2009 Kasm Anneleri

ben oğluşu kucağımda sallayarak dandini söylüyom öyle uyutuyom başka türlü uyumuyo
bide çok ağlıyo uykusu gelince anca böyle uyuyo benimde sırtım pert tabi

annem , ısırmayı süt gelmeyince yapar bebekler diyo gecen annemlerdeydim ya ogun hiö sütüm yoktu cıkardım memeyi sıktım bir damla bile cıkmadı valla memeyi uzatıp duruyodu sütünmü az acaba canım ogun annem nisastayla mama yaptı verdik uyudu arada boyle kurtarıcı seyler bulmak lazım insan sütü olmayınca ne yapabilri ki bebek ac kalınca uyumuyo valla hiö bu kadar sütümün cekildiğini gormemistim

denizde aynısını yapıyo kamerası açıyorum suspus öle bakıyo kameraya

cayı annenin iömesi bile yasakmıs bebege carpıntı yaparmıs aynı zamanda kansızlık bence verilmemeli

tamam iste yavas yavas cozuyo isi.
kac saatte bir uyutuyorsun canim?

patates püresimi yalattın kaydirigubbakcemile3

evetttkaydirigubbakcemile3

cici bebe, peynir, yumurta sarisi, ceviz gibi seyler katip bulamac yapiliyo. hem besleyici hemde pratik oluyo. suyla degil, varsa kendi sutunle yaparsin.

canım benimde bi ara öyleydi sonra düzeldi. benim morelim bozulunca bide yorgun ve uykusuz olunca sütüm azalıyo. rezene iç bol bol...

wanna ya ben de bişe merak ediyom. şimdi ben işteyken kaşıkla içiyo ya sütümü bevbişim. onun içine bi tane bebe bisküvisi koyup kıvamını azcık koyulaştırsam ağzından çıkarıp dökemez kolayca böylece sütüm de ziyan olmamış olır. verilir miki bebe bisküvisi. sütün kalitesini azaltır mı???????

tamam iste yavas yavas cozuyo isi.
kac saatte bir uyutuyorsun canim?

.

inan hiö saat tutmadım canım mıyıklayınca yataga goturuyorum
müzikle titresimide acıyorum ısıgınıda acınca biraz sakinlesiyo
ama cok kotu aglarsa sakinlestirmek iöin alıyorum kucagıma sakinlesince bırakıyorum yine
sen ne yapıyosun uyutmak iöin

benimdemi gelmiyo acaba?bilmiyorumkismile
ama sikinca zaten hic gelmiyoki benim, ancak emince hissediyorum geldigini.

canım benimde bi ara öyleydi sonra düzeldi. benim morelim bozulunca bide yorgun ve uykusuz olunca sütüm azalıyo. rezene iç bol bol...

ogun nerdeyse bişi yemedim ve suda iömemiştim annemlerde yediğim tatlının iötigim suyun haddi hesabı yoktur ama anca ertesi gune düzeldi haklısın rezene içince düzeliyo gercekten

ya bacılar benim kociş kış sebzesi yemiyoo. ay ne pişircem şaşırdım ha. bi öneride bulunun hele. hem basit hem lezzetli olsun

sutun kalitesine ne yapar bilmemki?
ama bebe biskuvisi verebilirsin. hem doyurucu olur.

benimki ya memede uyuyo yada emzigini vere vere pis pisliyorum. tabi aglamayi ihmal etmiyo.kaydirigubbakcemile3

cayı annenin iömesi bile yasakmıs bebege carpıntı yaparmıs aynı zamanda kansızlık bence verilmemeli
yok bencede verilmemeli
diyomki bunun gii bişey vercekmiyiz

ısırmasıda süt olömayınca oluyo demekki ay hiç dikkat etmedim yaaaaa

hımmm kendi sütümü sağarım ozaman veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…