2009 Kasm Anneleri

bak gelinim diyo.
anacim senin oglan kucuk benim kizdan
koca dedigin bi kac yas buyuk olur.kaydirigubbakcemile3

yettım garııııııııııııııııııı
hıc bos bırakılmıyo haaaaaaaaaa
ıtek karısı bırak o benım
ayrıca zengın olur kızın fenamı kocası kucuk olursa

baın ne buldum
Bebek emmek istemezse!

*Bebek emmeyi niye reddeder?Bebek hasta olabilir.Ağrı çekiyor olabilir. Bir ilaçtan Etkilenmiş olabilir!

*Bir enfeksiyon ya da doğum sırasındaki bir beyin hasarı bebeğin emmesini engelliyebilir.

*doğum sırasında kullanılan forseps gibi cihazların yol açtığı ağrı iştahını azaltabilir.

*Emme sırasında burnundan nefes alması gereken bebeğin burnu tıkanmış olabilir, ya da pamukçuk ve diş çıkarma gibi sebeplerle damakları acıyor olabilir.

*Emzik, biberon kullanan bebeğe anne memesini emmek zor gelebilir.

*Memenin tıkalı olması ya da bebeğin kötü tutulması nedeniyle süt gelmiyor olabilir.

*Emme saatleri kısıtlanmışsa, bebeğin emmek istediği saatler kaçırılmış olabilir.

*Bazı değişiklikler bebeği üzmüş olabilir.Anneden ayrılma, yeni bakıcı, anne hastalıkları ya da mastit(meme iltihabı) Annenin adet görmesi annenin kokusunun değişmesi ....

Bu nedenler ortadan kaldırılırsa sorun çözülücektir.

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
annnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bak nereleri düşüni eee sen napacan buı arada yeni bebeyemi yelken açacan bi kız,da küçük oğlu için doğur:roflol::roflol:

o zaman geldiginde ben artik kendimi gezmelere vururum kiz.
o yastan sonra daha ne bebesi.
kucuk oglunada baskasi dogursun.:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…