2009 Kasm Anneleri

ahanda geldiiiimsositososito
dün gesmeye gittim bugünde temizlik yaptım zemuszemus yarın akşama kadar burdayım :lepi:
şşş pat aralıklarla devam ediyoo o günden beri sadece 2 kez ayaamda uyuttum:lepi:

anaaaaaaaaaaamm iyi insan lafın üstüne gelümüş bacım hoşgeldin bitüdünmü temizliğini ağrimi bacakların bu gece bittin sen kızım hem gezi hem temizlik vahki ne vah:teselli:

kotu anlamda demedim tatlim, sacin basin cok havali.
masallahin var, ondan didim.Şeniz
ben yanlıs anlamam kuzum meraklasma
oyle alınganlıklarım yokturrr
şekercım
biz taliplerimizi bi dusunelim o zaman.zemuszemuskaydirigubbakcemile3
duşunmene gerek yok ben dıdım ıstıyom nannnnkaydirigubbakcemile
nan bizim memleket varken gavur ellerde ne edecek nan:1no2::1no2:
meraklasma onu burda tutacaz bız
ben bi börek içi hazırlayam milföyden börek yapacüm kıymalı sevenlere duyrulur
ben sewmem emme canım cektı yaa
sımdı bı adet etı puf pastı yıdım bu ıllet bana kılo aldırdı hergun yıyom bagımlılık yaptı ya

bende içi hazırladım bulaşık makinesinde yıkananları yerleştirdim geldima.sa.s
furkanda uyuyo şimcik başlar emme
burda elektrık gıttı.oglus emerken uyudu yıneeee
bende yatırdım yanıma aha elektrık geldı hala uyuo9 a kadar uyusun bakam sonra 12 ye kadar uyutmam yoksa gece mum dıktırır

yine aynı ilacları verdi gecen defa kullanmamıstım bakalım inş. ii gelir yaa
sağol canım sizede cok cok gecmiş olsun dedim beklicem diye ama dayanamadım doktora gittik atesi düştü fitil verdi bide surup bi kez içir dedi yarın tahlili yapılacak
selam kızlar...oglumla 4 de yattık sımdı uyandık emişiyos
ama yanına yatıp emzırıyom ben kalkınca uyani yatarsam yanına uyuyo sıpa acıyo gozunu warsam uyuma dewamyoksam uyanıyo
aynen yaa yanımda yatsın sattlerce yatar sesi cıkmaz napalım arada gonullerini yapmak lazım
kenya, nasil oldu asya?

sana dedim beklicem diye ama 38.8 cıktı koltuk altından makattan 1 derece daha fazla cıkıyo biliyosun dayanamadım aradım babam geldi 5 dakikada hemen gittik gittiğimizde fitilin etkisi ile atesi dusmustu gecen defa verdiği surubu kullanma demişti tahliller temiz cıkınca aynı ilacı yazacaktı bende var dedim bu defa tahlil sonucunu beklemeden ver 6 saate birde fitil ver dedi yarın 12 den sonra tahlil yapılacak
yıkadım dedim üşütmüşsündür dedi simdi surubunu içirdim uyuyo cok kötü bişi bu hastalık yaa daha basında geldiğiniz iyi olmus ilerlemesin dedi inş. tahliller temzi cıkarda sorun yasamayız annemdeyim bu gece sen nasılsın

temiz cikar insallah tahliller.
iyiki gittin iyice gece olmadan.
bende kizi yikiycaktim vazgectim.:sinifsinif:

temiz cikar insallah tahliller.
iyiki gittin iyice gece olmadan.
bende kizi yikiycaktim vazgectim.:sinifsinif:

annemde öyle dedi gece daha zor olur bide gece hastalıkta artar dedi iyiki gitmişiz
aman yıkama canım
gerci dediğim gibi bi gece önce cok hasta bi kız geldi annemlere hapsurduydu bikac kez ondanda mmikrop kapmıs olabilir defalarca daha soguk havalardada yıkadım bişi olmadıydı
olacagı varmıs

buyuk bir olasilikla ondan kapmistir. banyoda tetiklemistir.
aslinda hava guzel bugun diye yikiycaktim ama tek basimayim, usutmiyim simdi.

