2009 Kasm Anneleri

bende çok sevim volkanı
çok içten şarkı söylüyo
eeeeeeee nede olsa karadenizli:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
bu adama asıgım desem Şeniz
onu gormek ıcın nerelere gıttım
neler yaptım....
eeeeeeeeeee adamım benım
sözler yetersız hele su an calan parcası ...ferıgım fıdanım feryadım
kadınım sıırıde bana ozel

naann düdükkk günaydınnn aklinialirimsmile
tabe tükanı sen açacuunn işin yokkkk gücün yok evle anan bebeynende kocan ilgilineyiiiii aslında hepp senin açman lazım amaa zahmet etme gıı onu da muro açsın istersenn sen yorulma bebeeeemm sempatiksalakcinni
şist çakma dodoş senden link istedik ahan bunu aldım yazmışın daaa link yoktu orda hacıı annican hala bilmim ne kullandınıııııııııııı kaydirigubbakcemile
ee bu kaa geyikten sora önemli konuya geçemm egem napiyaaaaaaaa delikafaduldendelikafadulden

Günaydın kızzlar bugün hava çok güzel diyarbakırda dışarı çıkıcaz inş.bişey sorucam misafirliğe gidiyonuzmu hiç??? geçen gece arkadaşa gittik bebem girdik ağladı çıktık hala ağlıyodu ev sahiplerine bakıp bakıp dudaklarını büzüştürerek ağladı çığlık çığlığa ya arabada susuyordu ordada ağladı eve geldik koltuğa koyyydum soymaya başladım etrafı bir yokladı sona gülmeye başladı ben ne yapacum bu beyelen hiç bir yere gidemicemmi???ağlamasına hiç dayanamıyom sanki canı yanıyomuş gibi ağlıyor insanlarımı garipliyor anlamadım benim gibi olan varmı???ondan önce 2 çocuğu olan arkadaşa gittik orda gayet neşeliydi niye böle olduki??

mevzey aynı durum bendede vardı yeni yeni alışıyor
2 haftadır özellikle misafirliğe gidiyoz kız alışsın diye
aynen dudaklarını büze büze ağlıyorlar yabancı kişi ev görünce
bence geç bile kaldın cnm himen başla gesmelere zamanla alışıyorlar
özelliklede yabancı bir eve uyuyarak girmesin uyanınca şok oluyorlar
geçen 1 saat kendine gelemedi çoook kalabalık görünce uyandığında ondan bilim

tubişşşşşşşşşşşşşşşşşşş
ayyy ne çok da şşşşş yazmışşımsempatiksalakcinni
kız şşşşş patı öğreneli unuttun bizi da bişey öğretmicem hıhhhhhhhhhh:dilcikar:

lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
yok anacım olur mu öle şey Şeniz senden öğreniceem daha çok şey var şekerim olumunekankayizsmile şimdi kitaba o ka para vericem bide okuyıcamm ooooooo işim mi yok sempatiksalakcinni sen okuu ben sana sorar öğrenirim :jeyyar::roflol::roflol:
dün akşam cok yorgundum ayaamda uyuttum nan :kedi: sen zahmet etme ahanda bunlar bana klava:klava:klava:klava:klava:klava:

canım 2 gün önce gittim. gayet keyifliydi bebişim.ev de ağlıyordu komşu da sustu.

gunaydın kızlar..watana mıllete haırlı olsun oglum eemmıyoo aglıyo ıtıyo benı yaaa

gunaydın kızlar..watana mıllete haırlı olsun oglum eemmıyoo aglıyo ıtıyo benı yaaa

sakın pes etme
bebekler bu aylarda bunu yaparlarmış eğer üstüne düşmezsen bebeğin memeyi bırakabilir
memeyi almadığı zaman biraz sakinleştir oynat keyfi yerine gelince tekrar vermeye çalış

korkma canım dün beniim zillide aynısını yaptı uyutup memeyi verdim ağzına aldı öle bugün emiyor şükür canım çok sıkıldıydı ama düzeldi aç kalacak hali yok ya

tamam başlarık artık kalabalığa alışması lazım zira aile kalabalık yazı zehir eder bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…