benim sıpa çok sinirli yaaaa
azcık kızsın ısırıveriyo memeyi
bide çok kırılgan
dün babası şşşşşşş dedi nasıl ağlıyo aman allahım nasıl korktum bişey oldu diye
ne oldu dedim şşş dedim diyo ayyyyyy bide nazlı oy yandık
inşallah verirler iznini canım
Duru iyi teyzesi ama dün akşamdan beri ben delirmek üzereyim konuşmaya başlıyo bende o an gidip kameraya kayıt edeyim diyorum koştura koştura kameryı alıp açıyorum hanımefendi kamerayı görunce susup ölece bakıyo gülüyo poz veriyo resmen sanırsam anası kılıklı foto çektirmeye meraklı bir kızım olcak :roflol: :roflol:
sabahta aynı şeyi yaptı yaaaaa :roflol:
bişey diycem hani eskiden bebişlere çayın içine yumurta reçel falan koyarlardı korkunç bi görüntüsü olurdu ama bebişler iştahla yerdi ondanda vercekmiyiz
ben kocişe diyomda suyla yaparız yok olurmu çok iğrenç verme diyo 6 aydan sonra için
hala cok aglıyo yaa ama bikac gun daha boyle yapmaya devam edicem aglamak dediğimde mıyıklıyo gozleri kapalı ama beni kucagına al diye mıyıklıyo yaa sonra yavas yavas dalıyo ama hala alısabilmis deil inş. becerebiliriz :Saruboceq:
patates püresimi yalattın kaydirigubbakcemile3
bişey diycem hani eskiden bebişlere çayın içine yumurta reçel falan koyarlardı korkunç bi görüntüsü olurdu ama bebişler iştahla yerdi ondanda vercekmiyiz
ben kocişe diyomda suyla yaparız yok olurmu çok iğrenç verme diyo 6 aydan sonra için
annem , ısırmayı süt gelmeyince yapar bebekler diyo gecen annemlerdeydim ya ogun hiö sütüm yoktu cıkardım memeyi sıktım bir damla bile cıkmadı valla memeyi uzatıp duruyodu sütünmü az acaba canım ogun annem nisastayla mama yaptı verdik uyudu arada boyle kurtarıcı seyler bulmak lazım insan sütü olmayınca ne yapabilri ki bebek ac kalınca uyumuyo valla hiö bu kadar sütümün cekildiğini gormemistim
tamam iste yavas yavas cozuyo isi.
kac saatte bir uyutuyorsun canim?
evetttkaydirigubbakcemile3
cici bebe, peynir, yumurta sarisi, ceviz gibi seyler katip bulamac yapiliyo. hem besleyici hemde pratik oluyo. suyla degil, varsa kendi sutunle yaparsin.
.
annem , ısırmayı süt gelmeyince yapar bebekler diyo gecen annemlerdeydim ya ogun hiö sütüm yoktu cıkardım memeyi sıktım bir damla bile cıkmadı valla memeyi uzatıp duruyodu sütünmü az acaba canım ogun annem nisastayla mama yaptı verdik uyudu arada boyle kurtarıcı seyler bulmak lazım insan sütü olmayınca ne yapabilri ki bebek ac kalınca uyumuyo valla hiö bu kadar sütümün cekildiğini gormemistim
canım benimde bi ara öyleydi sonra düzeldi. benim morelim bozulunca bide yorgun ve uykusuz olunca sütüm azalıyo. rezene iç bol bol...
wanna ya ben de bişe merak ediyom. şimdi ben işteyken kaşıkla içiyo ya sütümü bevbişim. onun içine bi tane bebe bisküvisi koyup kıvamını azcık koyulaştırsam ağzından çıkarıp dökemez kolayca böylece sütüm de ziyan olmamış olır. verilir miki bebe bisküvisi. sütün kalitesini azaltır mı???????
inan hiö saat tutmadım canım mıyıklayınca yataga goturuyorum
müzikle titresimide acıyorum ısıgınıda acınca biraz sakinlesiyo
ama cok kotu aglarsa sakinlestirmek iöin alıyorum kucagıma sakinlesince bırakıyorum yine
sen ne yapıyosun uyutmak iöin
yok bencede verilmemelicayı annenin iömesi bile yasakmıs bebege carpıntı yaparmıs aynı zamanda kansızlık bence verilmemeli
evetttkaydirigubbakcemile3
cici bebe, peynir, yumurta sarisi, ceviz gibi seyler katip bulamac yapiliyo. hem besleyici hemde pratik oluyo. suyla degil, varsa kendi sutunle yaparsin.
kenya yatağına koyuyosun ve kendi kendine sallamadan dalmasını bekliyosun doğrumu anladım
ya bacılar benim kociş kış sebzesi yemiyoo. ay ne pişircem şaşırdım ha. bi öneride bulunun hele. hem basit hem lezzetli olsun
slm kızlar ben geldimopuyorumnanaktan
oluşumla dr gittik maşallah çok iyibende aşı oldum:çok üzgünüm:
ya bacılar benim kociş kış sebzesi yemiyoo. ay ne pişircem şaşırdım ha. bi öneride bulunun hele. hem basit hem lezzetli olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?