2009 Kasm Anneleri

selammm
darkseaa bacıımm bebeynen oldumuz doruda yatma konusu deel sempatiksalakcinni
5.30 da hortladı ayhh bayılazaaamm gecede 12 de uyuduyduuu akannehir

uzulme canim ya.
bak bebisin 4 aylik oldu. azar azar ek gidalara gecersin, gerekirse mama veririsin. ama zaten ogle eve gidiyorsun. sabah, ogle, aksam ve geceleri emzirirsin. ayarlarsin biseyler, uzme kendini.

benim kizda bu sabah erkenden kalkti. ben normalde sabah ilk sutumu sagiyorum ama bu sabah mecbur emzirdim hanimi. bakalim aksama kadar ben ne kadar cikarabilicem.bilmiyorumkismile

geçen hafta 100 cc filan çıkıyodu. noldu birden anlamadım. sanırım işe başlayınca artık düzenli yiyemiyom.
bugün aşı var. bi sorayım doktora ne yapabilirim diye

geçen hafta 100 cc filan çıkıyodu. noldu birden anlamadım. sanırım işe başlayınca artık düzenli yiyemiyom.
bugün aşı var. bi sorayım doktora ne yapabilirim diye

gunu gunune uymuyoki.
bende de bazen ne guzel cikiyo ohh masallah diyorum,, bazen butun gun ugrasip 50ml zor cikariyorum.
ama siz yirttiniz sikma canini.

allahım işyerinde yenmeyecek şeyler yiyom ya. bi tane havuç yıkdım yiyom masanın altında gizli gizli:1ninca:

dü gece benimde sütüm yoktu ben de 30 cc bile çıkmadısenağlamasenağlama ben de kaltım yemek yedim süt olsun diyemafoldumbenmafoldumbensonra da kilo vermek istiyorum

slm bacular nasılsınız bugün içim bir hoş oldu geçen sene bugün adet olmuştum üzülmüştüm baya ama rabbim son kez üzülmeme izin vermiş zira pamuk kızım kucağımda ...

slm bacular nasılsınız bugün içim bir hoş oldu geçen sene bugün adet olmuştum üzülmüştüm baya ama rabbim son kez üzülmeme izin vermiş zira pamuk kızım kucağımda ...

herkes gecen sene bu zamani hatirliyo.
bizimde gecen sene bugun temeli atali iki gun olmus.kaydirigubbakcemile3

:lepi: güle güle büyüt canımm. allah gönlünce çocuk versin sana delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…