canbım bende rapor aldım 10 gün verdi 10 gün sora kontrol yazdı, ama ikinci 3. ve 4. 10 günleri verecekmi onu sormayı unuttum.
Bu arada yazmıştım daha önce kızımda amip çıktı diye tekrar tahlil yaptık geçti çok şükür. Bizde rotavirüs aşısını olabildik bugün 3 aylık olmamıza rağmen doktor 2 aylıkken olması şart değil dedi.
kızlar şu süt konusunda bilgilerinize ihtiyacım var, süt pompası ısmarladım internetten madela, artık işe başlayana kadar biriktireyim diyordum ama doktor biriktirme dedi, sizler ne yapacaksınız
benim mesai bitti eve doğru koşar adım yol alam
selam. naber canlar
selam canim. nasil oldu denizcik?
ben sadece sabahlari sagip, toplu sutu aksamlari yatirmadan veriyorum. zaten saklayacak kadar sutum yok. birde eylule kadar bi sekilde idare edip basliycam ise. sen idare edemiyomusun o zamana kadar?
canım şimdi ilk raporumu aldım sonra bir rapor daha alsam yinede dönem bitmemiş oluyor bizim temmuza kadar falan sürer. yazın pek problem olmaz ama
slm hatunlar sabh hastaneye gittik ensarımada banada aynı şurubu verdi dr.muz şükür önemli birşeyimiz yok
evet yine toplamda 40 günhani 20+20 toplamda 40 gun aliyoduk ya, simdide 10+10+10+10 alabiliyomuyuz?
yani yine toplamda 40 gun?
ben olsam gitmezdim.:umursamaz:
hade beeekızlar şimdi doktordan geldim doktora sütü sağıp buzlukta ne kadar saklayabilirim diye sordum oda süt buzluğa konmaz sizin evdeki buzdalabının buzlukları tam derin dondurucu değil dedi. o yüzden buzdolabında alt kısmında 24 saat saklayabilirsin dedi buzluktan sakın verme dedi. çok kafam karıştı artık neye inanacağımı şaşırdım. sizin doktorlar ne dedi bukonuda
kızlar şu süt konusunda bilgilerinize ihtiyacım var, süt pompası ısmarladım internetten madela, artık işe başlayana kadar biriktireyim diyordum ama doktor biriktirme dedi, sizler ne yapacaksınız
slm kızlar nasılsınız
off kendmi cok cikin hissediyorum
bi dus alıp guzelce giyinip makyaj yapayım bari belki işe yarar evdede olsam :))
canım en son fitili verdikten sonra düştü ateşi bida da çıkmadı şükür..
şimdi de burnu akıyo anası gibi foşur foşur
slm hatunlar sabh hastaneye gittik ensarımada banada aynı şurubu verdi dr.muz şükür önemli birşeyimiz yok
canım şimdi ilk raporumu aldım sonra bir rapor daha alsam yinede dönem bitmemiş oluyor bizim temmuza kadar falan sürer. yazın pek problem olmaz ama
ayy kızlar benim sütüm bitmek üzereydi ya geçen hafta. allam humana alıp deneyeyim beeelki işe yarar dedim. çünkü dere otu maya çam fıstığı çörek otu allahım hiç biri gerçekten geri getirmedi sütümü.
ama humana safsata değilmiş gerçekten arttırıyo. biraz pahalı ve çabuk bitiyo ama oğlum bida anne sütümü içecek ya. süpper bişeee ha aklınızda bulunsun:lepi:
kartanesi naber şeker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?