gı sen pek gırmıyonda ewın ıyıdır..vereliniortak
hiç sorma ya aynı şeyi ipeşim bana yaptıydı
hedaye çekim vardı onla bi üst bi şey bakem dedim girmemle çıkmam bir oldu vallaakannehir kucama alam bakam dedim ölede mızmız bizde döndük
ondan sebep sokaklarda antreman yapıyoz ağlarsa eve kaçarum diyekaydirigubbakcemile3bi ara cesaretlenip medıa maarkete gidecem senin makinadan alcamkaydirigubbakcemile2
göbeğimmi erisin hangi göek olmayan göbek nasıl erisin yavrum yaaaaaaaaaaaaa
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ben alırım nazımı amaaa wermezsın yoksa aha şimcık talıbım.....opuyorumnanaktan:asigim::1hug:a.s.kiz zeytin, farkindamisin, herkes birbirine dunur deyip duruyo. bi bize diyen yok.
bizden cadi kaynana olur diyemi istemiyler acaba?
hos isteselerde veren kim?kaydirigubbakcemile3
ayyyy hep aynı yaaaaaaaaevimi gorsen boyle demezsin.:roflol:
ben geceleri yokum sadece. oda ne kadar uyursam kar diye.akannehir
ben alırım nazımı amaaa wermezsın yoksa aha şimcık talıbım.....opuyorumnanaktan:asigim::1hug:a.s.
ayyyy hep aynı yaaaaaaaa
ayse, burda laf yetistircem diye evi mok goturuyo.:roflol::roflol:
gı sen pek gırmıyonda ewın ıyıdır..vereliniortak
daha ne isteyon bacım yaaa bide oğlun olsun deyom sağada iyilik yaramii yaramazlıklarıda kusur kalsın yane demia.sa.ssözünü geri al tövbe de bakem çabuuuuuuuuuuuuukalsanaalsanasmile
ben da bu zabah rüyamda gördüm 2. bebeğe hamileyim oda kız oleceymişkaydirigubbakcemile3
merak etme ipeşim zattın çok cadı bi kız bu hali bile yorucu nanakannehir
ne derleniyon cnm ya berayım öle böle uyuyo benim kız dizimde uursa uyur yoksa uyumaz iş güç de yapamıyom zattınakannehir
ivettttt yakınız:lepi: mutlaka görüşürüz canımŞeniz
2 gecedir ateşi çıkıyo bacım oğlumun doktora gittik mikrop çıktı kanında şu an antibiyotik tedavisi görüyoznolduydu furkanıma bilmiyorumkismile
:roflol::roflol:ayse, burda laf yetistircem diye evi mok goturuyo.:roflol::roflol:
zeytin ilk başta benim oğlana talipti ama sadece eminönü yüzünden talip olmuş:dilcikar:kiz zeytin, farkindamisin, herkes birbirine dunur deyip duruyo. bi bize diyen yok.
he yaaa aldım kilo bacım 4 kilo fazlam var şimciksenağlamasenağlamasenağlamasenağlamafiyatlar uygunken al bacim..ama ben haalaa kullanmayi beceremiyom sanki yaa..yada bizim ev cok karanlik.. cözemedim ben bu makinayi.. ayin basinda elife gidicem insallah o zaman ögretsin bana...
kilo verirsin o zaman sen demiyomuydun kilo aldim diyen..
kelin ilaci olsa misali.. benim 4 kilom kalmisti dün bi baktim iki kilo almisim.. hani emzirirken veriliyodu bu kilolar.. üstüne almisim valla.. pantolonu giyiyom göbek üstün firliyoo mideyle birlikte zayiflamam lazim..
