2009 Kasm Anneleri

yok bencede verilmemeli
diyomki bunun gii bişey vercekmiyiz

ısırmasıda süt olömayınca oluyo demekki ay hiç dikkat etmedim yaaaaa

hımmm kendi sütümü sağarım ozaman veririm

eskiden o cicibebeleri cay ve sekerle yapardı anneler bende tadını cok severdim :)
ama mantıklı dusununce yanlıs yapıyolarmıs
valla bende ek gıda olayına hiö girmedim arastırıcam bu ay kontrolumuz yoktu 4. ay bitiminde doktorumuz ne derse onu vericem bende ama arada meyve yerken yalatıyorum simdilik

benimdemi gelmiyo acaba?bilmiyorumkismile
ama sikinca zaten hic gelmiyoki benim, ancak emince hissediyorum geldigini.

anneme memeyi sıkıstırıyo dedim cıkar bakim sıkınca gelicekmi dedi cıkardım meme cok yumusaktı bide hiç cıkmadı valla normalde bebek cekince dısarı dogru fıskırıyo ya sut o olmadı işte
bide bebekte yutkunma sesi oluyorsa süt geliyor demekmiş lık lık diye ses cıkıyo ama olmayınca o ses bebekten hiö cıkmıyo

sutun kalitesine ne yapar bilmemki?
ama bebe biskuvisi verebilirsin. hem doyurucu olur.

benimki ya memede uyuyo yada emzigini vere vere pis pisliyorum. tabi aglamayi ihmal etmiyo.kaydirigubbakcemile3

cok fenalar yaa walla parmaklarında oynatıyolar bizi kaydirigubbakcemile3

kızlar oğluşumu acıl debelensin diii yüz üstü yatırdım uyudu kaldı kaydirigubbakcemile3
veeee ilk defa bu şekilde uyuyo :lepi:

oyy yavrum beniim. çok uykusu gelmiiş.
aldın mı yatağa

yok kız almadım alsam uyanacak
bu arada kenyacım benimkinin kusması bu ara acık yavaşladı
galiba biraz biraz düzene giriyo bebeler ammaaaaa çok oyun istiiii
öle karşısında şebeklik yapalım oda gülsün konuşsun istiiii
sizlerinde dediği gibi kamerayı getiriyom bir görüyo hemen poz veriyo ağzını bıçak açmıyo

cok fenalar yaa walla parmaklarında oynatıyolar bizi kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar oğluşumu acıl debelensin diii yüz üstü yatırdım uyudu kaldı kaydirigubbakcemile3
veeee ilk defa bu şekilde uyuyo :lepi:

ben hic denemedim oyle yatirmayi. bugun komsuda dedi yatir diye ama hic yatmadi ya belki uyumaz oyle diye yatirmiyorum. sanki obur turlu saatlerce uyuyoda.kaydirigubbakcemile3

buldum ne yapacağımı:icecream::icecream:
tarifinede baktım netten

afiyet olsun.cokacimcoook

cnm benimkide sıkıntılı aynı pozisyonda 5dk fazla kalmaz
kol kaasları çalışsın diii gündüzleri yatırıyorum karşısındanda oyuncak falan sallıyorum dikilsin diye
bu şekilde hiç uyutmadım bende

benimki biara öyle uyuyodu. bikaç gün yatırmayınca unutmuş öyle uyumuyo artık. hemende öğrenirler. huyları değişir ya bunnarın. yarın aşımız var bizimde yabenneyaptımki

benim kiz mizir mizir, bende kizdim azcik. oda bana bagiriyo. ilk ana-kiz catismamizi yasadik sanirsam.kaydirigubbakcemile3

oyy. seni çok zor günler bekliyo tatlım. ana kız siz daha çook çatışırsınız.
hep bi rekabet olur anne kız arasında. biri babayı biri kocişi paylaşamaz. :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…