ahanda geldiiiimsositososito
dün gesmeye gittim bugünde temizlik yaptım zemuszemus yarın akşama kadar burdayım :lepi:
şşş pat aralıklarla devam ediyoo o günden beri sadece 2 kez ayaamda uyuttum:lepi:
ahanda geldiiiimsositososito
dün gesmeye gittim bugünde temizlik yaptım zemuszemus yarın akşama kadar burdayım :lepi:
şşş pat aralıklarla devam ediyoo o günden beri sadece 2 kez ayaamda uyuttum:lepi:
nan bizim memleket varken gavur ellerde ne edecek nan:1no2::1no2:
hani burlarda kafasina gore bulamazsa diye anacim.sempatiksalakcinni
ben bi börek içi hazırlayam milföyden börek yapacüm kıymalı sevenlere duyrulur
bende mutfagi toplayip gelim bari.
topladim geldim bile.zemuszemus
ben yanlıs anlamam kuzum meraklasmakotu anlamda demedim tatlim, sacin basin cok havali.
masallahin var, ondan didim.Şeniz
duşunmene gerek yok ben dıdım ıstıyom nannnnkaydirigubbakcemilebiz taliplerimizi bi dusunelim o zaman.zemuszemuskaydirigubbakcemile3
meraklasma onu burda tutacaz bıznan bizim memleket varken gavur ellerde ne edecek nan:1no2::1no2:
ben sewmem emme canım cektı yaaben bi börek içi hazırlayam milföyden börek yapacüm kıymalı sevenlere duyrulur
burda elektrık gıttı.oglus emerken uyudu yıneeeebende içi hazırladım bulaşık makinesinde yıkananları yerleştirdim geldima.sa.s
furkanda uyuyo şimcik başlar emme
sunways, gorumceni naptin?
bu arada kac yasindaki?
dun yazdıgımı okudunmu canım
36 yasında
resmen dun delırdım ya
yine aynı ilacları verdi gecen defa kullanmamıstım bakalım inş. ii gelir yaaevet canım dr da ateş düşürücü yapacak yine..inşallah düşer canım..
bak bunu bilmiyodum içim rahatladı biraz,çok küçükler ya bişey olcak diye ödümüz kopuyo..havale 5-6 yaşına kadar geçirilebilirmiş onu biliyodum..
sağol canım sizede cok cok gecmiş olsun dedim beklicem diye ama dayanamadım doktora gittik atesi düştü fitil verdi bide surup bi kez içir dedi yarın tahlili yapılacakkenyacım geçmiş olsun canım neden doktora getirmiyosun mutlaka bi yerinde bi iltahap vardır beklemekle geçmezki ertelemekten başka bişeye yaramaz ve daha çok ilerlkemedikçe bence kap getir tahlil yapsın mutlaka bi iltahap çıkacaktır daha çok kötüye gitmesin yazık kuzuya ve sanaa.sa.s
aynen yaa yanımda yatsın sattlerce yatar sesi cıkmaz napalım arada gonullerini yapmak lazımselam kızlar...oglumla 4 de yattık sımdı uyandık emişiyos
ama yanına yatıp emzırıyom ben kalkınca uyani yatarsam yanına uyuyo sıpa acıyo gozunu warsam uyuma dewamyoksam uyanıyo
kenya, nasil oldu asya?
sana dedim beklicem diye ama 38.8 cıktı koltuk altından makattan 1 derece daha fazla cıkıyo biliyosun dayanamadım aradım babam geldi 5 dakikada hemen gittik gittiğimizde fitilin etkisi ile atesi dusmustu gecen defa verdiği surubu kullanma demişti tahliller temiz cıkınca aynı ilacı yazacaktı bende var dedim bu defa tahlil sonucunu beklemeden ver 6 saate birde fitil ver dedi yarın 12 den sonra tahlil yapılacak
yıkadım dedim üşütmüşsündür dedi simdi surubunu içirdim uyuyo cok kötü bişi bu hastalık yaa daha basında geldiğiniz iyi olmus ilerlemesin dedi inş. tahliller temzi cıkarda sorun yasamayız annemdeyim bu gece sen nasılsın
temiz cikar insallah tahliller.
iyiki gittin iyice gece olmadan.
bende kizi yikiycaktim vazgectim.:sinifsinif:
annemde öyle dedi gece daha zor olur bide gece hastalıkta artar dedi iyiki gitmişiz
aman yıkama canım
gerci dediğim gibi bi gece önce cok hasta bi kız geldi annemlere hapsurduydu bikac kez ondanda mmikrop kapmıs olabilir defalarca daha soguk havalardada yıkadım bişi olmadıydı
olacagı varmıs
turşusunu kuracaz kocişle bizkaydirigubbakcemile3kiz zeytin, farkindamisin, herkes birbirine dunur deyip duruyo. bi bize diyen yok.