he bi zeytin gii benim canim yesil cay icmek istiyoo emzirirken iciliyomu sen bilirsin.. rezene bagimlisi oldum ama degisik biseyler istiyom artik.. hem yesil cay sivi atmama yardimci oluyodu
turşusunumu kuracan:uhm:yokkkk vermemopuyorumnanaktan
yokkkk vermemopuyorumnanaktan
:sinifsinif:senağlama:dilcikar::dilcikar:
zeytin ilk başta benim oğlana talipti ama sadece eminönü yüzünden talip olmuş:dilcikar:
eminönüne yakın bi yerde kapak atacadı emme olmadı:roflol::roflol:
turşusunumu kuracan:uhm:
:sinifsinif:senağlama:dilcikar::dilcikar:
ıı bak o olabülüü kesin öledir o zaman akannehirkiz noldu bu beraya..sende hep burda olanlardandin simdi adin var sen yoksun.. ALlahim yaa su bebeler eski hallerine dönsünler artik..uslu hallerine yani.. huysuzlar düzeldi uslular bozdu.. bu ne yaa...
karanlik basinca babasinin geliceginimi saniyoo acaba?
cadi annemden kurtuluyom diye sevniyoo zaaar:roflol::roflol: ama bekliyo bekliyoo baba gelmiyoodelikafaduldendelikafadulden
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kiz zeytin, farkindamisin, herkes birbirine dunur deyip duruyo. bi bize diyen yok.
sıvı atmaya yardımcı oluyosa içme gıı maydonoz da öle ya süt yapmıyomuş diyolar bilmiyom da mantık yürüttümkelin ilaci olsa misali.. benim 4 kilom kalmisti dün bi baktim iki kilo almisim.. hani emzirirken veriliyodu bu kilolar.. üstüne almisim valla.. pantolonu giyiyom göbek üstün firliyoo mideyle birlikte zayiflamam lazim..
he bi zeytin gii benim canim yesil cay icmek istiyoo emzirirken iciliyomu sen bilirsin.. rezene bagimlisi oldum ama degisik biseyler istiyom artik.. hem yesil cay sivi atmama yardimci oluyodu
monaroza bebişinin doğum tarihini yaz bacım wanna arkadaşımız yardımcı olcakmış
:roflol::roflol:
kurarim kiz nolcak. nasilda guzel olur benim kizimin tursusu.cokacimcoook
tursunu kurcam kizcemin.delikafadulden
sıvı atmaya yardımcı oluyosa içme gıı maydonoz da öle ya süt yapmıyomuş diyolar bilmiyom da mantık yürüttüm
bu arada ben de eski kiloma döndüm diye sevinirkeneee
geçen işe gidince kadının biri sen sezeryan mı oldun dedi yok noral dedim ama göbeğin kalmış normalde göbek kalmaz demesinmi akannehir
harbiden bi haftadır göbek iice pörtledi annem burdaydı ya ondan heralde akannehir
çok moralim bozuldu yannız haaa
ıı bak o olabülüü kesin öledir o zaman akannehir
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sıvı atmaya yardımcı oluyosa içme gıı maydonoz da öle ya süt yapmıyomuş diyolar bilmiyom da mantık yürüttüm
bu arada ben de eski kiloma döndüm diye sevinirkeneee
geçen işe gidince kadının biri sen sezeryan mı oldun dedi yok noral dedim ama göbeğin kalmış normalde göbek kalmaz demesinmi akannehir
harbiden bi haftadır göbek iice pörtledi annem burdaydı ya ondan heralde akannehir
çok moralim bozuldu yannız haaa
valla ben 1 yıl tutmuycam boğazımı zira yemediğim zaman hiç sütüm olmi benim çok sınadım bunua.sa.sbenimde gobek sirtima yapismisti ama bir kac gundur baktimda tekrar cikmis.
hatta esim gecen sen kilo almaya basladin dedi. demek ki tekrar alma donemine girdik. bogazlari tutmak gerek.
anaaa kimin kızı kaldı yavv..herkes kapıldıdelikafadulden
yokmu oğluşuma cimcime bi gelin adayıopuyorumnanaktan
wanna o zaman nıye dıyon kımse dunur demıyo bıze dıye nannn
wer wer sne kızını korkma uzaklastırmayız sehırlerı geluruz yakına
valla ben 1 yıl tutmuycam boğazımı zira yemediğim zaman hiç sütüm olmi benim çok sınadım bunua.sa.s
zeytünün ipek kızı ile wannanın naz kızı evde kaldılarda onu didik hacı bi el atı ver gari en azından birini alda diğerini illaki biri alır:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?