evet ya, gercekten cok zor.
burcuyu yakin takipteyim.:1ninca:
benim de annem getirdi ilk balarda yediriyodu bana ama o gidince unuttumm
bu arada yemeğindense salatasını yap harika ben çok severim zaten egeliler bilir heraalde börülceyi
kuru fasulye gibi haşlıyosun zeytinyağı marul falan salata yapıyosun mükemmel ay canım çekti ben de haşliim gaz yaparsa diye korkumdan yemiyodum içine soğan da koyuyolar amma çiğ soğan gaz yapar sanırımmm
ya benim kızın kakası acaip kokuyodu böle ben annıyom koklayarak kaka yaptıını hatta koklamadan ama şimdilerde kokusu değişti ekşimsi kokuyo bilmiyorumkismile
amaan şu kaka da beni öldürcek haaa
aksam bebişe bikaç kasık nar suyu verdik Allahım bayıldı resmen :))
bugunde muz yalattık bizim kız degişik tatlar istiyo artık
benim de annem getirdi ilk balarda yediriyodu bana ama o gidince unuttumm
bu arada yemeğindense salatasını yap harika ben çok severim zaten egeliler bilir heraalde börülceyi
kuru fasulye gibi haşlıyosun zeytinyağı marul falan salata yapıyosun mükemmel ay canım çekti ben de haşliim gaz yaparsa diye korkumdan yemiyodum içine soğan da koyuyolar amma çiğ soğan gaz yapar sanırımmm
eskiden new kids on the block diye bi grup vardi.
hatirlayan var mi?
selam kızlar napıyonuz görmeyeliii
ben hatırlıyorum ordaki jordan'a hayrandık ortaokul çağlarındaydı galibaCADIARZU
merhaba canım balıkesir merkezdemisin
selam kızlar napıyonuz görmeyeliii
cnm benm memleket balıkesir ama ben şu an eskişehirdeyim sen nerdesin napıyosun eskiden görmüyodum sonra mı katıldın aramıza
cnm benm memleket balıkesir ama ben şu an eskişehirdeyim sen nerdesin napıyosun eskiden görmüyodum sonra mı katıldın aramıza
bende balıkesirli deilim ama işim nedeniyle balıkesirde ikamet ediyorum. kuşadalıyım aslen. ben evet yeni katıldım denebilir ancak çok fazla yazamıyorum bebişten fırsat bulup. Bu siteyi çok geç farkettim keşke daha önceden tanışabilseydim sizlerle ama olsun zararın neresinden dönsen kardırzemuszemus
cnm memnun musun balıkesirden?bende balıkesirli deilim ama işim nedeniyle balıkesirde ikamet ediyorum. kuşadalıyım aslen. ben evet yeni katıldım denebilir ancak çok fazla yazamıyorum bebişten fırsat bulup. Bu siteyi çok geç farkettim keşke daha önceden tanışabilseydim sizlerle ama olsun zararın neresinden dönsen kardırzemuszemus
ne isin var eskisehirde?
hani yazin ayvalikta buluscaktik?
:roflol: :roflol: :roflol:valla burda yazismak hamileyken zevkliydi.
en heyecanli yerinde cirlayan bebeler daha karnimizdayken.kaydirigubbakcemile3
cnm ben zati esk.deyim yaaa orda çalışıyorum yaaa ama kociş ayvalıklı gelince buluşcaz didik yaaa:)
kaçmadım ayol kısa süreli girip de bi ceee deyip gitmekten bıktımmm bugün uyuttum bakalım oğlanı ne kaa uyucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?