- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
bugün iki göğüsten sadece 50 cc süt çıktı mafoldumben
buzluktaki son birikmiş sütüde çıkardım. off yarında böyle olursa napcam ben yavruşum aç mı kalacak.??
bide ağzını bööyle sıkıca kitlemeyi öğrenmiş. asla açtırqamıyosun. zaten anne sütünü bile zor içiyo. mamayı nasıl içircem ben ya. zaten mamada vermek istemiyom. bulursam keçi sütü alcam
uzulme canim ya.
bak bebisin 4 aylik oldu. azar azar ek gidalara gecersin, gerekirse mama veririsin. ama zaten ogle eve gidiyorsun. sabah, ogle, aksam ve geceleri emzirirsin. ayarlarsin biseyler, uzme kendini.
benim kizda bu sabah erkenden kalkti. ben normalde sabah ilk sutumu sagiyorum ama bu sabah mecbur emzirdim hanimi. bakalim aksama kadar ben ne kadar cikarabilicem.bilmiyorumkismile
geçen hafta 100 cc filan çıkıyodu. noldu birden anlamadım. sanırım işe başlayınca artık düzenli yiyemiyom.
bugün aşı var. bi sorayım doktora ne yapabilirim diye
günaydın bacular..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
allahım işyerinde yenmeyecek şeyler yiyom ya. bi tane havuç yıkdım yiyom masanın altında gizli gizli:1ninca:
bugün iki göğüsten sadece 50 cc süt çıktı mafoldumben
buzluktaki son birikmiş sütüde çıkardım. off yarında böyle olursa napcam ben yavruşum aç mı kalacak.??
bide ağzını bööyle sıkıca kitlemeyi öğrenmiş. asla açtırqamıyosun. zaten anne sütünü bile zor içiyo. mamayı nasıl içircem ben ya. zaten mamada vermek istemiyom. bulursam keçi sütü alcam
allahım işyerinde yenmeyecek şeyler yiyom ya. bi tane havuç yıkdım yiyom masanın altında gizli gizli:1ninca:
havucu niye gizli yiyon kiz? cok mu ayip?kaydirigubbakcemile3
slm bacular nasılsınız bugün içim bir hoş oldu geçen sene bugün adet olmuştum üzülmüştüm baya ama rabbim son kez üzülmeme izin vermiş zira pamuk kızım kucağımda ...
kız öyle kütür kütür ses çıkarıyom tavşan gibi. sessiz olunca bide ortalık bi tek benim kütürtlemelerim duyuluyosempatiksalakcinni
:lepi: güle güle büyüt canımm. allah gönlünce çocuk versin sana delikafaduldenslm bacular nasılsınız bugün içim bir hoş oldu geçen sene bugün adet olmuştum üzülmüştüm baya ama rabbim son kez üzülmeme izin vermiş zira pamuk kızım kucağımda ...
kız öyle kütür kütür ses çıkarıyom tavşan gibi. sessiz olunca bide ortalık bi tek benim kütürtlemelerim duyuluyosempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?