayallersmile
önce muayenemiz yapildi cok sükür gelisimi süper kiziminsonra doktor teyzesiyle biraz sohbet etti nisa agular atti gülücükler sacti ortaliga sira karma asiya geldi kadin bacagini sIkti igneyi bi batirdi hart diye bir basladi ciglik atmaya aman allahim inletti ortaligi..doktor bile sasirdi bukadar aglayani hic görmemistim cok siddetli bagriyo diyekaydirigubbakcemile3
öbür bacagindanda pinemokok asisini yapti sonra tabi cigliklar iki katina cikti 1 saat hic susmadan agladi yavrum..kadin ikinci asiyi yaparken cekip elinden alasim geldi nisa yi valla o öyle igneyi sokunca benim canimdan parca koptu sanki isafisz doktor:mymeka:
atesi cikmadi henüz cok sükür ama keyfide yok bugün devamli miziklaniyo uykusunda bile agliyo emerken agliyo..fitil attim bitane belki agrisi vardir diye kendine geldi azicik..durmadan atesini ölcüyorum 35.5 cikiyo ince giydirdim bugün ateslenmesin diye..
sizinkiler ateslenmismiydi kaca cikinca tehlikeli oluyo acaba bebeklerde bilionuz mu
ayyy tam tersi izimkide bi seviyokiii. evden çıkıp merdivenden inerken başlıyo heyecanlanmaya. hele markette fln pür dikkat. gözünü kırpmadan bakıyo heryere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?