bu adama asıgım desem Şenizbende çok sevim volkanı
çok içten şarkı söylüyo
eeeeeeee nede olsa karadenizli:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
tubişşşşşşşşşşşşşşşşşşş
ayyy ne çok da şşşşş yazmışşımsempatiksalakcinni
kız şşşşş patı öğreneli unuttun bizi da bişey öğretmicem hıhhhhhhhhhh:dilcikar:
canım 2 gün önce gittim. gayet keyifliydi bebişim.ev de ağlıyordu komşu da sustu.Günaydın kızzlar bugün hava çok güzel diyarbakırda dışarı çıkıcaz inş.bişey sorucam misafirliğe gidiyonuzmu hiç??? geçen gece arkadaşa gittik bebem girdik ağladı çıktık hala ağlıyodu ev sahiplerine bakıp bakıp dudaklarını büzüştürerek ağladı çığlık çığlığa ya arabada susuyordu ordada ağladı eve geldik koltuğa koyyydum soymaya başladım etrafı bir yokladı sona gülmeye başladı ben ne yapacum bu beyelen hiç bir yere gidemicemmi???ağlamasına hiç dayanamıyom sanki canı yanıyomuş gibi ağlıyor insanlarımı garipliyor anlamadım benim gibi olan varmı???ondan önce 2 çocuğu olan arkadaşa gittik orda gayet neşeliydi niye böle olduki??
cnm bebeişler aynı gün doğmuşlar sanıırm benim oğlumda öyle ama geçici ısrarcı ol dedilergunaydın kızlar..watana mıllete haırlı olsun oglum eemmıyoo aglıyo ıtıyo benı yaaa
gunaydın kızlar..watana mıllete haırlı olsun oglum eemmıyoo aglıyo ıtıyo benı yaaa
gunaydın kızlar..watana mıllete haırlı olsun oglum eemmıyoo aglıyo ıtıyo benı yaaa
canım 2 gün önce gittim. gayet keyifliydi bebişim.ev de ağlıyordu komşu da sustu.
mevzey aynı durum bendede vardı yeni yeni alışıyor
2 haftadır özellikle misafirliğe gidiyoz kız alışsın diye
aynen dudaklarını büze büze ağlıyorlar yabancı kişi ev görünce
bence geç bile kaldın cnm himen başla gesmelere zamanla alışıyorlar
özelliklede yabancı bir eve uyuyarak girmesin uyanınca şok oluyorlar
geçen 1 saat kendine gelemedi çoook kalabalık görünce uyandığında ondan bilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?