2009 Kasm Anneleri

bende tursusunu kurcam dedim.kaydirigubbakcemile3

evet bugun 15dk uzatmalari oynadi.ohaoldumsmile

nan ben alıntılar cevaplayana kadar herkes kaybolmuşkötükedihüso
bende 1 saat sonra kızımı yıkayacam malum bugün sokaklarda sürttü kısımkaydirigubbakcemile3

bu arada ben dün tetanoz aşımıda oldum
3.doz aşı kolum ağrıy yine ama ilki gibi değil
2.bebeğe hazırlık olur en azındankaydirigubbakcemile3
4.doz 1 sene sonraohaoldumsmile
kim tutabilirki aklındaakannehir
telefonamı not etsem 2011 yılında hatırlatsın tebi telefonu değiştirmezem o zamana kadar

amin canım
ben kactim. kiz mizikliyo, ilgi bekliyo yavrucum.opuyorumnanaktan

güle güleee

kolay gelsin diloş yaa zor iş vallaa
bizim de ev sahibi kirayı arttırmak isterse taşınalım diyoz çok yokuş buralar bebişle çıkmak istesek illa uzağa gitmemiz lazım şöle bi sokak turu yapamıyoz kirayı da arttır derse hiç haketmiyo ama taşınması da çok zor beeee
bizim minnoş uyudu 2 bölüm lost birikmiş onnarı izlicez inşallaah

sağol canııııııııım
valla çok zor anam ağladı
sizin taşınma olursa yazı bekleyin haaaaaaaa

dünürcüm kolay gelsin..yavas yavas yap yorma kendini.. yagizima babasi iyi bakiyomu? oyy kiyamam size yaa Allahtan havalar düzeliyor yavas yavasta cok soguk olmicak.. kiz bana bak ilcede hemen neti baglattir tamam mi

dünürcüm kolay gelsin..yavas yavas yap yorma kendini.. yagizima babasi iyi bakiyomu? oyy kiyamam size yaa Allahtan havalar düzeliyor yavas yavasta cok soguk olmicak.. kiz bana bak ilcede hemen neti baglattir tamam mi
valla arada babası ısırıyo oğluş ağlıyo adama bişeyde diyemiyom kanı kaynıyo dayanamıyo ısırma deyince üzülüyo falan
öyle uğraşıp duruyoz
valla sırtım belim azcık toplanmayla pert oldu ama yavaş yavaş yapıyom valla
kolay gelsin canım
taşınma zordur bilirim evlendimden beri 4. evde oturuyom
yaza burdan da çıkma durumum var bakalım nasipse

sağol canım zor hemde çok

Slm millett a.s.
yarın izmir yolcusuyuz :sm_cool: ayyy çok özledim izmiri buraya geldim geleli ilk kez bu kadar gitmediğim oldu yaa :a015:

merhaba kızlar paşam 5.5 saat uyumadı yavvv çıldırdı resmen sürekli kucamda evi turladık.... banyo yaptık şimdi uyuyo çok şükür....bide bu ara bende çok aglıyo babasına gidince hemen susuyo anamadım nedendir....
napam paşa benden başka kimseyi görmüyoki sabahtan akşama kadar oda sıkıyo zatiii...
yaz gelseydide bi gitseydim türkiyeye
bu gün çoookk sıkıldım zira......

Muredacım görüşürüz belki.ay ne güzel olur hihoyyyt

cnm keşke mümkün olsa ama sadece 2 gün kalıcam ya :sinifsinif:
yaza nasip olur ama inşallah :Saruboceq:

hoşgeldin canım
iyi yolculuklar sana

sağol özlemcim opuyorumnanaktan

slm reyhan opuyorumnanaktan
benim oğlumda baba düşkünü akannehir babasıda oğul düşkünü akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…