Hoseldİn İtek :)
hoşbulduk kenyamm nasılsın bıdığımız asyamız nasıl ayyy ben bu bebişleri doğru dürüst göremeden büyüyüp gidecekler
haaa bu arada bağaaa gelin adayı kalmamış sanırım başka topiklere misafir mi olsam:roflol::roflol::roflol:
iiyim canım gunlerimin hepsi aynı geciyo ev mutfak yatak odası oturma odası mekik dokuyorum :)))
asyamda ii valla emişiyoruz
daha bosta vardı gelinler sanırsam bikac kişi daha :)) sen tam ogren olmazsa gidersin baska topiklere :)))
enes ensar nasıl cok yoruluyo musun sende
iyiler teyzesiiii
ensar değilde enes yoruyor biraz geçen haftalarda üşütmüştü hastalıktan sonra iyice huyu değişti herşye ağlar oldu ama şükür öle yorgunluğum olmuyor allahım kolaylığını veriyormuş gerçektenzemuszemus
neyse ben kaçam aç kurdumu doyuramopuyorumnanaktan
kkenya asya ne güzel gülüyo öyle maşalah ya
ayyyyyyyyyyhhhhhhhhhh dakka bir gol bir yane haaaaaa
girer girmez murodan seçmeler çıktı karşıma akannehirakannehirakannehir
edaaaaaaaaaaaa sana doğumda doktor extra pırlanta döşedi zaar muro iice bi kıymet bili adam iice kafayı yidi falla sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
bunlari kocalar yardim ediyomu basligina yazsana anacim.
gıcık oluyoooooooooom senin kocana:mymeka:
nan biz burda dötümüzü yırtıyoz sen orda dötünün üstüne oturuyonkötükedihüso
ne kocalar varmış vayyyyyyyyy beohaoldumsmile
pis garu bi emziriyodun onuda kestin sağıp sağıp veriyon babaya onuda o hallediyo dimek6 ay olsun sağmayıda bırakırsın dimilaelaelaelaelae
sen bu gidişle 1 yaşındada egeyi babaylan işe gönderirsin ayak bağı olmasın diye kaydirigubbakcemile3
EVET AMA CIKARMASI ZOR OLUYO VAZGECİYOM kaydirigubbakcemile3
kızlar evet ben nımune talebinde bulundum.bebelacmüşteri hizmetlerini aradım milupaya mail attım.şimdide bioblas ve herobabyden bekliom.isteyin gelio
canım bende bu ürün çok beğeniyorum ama kendi mağzasında 260 falan dediler diğer sitelerdede fiyat yüksek neden böyle uygun fityatı acaba sen sipariş verdinmi renk falan orda görüldüğü gibimi çok şaşırdım valla
yok canım nerde, oğlan uyandı 1 saat kadar önceaşagıdaki bacılar uyuyonuz mu?bayanssulusmile
yok canım nerde, oğlan uyandı 1 saat kadar önce
uyumuyo yaa alsanaalsanasmile
sağol canım Allah hepimize kolalık versincanım yaaa sen hergece burdAsın rabbim kolaylık vere sana bizim burda daha 1 e yeni geliiyo benim oglanda 1 saat önce uyandı altını değiştirdim akşam değiştirmediydim yatarken oyun istedi sıpa oynattık şimdide ayamda sallıyom beşiğinde yatmadı sıpa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?