belki doymuyodur artik annesi.
gece muhallebisi falan yiyince belki daha uzun uyurlar.boshayallersmile
benim oglumda 40.haftada 2.580gr dogmustu.
benim oglumda 2-3 saatte emiyor bende doymuyor dıyordum ama hepinizinkı aynı demek iyi be rahatladım. ama gece 5-6 saati buluyor.
ayyy inş.yaaaa sabah 6 ya kadar uyuyan çocuk 4 gibi uyanıyor
herkes kızıyodu nasıl doğurdun diye bütün kiloyu san almışsın çok canımı sıkıyolardı ama çok şükür şimdi iii yaşıtlarıyla aynı
kıslar 6.ayda ek besinlere başlayacağız yaaa ek mama falan vermeyi düşünen var mı
kıslar 6.ayda ek besinlere başlayacağız yaaa ek mama falan vermeyi düşünen var mı
ben 4.ayda basliycam yavas yavas.
ama sutum yeterse aralarda anne sutune devam.
yetmezse veririm mama.
ben pek vermek istemiyorum ama bakalım doymazsa veririm
canım 6.aydan önce önermiyorlar ama ek besinlere daha çabuk başlayan bebeklerin bıngıldakları daha çabuk kapanıyormuş ve bu zararlıymış
bende verme taraftarı değilim benim yengem devam sütü gece maması sabah kahvaltı için mamalar alıyor birde normal ek besin alıyor ve hala emyor şuan bebiş 11 aylık bence mamaya gerek yok diye düşünüyorum
ben oglumda da 4.ay basladim.
bi zararini gormedim kiz.
bende yaptiriyorum.kaydirigubbakcemile3
kızlar beni kuzu baş parmağını emmeye başladı inşallah alışmaz
ayyy yazık neye uğradığını şaşırıyor dünya bi sütten ibaret zannediyor:roflol::roflol:
Yarem senin kızda amip çıkmıştı galiba geçtimi canım. Benimkindede geçen hafta amip kisti gördüler. Çok endişelendim neden kaynaklanıyor acaba sudan geçer amip benim bildiğim ama benim kızım sadece anne sütü alıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?