2009 Kasm Anneleri

canım bu doktorlar niye böyle demi hepsi farklı telden çalıyo. Bide kızlar kuru börülce yemeğini bilirmisiniz, sütü arttırıyor en azından ben yediğim gün artıyor belki psikolojik bilmiyorum isterseniz deneyin bir

evet. onu acil bişeyde sonra kullanırm diye düşündüm

ayyyyy sormaaa
ısın kotusu bızım oglanın gunduz hıc uyku olayı olmadı cok nadıren gun ıcınde en cok toplasan 1 saat..ama artık olmuyo ya

bende hic ise yaramadi.:sinifsinif:

hadi ya. bende yaradı inş hep yarra. yoksa gitit gidecekti ya sütüm. damla damla geliyodu:sinifsinif:
aslında bende duydum börülceyi. psikolojik mi bilmemede arttırıyomuş sütü. markette bulabilirmiyim .ben yimedim hiç kuru börülce

markette bulursun heralde canım bulamazsanda kuru bakliyat satan yerlerde vardır benim annem getirmişti. Dene mutlaka normal kuru fasülye yapar gibi pişiriyosun

geçmiş olsun küçük annemiiz. dimekki yine yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmicekk opuyorumnanaktan

offf bende hep oyle hissediyorum.mafoldumben

gecmis olsun. bi daha olmaz insallah.

sizede gecmis olsun canim.

senin icinde sorun yok o zaman. niye sutunu saklamak istiyosun?
sağolun teyzeleriiii

walla ben bolca s içiyorum sütüm olmayacak diyede stres yapmadım hiç şükür yetiyor minnoşuma

bie bu ay demir ilacı başlattılar. kızlar oğlumun kakası bi kokuyokiii anlatamam :sinifsinif:
altını değişmek resmen işkence oldu. ben altını değişirken eşimde parfüm sıkıyo burnuma.
böyle kesssskinn bi pas kokusu geliyo. demir ilacından sanırım. çünkü ilacın kokusuda pas gibi

dur bakalim, senin benim gibi yemeye baslasin sen o zaman gor kokuyu.kaydirigubbakcemile3

markette bulursun heralde canım bulamazsanda kuru bakliyat satan yerlerde vardır benim annem getirmişti. Dene mutlaka normal kuru fasülye yapar gibi pişiriyosun

benim de annem getirdi ilk balarda yediriyodu bana ama o gidince unuttumm
bu arada yemeğindense salatasını yap harika ben çok severim zaten egeliler bilir heraalde börülceyi
kuru fasulye gibi haşlıyosun zeytinyağı marul falan salata yapıyosun mükemmel ay canım çekti ben de haşliim gaz yaparsa diye korkumdan yemiyodum içine soğan da koyuyolar amma çiğ soğan gaz yapar sanırımmm

ewet canım ilaçtan oluyor rengindede değişiklik olailir

dur bakalim, senin benim gibi yemeye baslasin sen o zaman gor kokuyu.kaydirigubbakcemile3

ya benim kızın kakası acaip kokuyodu böle ben annıyom koklayarak kaka yaptıını hatta koklamadan ama şimdilerde kokusu değişti ekşimsi kokuyo bilmiyorumkismile
amaan şu kaka da beni öldürcek haaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…