2009 Kasm Anneleri

gunaydin.

benim kiz 1,5 saattir uyuyo.ohaoldumsmile
asti kendini valla.kaydirigubbakcemile3
ingiliz disiplinide işte buraya kadar :lepi:
offfff, icim bunaliyo.
sabah sabah agladim.
hani hava guzel olucakti? deli gibi lodos var disarda.mafoldumben

hava bozuk diye mi ağlıyon :1shok: boşver kız ağlama yarın hava güzel olucakmış kaydirigubbakcemile3

sakın pes etme
bebekler bu aylarda bunu yaparlarmış eğer üstüne düşmezsen bebeğin memeyi bırakabilir
memeyi almadığı zaman biraz sakinleştir oynat keyfi yerine gelince tekrar vermeye çalış
haklısın tatlım pes etmemem lazım
ama uyumuyo emmedende
nası olcak bılmıyom ya

o kadar emmeye ben bile bikardim be.:roflol:
sus nan nazar ettın bebeme cok emıyo deyülmaz:

korkma canım dün beniim zillide aynısını yaptı uyutup memeyi verdim ağzına aldı öle bugün emiyor şükür canım çok sıkıldıydı ama düzeldi aç kalacak hali yok ya
ay sagol canım
ınsallah bırakmazlar

ingiliz disiplinide işte buraya kadar :lepi:

hava bozuk diye mi ağlıyon :1shok: boşver kız ağlama yarın hava güzel olucakmış kaydirigubbakcemile3

kiz sanirim turk disiplinine gecti.kaydirigubbakcemile3

yok kiz hava icin aglanirmi? canim sikildi sabah sabah.mafoldumben

sus nan nazar ettın bebeme cok emıyo deyülmaz:

insaf kiz, bi kere bile agzimi acmadim cok emiyo diye.:sinifsinif:

ağlar ağlar sağa ne lan düdükk hatın bınalmışşşşşşşşş sen tabe dün oliviumlarda sürttün için annmasssınnnnnnnnnnnn klava:klava:klava:

bu arada cerenimom nasılsın demişsin iyiyim datlummm olumunekankayizsmile

bu ne yaman çelişki dee mi bi vurim bi sevimm puhahah çok istikrarsız bi ilişkimiz var be dubacımm :roflol::roflol:

kafayı yimişler takımına hoşgeldin sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ooyyy her tarafım ağrıyooooo.. kız da halen oyun istiyo,kucak istiyo beeekafamçokkarıştı düşüp bayılacam şimdi vallaaa

hoşgeldin zerencim
zilli çok mu yoruyoo senii

hoşbulduk canım
sorma iki gündür sabah akşam ben bakıyom kıza.. kocişle iki gündür konuşmuyoruz.. aynı odada bulunmuyoruz o yüzden hep bende yavruşum.. bugün sabah aşı yaptırdım bir de.. hem stres hem yorgunluk üstüne de aşı olunca..eşşekten düşmüş gibi oldum:gitme:

kızın eline çıngırağını veriyom ağzına sığmıyo diye ağlıyo, poşet veriyom ağzına sokuyo ama kemiremiyo, yumuşak geliyo diye ağlıyookaydirigubbakcemile3 şu kemirme zımbırtısından alem bari soytarıya

ay heryanım agrıyo benımde yaa
belım sırtım boynum bı dus alsam cok ıyı gelırde tekım nası olcak
kuzum uyuyo uyansın gırıcem artık bı sekılde
karular ya ben tek cıkamammı dısarı bebemle kuafore gıdesım war ya

burda hava çok güzel bende gidicektim kuaföre gitme dediler boğazına falan kılkaçabilir dediler bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…