- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
büyük şeherde yaşayan. açık temiz süt bulma imkanı olmayan hanımlaa. siz napacanız bu konuda?
gel öpem bidene. :1hug:
bak buda içimden geldi. nevar döverimde severimde arkidişim deelmisin olumunekankayizsmile
offf niye göremiyonnn
büyük şeherde yaşayan. açık temiz süt bulma imkanı olmayan hanımlaa. siz napacanız bu konuda?
ben oglumda 9 aylikken buyume sutune baslamistim.
kizimda da yasindan sonra baslarim herhalde. eve inek alip besleyemiyecegimize gore.:sinifsinif:
uyusun işte canım sen ücretsiz izine ayrıldın mı birde şu okuduğunuz kitapta beslenme bölümü var mı ek gıda için ne diyo daha ben kızıma bir şey yalatmadımda
büyüme sütü de ne?bilmiyorumkismile
ooof canım sıkıldı ya. annem hastalanmış yine
1 yasindan sonra buyume sutleri var. ozelligi ne bilmiyorum ama onlardan kullanmistim.
gecmis olsun. nesi var?
ameliyatla rahim filan alınmıştı annemde. şimdi aniden menapoza girmiş olunca terleme sıkıntı filan çok oluyo
50 canım. annem kötü bir hastalık yüzünden ameliyat oldu. adını bile söylemek istemiyorum. şimdi iyi ve hep iyi olacak allahın izniyle :Saruboceq:
yok daa ayrılmadım raporluyum şu anda
kitapta beslenme bölümü var da ban okumadım daha bakem bi ara
beslenme böl okuda bizde yaz ya kızlar pirinç unu kızıma versem olurmu cıvık yapsam
50 canım. annem kötü bir hastalık yüzünden ameliyat oldu. adını bile söylemek istemiyorum. şimdi iyi ve hep iyi olacak allahın izniyle :Saruboceq:
soyleme, tahmin edebiliyorum.
Rabbim saglik versin insallah.
sağol canım. grip gibi bişey oldu zaten bu illet. ne yana dönsem hep birileri bu hastalıktan şikayetçi. allah herkesin şifasını versin benim anneciğiminde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?