2009 Kasm Anneleri

Hoseldİn İtek :)

hoşbulduk kenyamm nasılsın bıdığımız asyamız nasıl ayyy ben bu bebişleri doğru dürüst göremeden büyüyüp gidecekler
haaa bu arada bağaaa gelin adayı kalmamış sanırım başka topiklere misafir mi olsam:roflol::roflol::roflol:

iiyim canım gunlerimin hepsi aynı geciyo ev mutfak yatak odası oturma odası mekik dokuyorum :)))
asyamda ii valla emişiyoruz
daha bosta vardı gelinler sanırsam bikac kişi daha :)) sen tam ogren olmazsa gidersin baska topiklere :)))
enes ensar nasıl cok yoruluyo musun sende

iyiler teyzesiiii
ensar değilde enes yoruyor biraz geçen haftalarda üşütmüştü hastalıktan sonra iyice huyu değişti herşye ağlar oldu ama şükür öle yorgunluğum olmuyor allahım kolaylığını veriyormuş gerçektenzemuszemus
neyse ben kaçam aç kurdumu doyuramopuyorumnanaktan

aLLAH KOLAYLIK VERSİN AFİYET OLSUN

kızlar kocamın yoklugu cok bellı yaaaa
oglumu uyutcam bırazdan yıne 12 yı bulur hatta gecer
offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
aşkımı öcledimmm

kızlar evet ben nımune talebinde bulundum.bebelacmüşteri hizmetlerini aradım milupaya mail attım.şimdide bioblas ve herobabyden bekliom.isteyin gelio

:roflol: ne bahtsız karısın nan acar acmaz su karşına çıkan tabloya bak :roflol::roflol:
enişteden uzak dur gıı boğayım neyin deme delikafaduldendelikafadulden

bunlari kocalar yardim ediyomu basligina yazsana anacim.

laelaelaelaelae

delikafaduldendelikafadulden kıskaaanç kıskaançç lülülülülülülülülülülülü

EVET AMA CIKARMASI ZOR OLUYO VAZGECİYOM kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:

kızlar evet ben nımune talebinde bulundum.bebelacmüşteri hizmetlerini aradım milupaya mail attım.şimdide bioblas ve herobabyden bekliom.isteyin gelio

aa bende arayım bari merak ettim çok :kedi:

evet canım bende başka sitelere.. burası çok uygun ben sipariş verdim gelince sana haber veririm

yok canım nerde, oğlan uyandı 1 saat kadar önce
uyumuyo yaa alsanaalsanasmile

canım yaaa sen hergece burdAsın rabbim kolaylık vere sana bizim burda daha 1 e yeni geliiyo benim oglanda 1 saat önce uyandı altını değiştirdim akşam değiştirmediydim yatarken oyun istedi sıpa oynattık şimdide ayamda sallıyom beşiğinde yatmadı sıpa...

sağol canım Allah hepimize kolalık versin
böle değildi yaa sonradan cıvıttı
buna da şükür büyük oğlum daha fenaydı

bugün iki göğüsten sadece 50 cc süt çıktı mafoldumben
buzluktaki son birikmiş sütüde çıkardım. off yarında böyle olursa napcam ben yavruşum aç mı kalacak.??
bide ağzını bööyle sıkıca kitlemeyi öğrenmiş. asla açtırqamıyosun. zaten anne sütünü bile zor içiyo. mamayı nasıl içircem ben ya. zaten mamada vermek istemiyom. bulursam keçi sütü alcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…