selam kızlar nasılsınız
bend ahaonce gıtmıstımburda hava çok güzel bende gidicektim kuaföre gitme dediler boğazına falan kılkaçabilir dediler bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
selam canımmmselam kızlar nasılsınız
slm kızlar;
bebeğinizle dışarı çıkınca nasıl emziriyorsunuz..ben evden cıkmadan emzırıyorum.2 -3 saat sonra saglık ocagına gidip emzirme odasında tekrar emzırıyorum gezmeme devam ediyorum...kaçıncı ayda biberonda mama taşıyacagız yanımızda...
merhaba kızlar bizde ogluşumla dışarı çıktık babamızın işyerine gittik elektrikler yoktu klima çakışmayınca bizde eve geri gelmek zorunda kaldık siz soguktan bende sıcaktan dert yanıyorum....
ya kızlar benim veledin diş eti şişmiş ellem diş çıkaracak 1 2 gündür huysuz zaten erken değil mi yav daha diş çıkacak yerler baya belli oluyo eli sürekli agzında o yüzden galiba .... salyalarıdaçogaldıydı zaten...
ufff ateş yapmasa bari....
ya kızlar benim veledin diş eti şişmiş ellem diş çıkaracak 1 2 gündür huysuz zaten erken değil mi yav daha diş çıkacak yerler baya belli oluyo eli sürekli agzında o yüzden galiba .... salyalarıdaçogaldıydı zaten...
ufff ateş yapmasa bari....
o diş degıl canım.dıs ıcın cok erken salya hepımızn bebesınde war
bıde 2. aydan ıtıbaren dısler kabarır ewet ama cıkmaz daha war
emın ol
aman new bileyim bacım benim yengem 3 aylıkken çıkarmış bazı bebeler erken çıkarabiliyo bide 2 3 gündür huysuz olunca olabülübelkim....
:sm_confused::uhm::sm_confused:
ben biraz temizlik yapayım bacular...
bı dr goster ıstersen
ağlar ağlar sağa ne lan düdükk hatın bınalmışşşşşşşşş sen tabe dün oliviumlarda sürttün için annmasssınnnnnnnnnnnnklava: klava: klava:
bu arada cerenimom nasılsın demişsin iyiyim datlummm olumunekankayizsmile
bu ne yaman çelişki dee mi bi vurim bi sevimm puhahah çok istikrarsız bi ilişkimiz var be dubacımm :roflol::roflol:
slm kızlar;
bebeğinizle dışarı çıkınca nasıl emziriyorsunuz..ben evden cıkmadan emzırıyorum.2 -3 saat sonra saglık ocagına gidip emzirme odasında tekrar emzırıyorum gezmeme devam ediyorum...kaçıncı ayda biberonda mama taşıyacagız yanımızda...
ayyy temıslık dıme yaaa
en son 1 ay ınce genel temızlık yaptık.tekım nası yapıcam:bbo:
ayyy temıslık dıme yaaa
en son 1 ay ınce genel temızlık yaptık.tekım nası yapıcam:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?