2009 Kasm Anneleri

kızlar bu bebekler için özel üretilen yoğurt baby mix (yanılmıyosam yazılışı böyle) sizce ne kadr güvenilir dir

ay benm net acayip yavaşladı ben kaçıyorum oğlan da kıpırdanıyo nerdeyse uyanırrrr yemeği de yakıyodum zati çenem açıldı gene bakındı dilmuha selam sööleyin özledim onu daaa

beratefe oglun cok tatli masallah adi ne bu yakisiklinin
teşekkürler teyzesi bu yakışıklının ismi Burak UTKU abimizin de adı berat EFE

haha çok iyi tam denk gelmiş inek sesi zaten beni gördüğü zman değil mememi gördüğünde heyecanlanıyor
evet canım abiye çok benziyor zaten özellikle efenin yanın da soylüyorum sana çok benziyor diye acayip keyif oluyor kuzum

offf niye göremiyonnn

offf ya bende alayım bai o makinelerden en azında acil durmda verir annem
benim daha var ama. bende üşüttüm. ondan olabilirsenağlama

eevet olablir canım cünkü bende üstüm gecenlerde sistit denen ilet bir hastalık var idrar torbası intihaplanması ölecem sanıyırum işerken çok kötü çokkkk dikkat etmek lazım

darkseaaa amaaan geçen gün bi topik açmış bi hanım 5,5 aylık bebeği varken hamiş kalmış abovvv şakası bile zor beyaaavv...
ben ahzır şeylere pek güvenemiyorum ama tek onaylı olan da o imiş die biliyorum diğerlerinden daha güvenilir mamalarda gdo muhabbeti vardı ben mama da veriyodum haftada bir iki kez bazen doymayınca artık kestim onu duyduğumdan beri. napalım bol bol emziriyorum
he kızlar süt artsın deyü ben
sabah akşam birer su bardağı sıcak suya bir poşet rezene bir poşet ısırgan çayı koyuyorum hatta artık öğlen de içyiorum aktar tavsiye etti ve o zamandan beri oğlum hep doydu mama ihtiyacımız olmadı
bide her gün en az 3 lt su içiyorum
sabah da ıhlamur
çayı kestim tamamen
akşam da içmiyoruz artık

he darsea ben de üşüttüm diyodum siz hepiniz oldunuz mu regli
ben olmadııımm
daha balamamış yımırtalar çalışmaya dohtur öle didiii
kaydirigubbakcemile3 toz aldırmaya başlamışsın maşalah facedeki resimde ne kadar tatlu bidaha maşlaah diyem

delikafadulden delikafadulden
anam kız iş yaptıramı annadımı ne uyanmadı yaw akannehir

allahım korusun ya. ben kalayım ya şimdilik. allah olmayanlara versin

kendi yaptığın kadar güvenli değildir bence ........

ya bence de öyle ama. kendimiz yapacağımız sütü nerden alcaz. pazardan açık süt alsak nekadar kaynatsakta o mikropları öldüremeyiz. e bide kaynata kaynata vitamin değerlerini öldürmekte var bilmiyorumkismile

ya benim kız uyanıkken emmiyo ya uyurken veriyom oda 5 dak anca emmiyo uyanıkken açıktığında mama veriyom ama mamada gdo var ne vereyim ya dok sormayı unuttum

ben olmadııımm
daha balamamış yımırtalar çalışmaya dohtur öle didiii

delikafadulden delikafadulden
anam kız iş yaptıramı annadımı ne uyanmadı yaw akannehir

uyusun işte canım sen ücretsiz izine ayrıldın mı birde şu okuduğunuz kitapta beslenme bölümü var mı ek gıda için ne diyo daha ben kızıma bir şey yalatmadımda

evet canım ondada sen haklısın işde kücük yerde oturmanın avantaşları bizim bularada tamamen doğal ortam herşeyden uzun ilk zmanlar alışamamıştım ama şimdi çok seviyotum sütler bize eşimin köyünden geliyor ben bir güzel kaynatık ( ne kadar kaynadıkca vitamini kalmadığını soyleselerde hazıra göre çok daha faydalı ) yoğurt yapıyorum haaa her zaman değil tabi bende hazır yoğurt alıyorum mesela büyük oğlum asla köy sütü içmez taaa bebekken bile ayıtr ederdi o yüzden oana hazır süt alıyorum ama kücück oğluma verecen köy sütünü düşünün bir hada geldiğinde süt hala sıcak oluyor okadar taze yani zemuszemus

çok şanslıymışsın arkadaşım buu konuda a.s
ya ben napcam bilemedim. hadi açık süt satan biyer buldum diyeyim nasıl güvenecem. sağma şekilleri nasıl. ellerinin temizliği. hayvanın temizliği filan. çiftlik inekleri enazından el değmeden makinayla sağılıp şok ısıtılıp soğutuluyo. çok kararsızım. bi gıda müh. bulsamda sorsam boshayallersmile

aslında öyle kötü bi zamanda yaşıyoz ki. biz istemesekte dolaylı yollardan GDO bizim vücudumuza ordanda bebişlere zaten gidiyo bi şekilde :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…