evet yine toplamda 40 gün
hade beee
benim dr daha ilk gün demişti sağıp buzlukta 6 ay saklayabilirsin diye
ben de işe başlıcam diye biriktirmiştim onları içti kuzum ama ilk ay sakladığım iki poşet vardı onnarın daha değişik kokusu vardı onları içmedi zaten ben de attım 1 haftalık falan olanları içti bişey olmadı
ben de işe başlamadan sağıp bi miktar biriktirdim sonra da işe gidince sağdım ama ilk gün falan ne içecekti mecburen buzlukta sakladıklarımdan verdi annem sonraki günler de işte sağdıklarımı ama zaten benden öle ahım şahım süt çıkmadı işyerinde akannehir biriktirmesem yetmezdi heralde
ii tatlım yaaa ayyy bissürü işim var evdeee kalkamıyoooom su içcem diye oturdum şimdi de yudum yudum içiyom anam kız uyancak zaten kaydirigubbakcemile3
8inde raporum bitiyo sen ikinci 20 gün raporunu almadan başladın dimi işe
ayyyyy sormaaavalla elifcim bunnar dönem dönem oluyo benim kız da beni çıldırttı bi ara poposu yere geldimi basıyodu çığlığı uyutmak işkence olmuştu yaa iice stres olduydum bi müddet gidebilir böle yani aklında bulunsun akannehir
wannaaa bana işyerinden alabilirsin dediler hastaneye gittim artık 20 olmuyo zaten 10 gün yazıyoz 11. gün kontrole geliyon 10 gün daha uzatılıyo dedi ben de bu cuma gitcem 10 günüm doluyo
cerenimooooo sen hangi aşamadasın yaw 2. raporunumu aldın sen 5 haftayı da aktarmadıydınn
senin icinde sorun yok o zaman. niye sutunu saklamak istiyosun?
bende hic ise yaramadi.:sinifsinif:
aslında bende duydum börülceyi. psikolojik mi bilmemede arttırıyomuş sütü. markette bulabilirmiyim .ben yimedim hiç kuru börülcecanım bu doktorlar niye böyle demi hepsi farklı telden çalıyo. Bide kızlar kuru börülce yemeğini bilirmisiniz, sütü arttırıyor en azından ben yediğim gün artıyor belki psikolojik bilmiyorum isterseniz deneyin bir
hadi ya. bende yaradı inş hep yarra. yoksa gitit gidecekti ya sütüm. damla damla geliyodu:sinifsinif:
aslında bende duydum börülceyi. psikolojik mi bilmemede arttırıyomuş sütü. markette bulabilirmiyim .ben yimedim hiç kuru börülce
markette bulursun heralde canım bulamazsanda kuru bakliyat satan yerlerde vardır benim annem getirmişti. Dene mutlaka normal kuru fasülye yapar gibi pişiriyosun
markette bulursun heralde canım bulamazsanda kuru bakliyat satan yerlerde vardır benim annem getirmişti. Dene mutlaka normal kuru fasülye yapar gibi pişiriyosun
geçmiş olsun küçük annemiiz. dimekki yine yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmicekk opuyorumnanaktan
sağolun teyzeleriiiiofff bende hep oyle hissediyorum.mafoldumben
gecmis olsun. bi daha olmaz insallah.
sizede gecmis olsun canim.
senin icinde sorun yok o zaman. niye sutunu saklamak istiyosun?
hadi ya. bende yaradı inş hep yarra. yoksa gitit gidecekti ya sütüm. damla damla geliyodu:sinifsinif:
aslında bende duydum börülceyi. psikolojik mi bilmemede arttırıyomuş sütü. markette bulabilirmiyim .ben yimedim hiç kuru börülce
antemis ne tatlı bi kızın varmış öle maş. kuzuya
gaz yapmiyo mu?
bie bu ay demir ilacı başlattılar. kızlar oğlumun kakası bi kokuyokiii anlatamam :sinifsinif:
altını değişmek resmen işkence oldu. ben altını değişirken eşimde parfüm sıkıyo burnuma.
böyle kesssskinn bi pas kokusu geliyo. demir ilacından sanırım. çünkü ilacın kokusuda pas gibi
bie bu ay demir ilacı başlattılar. kızlar oğlumun kakası bi kokuyokiii anlatamam :sinifsinif:
altını değişmek resmen işkence oldu. ben altını değişirken eşimde parfüm sıkıyo burnuma.
böyle kesssskinn bi pas kokusu geliyo. demir ilacından sanırım. çünkü ilacın kokusuda pas gibi
dur bakalim, senin benim gibi yemeye baslasin sen o zaman gor kokuyu.kaydirigubbakcemile3
dur bakalim, senin benim gibi yemeye baslasin sen o zaman gor kokuyu.kaydirigubbakcemile3
gaz yapmadı canım bide benim kızın gaz problemleri azalmaya başladı o yüzden yiyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?