trt 1de profun biri gebelik sekeri olan annelerin bebegi gec konusur diyo. 3 yas civari.
bende de vardi ya, etkilemez insallah ya.mafoldumben
buseye hemile iken banada şeker çıkmıştı o yüzdenmi böle car car ötüyo:1no2::1no2:
slm kızlar..
haftasonunu hasta atlattık,gerçi cmts hava güzeldi dışardaydık..
bizde iki gün süren ateşten sonra dün tüm vücudu kızardı bebeğimin..ateşi düştü..
araştırdım dün altıncı hastalık diye bi hastalığa benziyodu belirtiler ama bugün sabah daha kötü olmuştu teni bebeğimin ya..ya kızamık ya alerji dedim ben ama..kızamık buyaşta olmuyomuş galiba..
doktora götürdüm bu hastane daha düzgün enazında doğum yaptığım hastaneye gitmicem bidaha,o gün acildeki salak dr dan sklava nra iyce soğudum zaten içime sinmiyodu..
neyse altıncı hastalık çıktı..biraz öksürüğüde vardı sabah,dr ilaç verdi..
bu hastalık grip gibi bulaşıcıymış,bence hastaneden kaptı eski hastanem o kadar kalabalık bihastaneydiki zaten böyle bişey olacağını biliyodum
çoğu çocuk geçirirmiş gerçi bunu bilginiz olsun kızlar..
ne olduğunu bilmek biraz olsun içimi rahatlattı,sabah mahvoldum bebeğimin cildini öyle görüncesenağlama
kiz gec konusur diyo, car car oter demiyo.kaydirigubbakcemile3
kac yasinda konustu buse?[/QUOTE
tamam i,şte inanmadığım için dedim bende o yüzdenmi buse car car ötüyo diye inanmim çle şaylere konuşamasaydı buse konuşamazdı 3 yaşına kaaa
32 farzı sayii baaa
buse 2 yaşında konuştu
abaaaooowww ne hastalıklardaı varmış öle yawslm kızlar..
bizde iki gün süren ateşten sonra dün tüm vücudu kızardı bebeğimin..ateşi düştü..
araştırdım dün altıncı hastalık diye bi hastalığa benziyodu belirtiler ama bugün sabah daha kötü olmuştu teni bebeğimin ya..ya kızamık ya alerji dedim ben ama..kızamık buyaşta olmuyomuş galiba..
doktora götürdüm bu hastane daha düzgün enazında doğum yaptığım hastaneye gitmicem bidaha,o gün acildeki salak dr dan sklava nra iyce soğudum zaten içime sinmiyodu..
bu hastalık grip gibi bulaşıcıymış,bence hastaneden kaptı eski hastanem o kadar kalabalık bihastaneydiki zaten böyle bişey olacağını biliyodum
ne olduğunu bilmek biraz olsun içimi rahatlattı,sabah mahvoldum bebeğimin cildini öyle görüncesenağlama
geçmiş olsun canım yaaa
herkesin bebesi hasta bu ara nolii annamadım :1no2::1no2:
tamam i,şte inanmadığım için dedim bende o yüzdenmi buse car car ötüyo diye inanmim çle şaylere konuşamasaydı buse konuşamazdı 3 yaşına kaaa
32 farzı sayii baaa
buse 2 yaşında konuştu
yok wannam yaa o dikkat etmeyenlerde oluyodur sen dikkat ettin değerini dengede tuttun kaydirigubbakcemile5trt 1de profun biri gebelik sekeri olan annelerin bebegi gec konusur diyo. 3 yas civari.
bende de vardi ya, etkilemez insallah ya.mafoldumben
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3buseye hemile iken banada şeker çıkmıştı o yüzdenmi böle car car ötüyo:1no2::1no2:
anaam daa neler görcez geçmiş olsun canım yaaaslm kızlar..
yok wannam yaa o dikkat etmeyenlerde oluyodur sen dikkat ettin değerini dengede tuttun kaydirigubbakcemile5
yareme de bişe diyecedim gitmiş yaaa emmiyo diyo ya neden sütünü sağıp biberonla vermiyo da pirinç unu falan uğraşıyo annamadım ben bilmiyorumkismile
aman iyi bari, korktum.
gerci benim cok yuksek degildi. belki cok yuksek olanlarda oluyodur.
slm bayanlar uzun zamandır gıremedım nasılsınız... ben ufaklıkla ugrasıyorum sutum ıyıce gıttı çok uzuluyorum bu saatten sonrada gelirmi bilmem(
sağol canım..cok gecmis olsun canim.
evet canım bende dün okudum bebeğimi öyle görünce..yüzde 90 ı olurmuş ilk yaşında..kiz gec konusur diyo, car car oter demiyo.kaydirigubbakcemile3
kac yasinda konustu buse?[/QUOTE
32 farzı sayii baaa
buse 2 yaşında konuştu
abaaaooowww ne hastalıklardaı varmış öle yaw
geçmiş olsun canım yaaa
herkesin bebesi hasta bu ara nolii annamadım :1no2::1no2:
yok wannam yaa o dikkat etmeyenlerde oluyodur sen dikkat ettin değerini dengede tuttun kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
anaam daa neler görcez geçmiş olsun canım yaaa
yareme de bişe diyecedim gitmiş yaaa emmiyo diyo ya neden sütünü sağıp biberonla vermiyo da pirinç unu falan uğraşıyo annamadım ben bilmiyorumkismile
sağol canım,bebişlerde ateş ve vücutta döküntü görürseniz aklınıza gelsin..
benimkide çok yüksek değildi 50 gr lık yüksek çıkmıştı 100 gr lığı normaldi
slm bayanlar uzun zamandır gıremedım nasılsınız... ben ufaklıkla ugrasıyorum sutum ıyıce gıttı çok uzuluyorum bu saatten sonrada gelirmi bilmem(
hic belli olmaz, gelir insallah canim.
ama canini sikarsan olmaz.lmaz:
bence süt sadece yediğin şeylerle alakalı deil..benim çok yorulduğum günlerde sütüm çok az oluyo..özellikle temizlik yaptığım günler baya bi gidiyo sütüm:1no2:,bide uyku ahh uyku diyorum..çok etkiliyo:1closedeyes:
100gr lik normal cikinca seker olmuyoki.
iki yuklemeninde yuksek cikmasi lazim.
gerci benimde 50gr cok yuksek cikmisti. 100luk biraz sinir ustuydu.
hic belli olmaz, gelir insallah canim.
ama canini sikarsan olmaz.lmaz:
ama doktor diyet vermişti bağa sınıra yakın demişti
dogru soyluyosun ama şu 3 ay içinde sıkılmadıgım şey kalmadı inşallah gelir ya oglumun yuzune baktıkça çok üzülüyorum sureklı mama yemek zorunda kalıyo memele bogusuyo yavrucak ama gelmiyo işte :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?