kızlarrrr gunaydınnnnnnnnnnnnnn ben geldimmmmm hepinizi öpüyorumm bugun yine midem bulaniyoo yazık bizeeeee bide bugun çok tuhafım hormonlarım yine sapıttı beee sevgi istiyom öhüü ama işyerindeyim ve günün kölesiyimmmmmmmmmm
Tatlı uykular canım bize bugün uyku yuk:)kızlar sabah çok erken kalktım kaç gündürde uykusuzum galiba uyucam benkaydirigubbakcemile3bugün dükkanada öğlen gidicem azıcık kestireyim
yaa ben de şu et konusunda muzdaribim
her öğlen yemekte etli bişiler çıkıyo midem hiç kaldırmıyo zaten sulu yemeklere karşı bi gıcıklık oluştu bende niyeyse -tatlicadiarzu-
balık yiyorum haftada 1-2 kere hergün et yenmeliymiş yiyemiyorum ne zamandır tavuk da yapmadım bak ii aklıma geldi tavuklu bişiler yapayım baarii
oof korkuyom bebişimi besleyemicem diye ama hiç yiyemiyorum tabakların hepsinden azcık azcık alıp bırakıyorum kuru şeyler yemek istiyorum daha çok bir de meyvee
günaydın arkadaşlar hepinize hayırlı cumalar,bu arada hafta sonu giremiceğim için şimdiden anneler gününüz kutlu olsun bebişimde kutluyor teyzelerinin anneler gününüa.s.a.s.(bunlar sizeymiş)
Günaydın Canım a.s. Bi kölede burda var yafu gel öpim Şeniz
canım benim ya bi köle de sensin demekk :içelim: zavallı çalışan hamileler hatta daha da zavallı hem çalışan hemde midesi bulanan hamileler allahım sen hepimize kolaylıklar verr..........
ooh ne güzel ne güzeeelbu arada arkadaşım gelecek ya canım anam babam temizliğe giriştiler, karı koca sıccak sularla köpüklerle terası yıkıyorlar:asigim:Şeniz
anam da yemek işini halledecek. Dün akşamüstü pazara gidip bol bol taze sebze meyve aldım, gerisini anacığım bilir artıkkaydirigubbakcemile3
kızlarrr ya bir şarkı dinliyorum şuan gözlerim doluyo her dinlediğimde facebook ta bir video var harika bir şarkı dinledinizmi bilmiyorum ama ben dinlediğimde gözlerim doluyo gerçi şarkı bilinen bir şarkı volkan konak kuzeyin oğlu diye kanal 1 de yaptığı bir programdan çekilmiş video
yanarım yanarım tutuşur yanarım ........ diye devam ediyo ve arada şu şiiri seslendiriyo
sevgilim sevgilim yalan söylersem sana kopsun dilim dilim kopsun seni seviyorum deme bahtiyarlığından mahrum olsunnn .....
offf offf şiire bakın ya volkan konak şiiri şarkının arasında söylüyorrrr
ahh ben volkan konak ın yeşil erik şarkısını çok severimm ayyy kkız dur okuma şiiri valla ağlıycam şimdik zaten kocamla da küsüzz
Kızlar merhaba
bulantısı devam eden var mı???
ben zaman zaman cok kötü oluyorumm
merhaba tatlıcımm ben 13 haftaya girdim hala devam bulantılar -tatlicadiarzu- allaha şukurler olsun eskisine göre daha iyiyim ama hala devam ediyo tabi ...
şekerim senin bebişler ikiz sanırım ikiz gebeliklerde daha hassas oluyomuş mide galiba ee iki bıdık kolay diil tabi çifte hormon :) inşallah en kısa zamanda zımba gibi olurusss :Saruboceq:
umarım öğrenirim kuzum, hiç sormadım diğer kontrollerde acaba merak mı etmiyom yoksam erkek der diye mi tırsıyom bilmiyomkaydirigubbakcemile3
Kızlar merhaba
bulantısı devam eden var mı???
ben zaman zaman cok kötü oluyorumm
Günaydın Canım a.s. Bi kölede burda var yafu gel öpim Şeniz
canım benim ya bi köle de sensin demekk :içelim: zavallı çalışan hamileler hatta daha da zavallı hem çalışan hemde midesi bulanan hamileler allahım sen hepimize kolaylıklar verr..........
aminnnnnnnnn bir çalışan bayanda benimde kaydirigubbakcemile3
ahh ben volkan konak ın yeşil erik şarkısını çok severimm ayyy kkız dur okuma şiiri valla ağlıycam şimdik zaten kocamla da küsüzz
kısss neye küstün kocanla hemen barış anacım Şeniz
canım yeşil erik istedi -tatlicadiarzu-
al bendende o kadar ya ben sabahın 7.30 da yedim eriği bugün kaydirigubbakcemile3
slm kasım ayının güzel annişleri
bebişlerinizi tek tek öpüyorumŞeniz
herkese günaydınlara.s.
kıslar dün tam 3 ayım doldu yaaaaaa
hani tehlikeli zamanları atlattık diyerekten
kociş bu sabah saldırıya geçtikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
zincirleri kırdık artık
sonrada vicdan yaptı
bebişe zarar vermemişizdir demi diye
yok ben de sadece erkenden uyandırdın dedim
darısı tırmananların başınakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu arada arkadaşım gelecek ya canım anam babam temizliğe giriştiler, karı koca sıccak sularla köpüklerle terası yıkıyorlar:asigim:Şeniz
anam da yemek işini halledecek. Dün akşamüstü pazara gidip bol bol taze sebze meyve aldım, gerisini anacığım bilir artıkkaydirigubbakcemile3
manyakkkkk :sm_cool: :sm_cool:
eve gitmek istiyoruum hem de bu gün cumaaa :jeyyar::jeyyar:
manyakkkkk :sm_cool: :sm_cool:
eve gitmek istiyoruum hem de bu gün cumaaa :jeyyar::jeyyar:
hafta sonu artık hihoyyyt
bol bol aganigialkisalkisalkis
eccük daha tırman gülüm
kızım senin bebişin de kocaman oldu artık
daha ne bekliyon delüüü sen de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?