arkadaşlar gaz sorunlarınız bitti mi.bizim bitti gibi artık kuru fasulye,nohut vs.yesek mi..başladınız mı siz yemeye..ben daha siftah yapamadım..
arkadaşlar gaz sorunlarınız bitti mi.bizim bitti gibi artık kuru fasulye,nohut vs.yesek mi..başladınız mı siz yemeye..ben daha siftah yapamadım..
biz hala 2 saatte bir emisiyoz.
bizimde bitti gaz sorumuzz bende daha siftah yapmadım fasülyelere felan ama yapacam yakındaa.s
kaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmilekatılıyorum ortaksempatiksalakcinnivalla ben yatarken 2,3 bardak su içim gece güzel süt olia.s
iteeeeeeeeeeekkk
ensar kaçıncı haftada doğdu
kaç kilo doğdu
ve şimdi kaç kilo tüm sorulara cevap beklim
bende 2 saatte bir vallaha her uyuturken accık daldırıyomda öle emiyo yoksa emmi kerata
korkumdan hala gaz yapan seyler yiyemiyorum bende.:sinifsinif:
ben artık yicem yaaaaa.sa.s
kaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmilekatılıyorum ortaksempatiksalakcinni
aboowww hepsini cevaplayam
38.haftada 3590 gr.ağırlığında doğdu
en son aşıya gittiğimizde 7 kilo idi o da 1 ay önceydi şimcik ne kaa bilmiyorum
maş.diyin nannn
birde ardarda doğum yapanların bebekleri az kilolu doğar derler lülülülülülü
kaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmilekatılıyorum ortaksempatiksalakcinni
aboowww hepsini cevaplayam
38.haftada 3590 gr.ağırlığında doğdu
en son aşıya gittiğimizde 7 kilo idi o da 1 ay önceydi şimcik ne kaa bilmiyorum
maş.diyin nannn
birde ardarda doğum yapanların bebekleri az kilolu doğar derler lülülülülülü
walla ben hep yedim birşey olmadı belki buda psikolojiktir diyekaydirigubbakcemile3arkadaşlar gaz sorunlarınız bitti mi.bizim bitti gibi artık kuru fasulye,nohut vs.yesek mi..başladınız mı siz yemeye..ben daha siftah yapamadım..
ensarında huyları değişti bazen bakıyorum 3 saat istemyor bazende 1 saat olmadan istiyor gece 1 defa uyanan çocuk 2 defa uyanmaya başladıbiz hala 2 saatte bir emisiyoz.
maşallahbenimki 40.haftada 2680 gr doğdu:çok üzgünüm:
hiç kafana takma canım tek sağlıklı olsun gerisi hiç önemli değil bencemaşallahbenimki 40.haftada 2680 gr doğdu:çok üzgünüm:
bunnar sağa değel ensarımaalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ensarında huyları değişti bazen bakıyorum 3 saat istemyor bazende 1 saat olmadan istiyor gece 1 defa uyanan çocuk 2 defa uyanmaya başladı
benim oglumda 2-3 saatte emiyor bende doymuyor dıyordum ama hepinizinkı aynı demek iyi be rahatladım. ama gece 5-6 saati buluyor.
benim oglumda 2-3 saatte emiyor bende doymuyor dıyordum ama hepinizinkı aynı demek iyi be rahatladım. ama gece 5-6 saati buluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?