2009 Kasm Anneleri

kiz zeytin, farkindamisin, herkes birbirine dunur deyip duruyo. bi bize diyen yok.
bizden cadi kaynana olur diyemi istemiyler acaba?
hos isteselerde veren kim?kaydirigubbakcemile3

fiyatlar uygunken al bacim..ama ben haalaa kullanmayi beceremiyom sanki yaa..yada bizim ev cok karanlik.. cözemedim ben bu makinayi.. ayin basinda elife gidicem insallah o zaman ögretsin bana...

göbeğimmi erisin hangi göek olmayan göbek nasıl erisin yavrum yaaaaaaaaaaaaa

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kilo verirsin o zaman sen demiyomuydun kilo aldim diyen..

kelin ilaci olsa misali.. benim 4 kilom kalmisti dün bi baktim iki kilo almisim.. hani emzirirken veriliyodu bu kilolar.. üstüne almisim valla.. pantolonu giyiyom göbek üstün firliyoo mideyle birlikte zayiflamam lazim..
he bi zeytin gii benim canim yesil cay icmek istiyoo emzirirken iciliyomu sen bilirsin.. rezene bagimlisi oldum ama degisik biseyler istiyom artik.. hem yesil cay sivi atmama yardimci oluyodu

kiz zeytin, farkindamisin, herkes birbirine dunur deyip duruyo. bi bize diyen yok.
ben alırım nazımı amaaa wermezsın yoksa aha şimcık talıbım.....opuyorumnanaktan:asigim::1hug:a.s.
evimi gorsen boyle demezsin.:roflol:
ben geceleri yokum sadece. oda ne kadar uyursam kar diye.akannehir
ayyyy hep aynı yaaaaaaaa

ayse, burda laf yetistircem diye evi mok goturuyo.:roflol::roflol:

ben girmedigim halde öyle .. girsem cöp ev oluruz herhalde..

gı sen pek gırmıyonda ewın ıyıdır..vereliniortak

banami dedin wannayami? wannami girmiyooooo hep burda beee:roflol::roflol::roflol:

hadi ben ciktim.. kocis alisveris yapmis yelestireyim bide yemek yapayim..

daha ne isteyon bacım yaaa bide oğlun olsun deyom sağada iyilik yaramii yaramazlıklarıda kusur kalsın yane demia.sa.s
nolduydu furkanıma bilmiyorumkismile
2 gecedir ateşi çıkıyo bacım oğlumun doktora gittik mikrop çıktı kanında şu an antibiyotik tedavisi görüyoz
ayse, burda laf yetistircem diye evi mok goturuyo.:roflol::roflol:
:roflol::roflol:
zeytin ilk başta benim oğlana talipti ama sadece eminönü yüzünden talip olmuş:dilcikar:
eminönüne yakın bi yerde kapak atacadı emme olmadı:roflol::roflol:
he yaaa aldım kilo bacım 4 kilo fazlam var şimciksenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
yokkkk vermemopuyorumnanaktan
turşusunumu kuracan:uhm:

zeytin ilk başta benim oğlana talipti ama sadece eminönü yüzünden talip olmuş:dilcikar:
eminönüne yakın bi yerde kapak atacadı emme olmadı:roflol::roflol:

turşusunumu kuracan:uhm:

kurarim kiz nolcak. nasilda guzel olur benim kizimin tursusu.cokacimcoook

:sinifsinif:senağlama:dilcikar::dilcikar:

tursunu kurcam kizcemin.delikafadulden

ıı bak o olabülüü kesin öledir o zaman akannehir
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sıvı atmaya yardımcı oluyosa içme gıı maydonoz da öle ya süt yapmıyomuş diyolar bilmiyom da mantık yürüttüm
bu arada ben de eski kiloma döndüm diye sevinirkeneee
geçen işe gidince kadının biri sen sezeryan mı oldun dedi yok noral dedim ama göbeğin kalmış normalde göbek kalmaz demesinmi akannehir
harbiden bi haftadır göbek iice pörtledi annem burdaydı ya ondan heralde akannehir
çok moralim bozuldu yannız haaa

kurarim kiz nolcak. nasilda guzel olur benim kizimin tursusu.cokacimcoook

tursunu kurcam kizcemin.delikafadulden

heee öle turşuyu herkes sever opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

benimde gobek sirtima yapismisti ama bir kac gundur baktimda tekrar cikmis.
hatta esim gecen sen kilo almaya basladin dedi. demek ki tekrar alma donemine girdik. bogazlari tutmak gerek.

anaaa kimin kızı kaldı yavv..herkes kapıldıdelikafadulden
yokmu oğluşuma cimcime bi gelin adayıopuyorumnanaktan

kendi göbesine baksın o
hhıııhhhh daha doğum yapalı şurda ne kaaa olduki göbek hemen gitsin allah allah

wanna o zaman nıye dıyon kımse dunur demıyo bıze dıye nannn
wer wer sne kızını korkma uzaklastırmayız sehırlerı geluruz yakına

benimde gobek sirtima yapismisti ama bir kac gundur baktimda tekrar cikmis.
hatta esim gecen sen kilo almaya basladin dedi. demek ki tekrar alma donemine girdik. bogazlari tutmak gerek.
valla ben 1 yıl tutmuycam boğazımı zira yemediğim zaman hiç sütüm olmi benim çok sınadım bunua.sa.s
anaaa kimin kızı kaldı yavv..herkes kapıldıdelikafadulden
yokmu oğluşuma cimcime bi gelin adayıopuyorumnanaktan

zeytünün ipek kızı ile wannanın naz kızı evde kaldılarda onu didik hacı bi el atı ver gari en azından birini alda diğerini illaki biri alır:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

wanna o zaman nıye dıyon kımse dunur demıyo bıze dıye nannn
wer wer sne kızını korkma uzaklastırmayız sehırlerı geluruz yakına

babasina sormam lazim. zira adam benden once tursusunu kuracakmis kizinin.:roflol:

evde kalmadilar kizim.:mymeka:
biz kimseleri begenemedik.:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…