2009 Kasm Anneleri

kızlar şu süt konusunda bilgilerinize ihtiyacım var, süt pompası ısmarladım internetten madela, artık işe başlayana kadar biriktireyim diyordum ama doktor biriktirme dedi, sizler ne yapacaksınız

canbım bende rapor aldım 10 gün verdi 10 gün sora kontrol yazdı, ama ikinci 3. ve 4. 10 günleri verecekmi onu sormayı unuttum.

bende onu merak ediyorum. yani toplam 40 gun alabiliyomuyuz yine diye?:uhm:

cok gecmis olsun canim, gozunuz aydin.

kızlar şu süt konusunda bilgilerinize ihtiyacım var, süt pompası ısmarladım internetten madela, artık işe başlayana kadar biriktireyim diyordum ama doktor biriktirme dedi, sizler ne yapacaksınız

ben sadece sabahlari sagip, toplu sutu aksamlari yatirmadan veriyorum. zaten saklayacak kadar sutum yok. birde eylule kadar bi sekilde idare edip basliycam ise. sen idare edemiyomusun o zamana kadar?

benim mesai bitti eve doğru koşar adım yol alam

sende sozde calisiyosun ha?kaydirigubbakcemile3

slm kızlar nasılsınız
off kendmi cok cikin hissediyorum
bi dus alıp guzelce giyinip makyaj yapayım bari belki işe yarar evdede olsam :))

slm hatunlar sabh hastaneye gittik ensarımada banada aynı şurubu verdi dr.muz şükür önemli birşeyimiz yok

üff ya burdaki bitane personelden almam gereken bişe vardı. oda seminere şehir dışına çıkmış.
ya lazım olacağını bile bile vermeden gidiyo ya.
o gelene kaa kaldım öyle iş yok boş boş.

ayy kızlar benim sütüm bitmek üzereydi ya geçen hafta. allam humana alıp deneyeyim beeelki işe yarar dedim. çünkü dere otu maya çam fıstığı çörek otu allahım hiç biri gerçekten geri getirmedi sütümü.
ama humana safsata değilmiş gerçekten arttırıyo. biraz pahalı ve çabuk bitiyo ama oğlum bida anne sütümü içecek ya. süpper bişeee ha aklınızda bulunsun:lepi:

hani 20+20 toplamda 40 gun aliyoduk ya, simdide 10+10+10+10 alabiliyomuyuz?
yani yine toplamda 40 gun?

ben olsam gitmezdim.:umursamaz:
evet yine toplamda 40 gün
hade beee

benim dr daha ilk gün demişti sağıp buzlukta 6 ay saklayabilirsin diye
ben de işe başlıcam diye biriktirmiştim onları içti kuzum ama ilk ay sakladığım iki poşet vardı onnarın daha değişik kokusu vardı onları içmedi zaten ben de attım 1 haftalık falan olanları içti bişey olmadı
ben de işe başlamadan sağıp bi miktar biriktirdim sonra da işe gidince sağdım ama ilk gün falan ne içecekti mecburen buzlukta sakladıklarımdan verdi annem sonraki günler de işte sağdıklarımı ama zaten benden öle ahım şahım süt çıkmadı işyerinde akannehir biriktirmesem yetmezdi heralde

slm kızlar nasılsınız
off kendmi cok cikin hissediyorum
bi dus alıp guzelce giyinip makyaj yapayım bari belki işe yarar evdede olsam :))

offf bende hep oyle hissediyorum.mafoldumben

canım en son fitili verdikten sonra düştü ateşi bida da çıkmadı şükür..
şimdi de burnu akıyo anası gibi foşur foşur

gecmis olsun. bi daha olmaz insallah.

slm hatunlar sabh hastaneye gittik ensarımada banada aynı şurubu verdi dr.muz şükür önemli birşeyimiz yok

sizede gecmis olsun canim.

canım şimdi ilk raporumu aldım sonra bir rapor daha alsam yinede dönem bitmemiş oluyor bizim temmuza kadar falan sürer. yazın pek problem olmaz ama

senin icinde sorun yok o zaman. niye sutunu saklamak istiyosun?

dubaaaaaaaaa beni özledinmii boshayallersmile
dur ben de ebişi merak ediim kaç gündür bi ariimm

bende hic ise yaramadi.:sinifsinif:

kartanesi naber şeker

ii tatlım yaaa ayyy bissürü işim var evdeee kalkamıyoooom su içcem diye oturdum şimdi de yudum yudum içiyom anam kız uyancak zaten kaydirigubbakcemile3
8inde raporum bitiyo sen ikinci 20 gün raporunu almadan başladın dimi işe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…