he darsea ben de üşüttüm diyodum siz hepiniz oldunuz mu regli
teşekkürler teyzesi bu yakışıklının ismi Burak UTKU abimizin de adı berat EFEberatefe oglun cok tatli masallah adi ne bu yakisiklinin
haha çok iyi tam denk gelmiş inek sesi zaten beni gördüğü zman değil mememi gördüğünde heyecanlanıyorcanım bende nuk un sağma makinası var çok memnunum. kendi odam olduğu için sorun olmuyor kapıyı kilitleyip sağıyorum. bugün sağdığımı yarın bebeşe veriyoz ben işteyken 2 defa besleniyo birinide mama veriyoz. sonra ben gidiyom. benim makinedende inek mö lemesi gibi ses çıkıyokaydirigubbakcemile3
evet canım abiye çok benziyor zaten özellikle efenin yanın da soylüyorum sana çok benziyor diye acayip keyif oluyor kuzumherrrkeşlere günaydınlarrrrrr boshayallersmile
beratefeee oğluşun ne kaa yakışıklı maşalahh ona yaaa yakıyo valla ortalığıı sositososito ee abisine çekmiş maşallah kuzularına allah sizlere bağışlasın canımm
dünn bizde gezindik biras şu bebek arabasını iyiki de almışıszz ayyhh o olmasa hala evde hapis hayatı devam etcekti hiç diilse haftada bir farklı insan yüzü bi ikide tükan görüom yauww sempatiksalakcinni
offf niye göremiyonnnbi ben mi goremedim beratefenin oglunu ya.:sinifsinif:
cerin az once bizim personelle konustum. 20 gun alabiliyosun dedi. bu hafta gidip bide doktorla konuscam. ayin 3unde iznim bitiyo. iki gun idare edicekler, 8inde baslatayim diyorum.bilmiyorumkismile
offf ya bende alayım bai o makinelerden en azında acil durmda verir annembende elektrikli pompa var onunla sağıyorum 10 dakikada çok rahat oluyo garip bi sesi var ama onada alıştım evde deneme yaptım 110-120 cc arası alıyo ben yokken günde 3 kere vericekler 360 cc yapar 3 saatte bir bende iş yerinde sağsam çıkarırım o kadar gibi geliyo yetmediği yerde 4. ayda ek gıdaya başlayabilirim olmadı mamada veririm ne yapayım elimden geldiğini yapıyorum artık. haklısın adam yaptı 5 dakikada çocuğu biz uğraşıp duruyoruz
benim daha var ama. bende üşüttüm. ondan olabilirsenağlama
limonu mu seviyo nan.
suratini eksitmesini seviyolarmis. yavrum eksitirken siz kahkaha atiyonuz di mi?:mymeka:
:roflol::roflol:
kızlar bu bebekler için özel üretilen yoğurt baby mix (yanılmıyosam yazılışı böyle) sizce ne kadr güvenilir dir
evi süpürcem beroşun uyanmasını bekliyom ben süpürürken o da silsin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben olmadııımmhe darsea ben de üşüttüm diyodum siz hepiniz oldunuz mu regli
kaydirigubbakcemile3 toz aldırmaya başlamışsın maşalah facedeki resimde ne kadar tatlu bidaha maşlaah diyem
darkseaaa amaaan geçen gün bi topik açmış bi hanım 5,5 aylık bebeği varken hamiş kalmış abovvv şakası bile zor beyaaavv...
ben ahzır şeylere pek güvenemiyorum ama tek onaylı olan da o imiş die biliyorum diğerlerinden daha güvenilir mamalarda gdo muhabbeti vardı ben mama da veriyodum haftada bir iki kez bazen doymayınca artık kestim onu duyduğumdan beri. napalım bol bol emziriyorum
he kızlar süt artsın deyü ben
sabah akşam birer su bardağı sıcak suya bir poşet rezene bir poşet ısırgan çayı koyuyorum hatta artık öğlen de içyiorum aktar tavsiye etti ve o zamandan beri oğlum hep doydu mama ihtiyacımız olmadı
bide her gün en az 3 lt su içiyorum
sabah da ıhlamur
çayı kestim tamamen
akşam da içmiyoruz artık
kendi yaptığın kadar güvenli değildir bence ........
aynen ööleee sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
ben olmadııımm
daha balamamış yımırtalar çalışmaya dohtur öle didiii
delikafadulden delikafadulden
anam kız iş yaptıramı annadımı ne uyanmadı yaw akannehir
ya benim kız uyanıkken emmiyo ya uyurken veriyom oda 5 dak anca emmiyo uyanıkken açıktığında mama veriyom ama mamada gdo var ne vereyim ya dok sormayı unuttum
allahım korusun ya. ben kalayım ya şimdilik. allah olmayanlara versin
ya bence de öyle ama. kendimiz yapacağımız sütü nerden alcaz. pazardan açık süt alsak nekadar kaynatsakta o mikropları öldüremeyiz. e bide kaynata kaynata vitamin değerlerini öldürmekte var bilmiyorumkismile
humana bizde GDO yok diyo ama güvenmelimiyiz bilemiyorum :umursamaz:
evet canım ondada sen haklısın işde kücük yerde oturmanın avantaşları bizim bularada tamamen doğal ortam herşeyden uzun ilk zmanlar alışamamıştım ama şimdi çok seviyotum sütler bize eşimin köyünden geliyor ben bir güzel kaynatık ( ne kadar kaynadıkca vitamini kalmadığını soyleselerde hazıra göre çok daha faydalı ) yoğurt yapıyorum haaa her zaman değil tabi bende hazır yoğurt alıyorum mesela büyük oğlum asla köy sütü içmez taaa bebekken bile ayıtr ederdi o yüzden oana hazır süt alıyorum ama kücück oğluma verecen köy sütünü düşünün bir hada geldiğinde süt hala sıcak oluyor okadar taze yani zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?