gece gercekten daha zor oluyo hersey. cok yasadim biliyorum. Rabbim yasatmasin ama oluyo cocuk bunlar, boyle buyuyolar maalesef.:sinifsinif:

kiz zeytin, farkindamisin, herkes birbirine dunur deyip duruyo. bi bize diyen yok.
bizden cadi kaynana olur diyemi istemiyler acaba?
hos isteselerde veren kim?kaydirigubbakcemile3
turşusunu kuracaz kocişle bizkaydirigubbakcemile3
kismeye vermem ben zattın :umursamaz:
hem alanda geri kapıya bırakır kaçarkaydirigubbakcemile3
çok cadı benim kızım.kızımla geçinebilecek kendine güvenen irrrrrkek arıyozsempatiksalakcinni
poyraz ve yamanı beğendiydi onlarda kardeşi çıktı daha da kimseyi istemiy
furkandan da tekmeyi yiyince aşk acısı çekiy kızımmafoldumben
memnun değilsen çubuk söle vazgeçerim himenkafamçokkarıştı
ama yüzü gayet iyi gösteriy tabi elifinkiler daha net sen kullanmayı bilmiyon kanımca:mymeka:
valla hamilelikte ne yasaksa doğumdan sonrada yasak diyler ama ben tüm bitki çaylarından içiyom.papatya ıhlamur kuşburnu çay hariç her bi boku içiyom bahaneyle su yerine geçiy .ara ara içki bağımlılık yapmasın
şimdide ısırgan içiyom anam sanki yosunlu su içiyom:sinifsinif:
bence fazla olmadığı sürece içebilirsin cnm
ben turşusunu kuracam :dilcikar:
oğlan olsunda yaramaz olmasın tamammı:mymeka:
senin oğlan ipeşime yamuk yaptı istemiy artıkın:dilcikar:
biz karşıdan başka birini bulurukalsanaalsanasmile
furkanıma çok geçmiş olsun üsüldüm bak şimdi nerden bulaşmışki pisssss mikrop:1shok:
benimde bir ara iyiydi sanki bi 10 gündür pörtlek pörtlek bakay aşadankaydirigubbakcemile3

anaaa kimin kızı kaldı yavv..herkes
yokmu oğluşuma cimcime bi gelin adayıopuyorumnanaktan
yakuşukluydu senin oğlan aslındakafamçokkarıştı
yok ama tkafamçokkarıştıurşusu daha güsel oluy kızımınaklinialirimsmile
alsanaalsanasmilebiz vermik bi kerem:dilcikar:
15 dk uzatmaları oynamış dimek kaydirigubbakcemile3
ayse hala burlarda.
ayse bak kizim uyandi, simdi emisiyoz. sonrada goturup oglusa vercem, yinede burdan ayrilmiycam.:roflol:
eferin kaanımayerimseniben
sen istanbulun neresinde oturuydun:uhm:
ipek kızda pek tatlu amma bizim gözümüz wannanın nazındazemuszemus
:dilcikar::dilcikar::
tugba girmiyo iki gundur.
kiza sss pat yapiyodu.
sss yaparken dilimi dolandi acaba.:roflol:
şşşş pattan hızını alamayıp kendini de öle uyutuy galbakaydirigubbakcemile3
Allah'in izniyle 3 hafta kaldi kizima artik biseyler verebilicem sut disinda.:sm_cool:
ben 6 aya kadar bişey vermiyecem sütüm yeterse tabikafamçokkarıştı
:roflol::roflol:
ahanda geldiiiimsositososito
dün gesmeye gittim bugünde temizlik yaptım zemuszemus yarın akşama kadar burdayım
şşş pat aralıklarla devam ediyoo o günden beri sadece 2 kez ayaamda uyuttum:lepi:
yerimseniben
topladim geldim bile.zemuszemus

fazla dağılmamış galba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…