bizden cadi kaynana olur diyemi istemiyler acaba?
hos isteselerde veren kim?kaydirigubbakcemile3
memnun değilsen çubuk söle vazgeçerim himenkafamçokkarıştıfiyatlar uygunken al bacim..ama ben haalaa kullanmayi beceremiyom sanki yaa..yada bizim ev cok karanlik.. cözemedim ben bu makinayi.. ayin basinda elife gidicem insallah o zaman ögretsin bana...
he bi zeytin gii benim canim yesil cay icmek istiyoo emzirirken iciliyomu sen bilirsin.. rezene bagimlisi oldum ama degisik biseyler istiyom artik.. hem yesil cay sivi atmama yardimci oluyodu
ben turşusunu kuracam :dilcikar:daha ne isteyon bacım yaaa bide oğlun olsun deyom sağada iyilik yaramii yaramazlıklarıda kusur kalsın yane demi
2 gecedir ateşi çıkıyo bacım oğlumun doktora gittik mikrop çıktı kanında şu an antibiyotik tedavisi görüyoz
zeytin ilk başta benim oğlana talipti ama sadece eminönü yüzünden talip olmuş:dilcikar:
eminönüne yakın bi yerde kapak atacadı emme olmadı:roflol::roflol:
he yaaa aldım kilo bacım 4 kilo fazlam var şimciksenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
turşusunumu kuracan:uhm:
benimde bir ara iyiydi sanki bi 10 gündür pörtlek pörtlek bakay aşadankaydirigubbakcemile3ıı bak o olabülüü kesin öledir o zaman
sıvı atmaya yardımcı oluyosa içme gıı maydonoz da öle ya süt yapmıyomuş diyolar bilmiyom da mantık yürüttüm
bu arada ben de eski kiloma döndüm diye sevinirkeneee
geçen işe gidince kadının biri sen sezeryan mı oldun dedi yok noral dedim ama göbeğin kalmış normalde göbek kalmaz demesinmi
harbiden bi haftadır göbek iice pörtledi annem burdaydı ya ondan heralde akannehir
çok moralim bozuldu yannız haaa
yakuşukluydu senin oğlan aslındakafamçokkarıştıanaaa kimin kızı kaldı yavv..herkes
yokmu oğluşuma cimcime bi gelin adayıopuyorumnanaktan
alsanaalsanasmilebiz vermik bi kerem:dilcikar:valla ben 1 yıl tutmuycam boğazımı zira yemediğim zaman hiç sütüm olmi benim çok sınadım bunua
zeytünün ipek kızı ile wannanın naz kızı evde kaldılarda onu didik hacı bi el atı ver gari en azından birini alda diğerini illaki biri alırroflol:
15 dk uzatmaları oynamış dimek kaydirigubbakcemile36 da..
eferin kaanımayerimsenibenayse hala burlarda.
ayse bak kizim uyandi, simdi emisiyoz. sonrada goturup oglusa vercem, yinede burdan ayrilmiycam.:roflol:
sen istanbulun neresinde oturuydun:uhm:gızz görüntüme bakıp hawalı sanma benı sakın haaaaa
ama bak gezmeye gelınce ıs fena suslenır cıkarım haaaaaa
gelınımıde oyl ederım
zaten bı kızım olursa allah dıyorum yaaaaaaaa
öp öp gelınımıalsanaalsanasmile
benımkıde 4 de uyuud 6 da uyandı berbaaer uyuduk
:dilcikar::dilcikar::ipek kızda pek tatlu amma bizim gözümüz wannanın nazındazemuszemus
şşşş pattan hızını alamayıp kendini de öle uyutuy galbakaydirigubbakcemile3tugba girmiyo iki gundur.
kiza sss pat yapiyodu.
sss yaparken dilimi dolandi acaba.:roflol:
ben 6 aya kadar bişey vermiyecem sütüm yeterse tabikafamçokkarıştıAllah'in izniyle 3 hafta kaldi kizima artik biseyler verebilicem sut disinda.:sm_cool:
:roflol::roflol:anaaam sorma faede bizim ebiş falan gelinim melinim yazınca babası sinir oluyo resmen
şşş çok mübarek bişey gerçi bizde sökmedi de
hem bebek uyutuyo hem süt yapıyoo
şş derken o kaa dilim damağım kuruyoki su içip duruyom o da süt oluyo 3
yerimsenibenahanda geldiiiimsositososito
dün gesmeye gittim bugünde temizlik yaptım zemuszemus yarın akşama kadar burdayım
topladim geldim bile.zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?