2009 Kasm Anneleri

merhaba kızlar bizde ogluşumla dışarı çıktık babamızın işyerine gittik elektrikler yoktu klima çakışmayınca bizde eve geri gelmek zorunda kaldık siz soguktan bende sıcaktan dert yanıyorum....

slm kızlar;
bebeğinizle dışarı çıkınca nasıl emziriyorsunuz..ben evden cıkmadan emzırıyorum.2 -3 saat sonra saglık ocagına gidip emzirme odasında tekrar emzırıyorum gezmeme devam ediyorum...kaçıncı ayda biberonda mama taşıyacagız yanımızda...

burda hava çok güzel bende gidicektim kuaföre gitme dediler boğazına falan kılkaçabilir dediler bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
bend ahaonce gıtmıstım
sacımı kestırmeye
sımdıde gıdesım wardaaa yalnızım ıste ısın kotusu aaraba falanda almadık bız yaa

selam kızlar nasılsınız
selam canımmm
mınnos nasılgamyoncuiremsu

ya kızlar benim veledin diş eti şişmiş ellem diş çıkaracak 1 2 gündür huysuz zaten erken değil mi yav daha diş çıkacak yerler baya belli oluyo eli sürekli agzında o yüzden galiba .... salyalarıdaçogaldıydı zaten...
ufff ateş yapmasa bari....

walla ben hep esımle cıktım arabayla
emzırme olayınıda arabada yaptım bzımkı arabaya bınınce uyudugu ıcın anca uyanırsa emıyodu
bıde ben 3 saat beklemıyom emmesı ıcın
içsın sutu bol bol yaaaaaaa

merhaba kızlar bizde ogluşumla dışarı çıktık babamızın işyerine gittik elektrikler yoktu klima çakışmayınca bizde eve geri gelmek zorunda kaldık siz soguktan bende sıcaktan dert yanıyorum....

bizde çıktık bugün hava çok güzel oğlumla sabah yürüyüşü yaptıkzemuszemuszemuszemus

o diş degıl canım.dıs ıcın cok erken salya hepımızn bebesınde war
bıde 2. aydan ıtıbaren dısler kabarır ewet ama cıkmaz daha war
emın ol

akannehirayyy diş miii diş demeyin banaaa daha erken ama yaa en erken 4-5 ayıkken çıkar benim bildiğim

o diş degıl canım.dıs ıcın cok erken salya hepımızn bebesınde war
bıde 2. aydan ıtıbaren dısler kabarır ewet ama cıkmaz daha war
emın ol

aman new bileyim bacım benim yengem 3 aylıkken çıkarmış bazı bebeler erken çıkarabiliyo bide 2 3 gündür huysuz olunca olabülübelkim....
:sm_confused::uhm::sm_confused:

kiz cerin, ara sira girip firca atip cikiyon he. sen hepten yedin kafayi.sempatiksalakcinni

ben genelde emzirme odasi olan avmleri tercih ediyorum. saati gelince emzirip gezmeye devam.zemuszemus

ayyy temıslık dıme yaaa
en son 1 ay ınce genel temızlık yaptık.tekım nası yapıcam:bbo:

banada haftada bir temizliğe kız geliii her yeri kaldırıyo süpürüp siliyo çok şükür bide benim velet gündüzleri uyumayınca ancak uyudugunda yemeğimi yapıp bulaşıgımı yıkıyom o kadar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…