2009 Kasm Anneleri

hem ensar cok uslu diyosun, hem disari cikamiyosun.
ne yapiyoki yavrum.
hem birakinca nasil besliyolar? sutte mi birakiyosun?

yaaa uslu ama 2 çocukla birden çıkmayı göz alamıyorum akannehir
zaten dışarı çıkınca en fazla 3 saat müddetim var dk.geçsin tlfnum çalıyor hemen:roflol::roflol:

benişmde sigara böreklerim bittti patateslilerden az kaldı fursat bulursam sarıp saarıp koyacam valla çok çoka.sa.s
ayy benimde 1 pket kaldı annem diyor yine sarıp koyalım diye ama ne zaman sararım bilmiyorum
anammm sen iyice tembellestin.kaydirigubbakcemile3

öyle oldu yaaa sağolsun kociş yemek konusunda sorun çıkarmayınca böyle oldu sıkıysa çıkarsın dermişim:jeyyar:

kiz cerin, ara sira girip firca atip cikiyon he. sen hepten yedin kafayi.sempatiksalakcinni

ben genelde emzirme odasi olan avmleri tercih ediyorum. saati gelince emzirip gezmeye devam.zemuszemus

benimde eşim bebekle pek izin vermiyor kapalı alış veriş merkezlerine..bağışıklık sistemi daha gelişmedi diyor..6.aydan sonra götür diyor. avm gidince oğlumu babasına bırakıyorum 2-3 saate dönüyorum geri..buna da şükür..iyi geliyor.

Kızlar selamlar hepinize
Geçen annem geldiğinde kuru börülce yemeği yaptı süt arttırdığını duymuş ve gerçekten işe yaradı tavsiye ederim

arkadaşlar gaz sorunlarınız bitti mi.bizim bitti gibi artık kuru fasulye,nohut vs.yesek mi..başladınız mı siz yemeye..ben daha siftah yapamadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…