2009 Kasm Anneleri

kızlar ben kaçar kız uyandı akşamde arkadaşa yemeğe gidecez inşalah durur zira bir kaç gün önce yine gitmiştik bir saat içinde geri dönmüştük

slm kızlar..
haftasonunu hasta atlattık,gerçi cmts hava güzeldi dışardaydık..
bizde iki gün süren ateşten sonra dün tüm vücudu kızardı bebeğimin..ateşi düştü..
araştırdım dün altıncı hastalık diye bi hastalığa benziyodu belirtiler ama bugün sabah daha kötü olmuştu teni bebeğimin ya..ya kızamık ya alerji dedim ben ama..kızamık buyaşta olmuyomuş galiba..
doktora götürdüm bu hastane daha düzgün enazında doğum yaptığım hastaneye gitmicem bidaha,o gün acildeki salak dr dan sklavanra iyce soğudum zaten içime sinmiyodu..
neyse altıncı hastalık çıktı..biraz öksürüğüde vardı sabah,dr ilaç verdi..
bu hastalık grip gibi bulaşıcıymış,bence hastaneden kaptı eski hastanem o kadar kalabalık bihastaneydiki zaten böyle bişey olacağını biliyodum
çoğu çocuk geçirirmiş gerçi bunu bilginiz olsun kızlar..
ne olduğunu bilmek biraz olsun içimi rahatlattı,sabah mahvoldum bebeğimin cildini öyle görüncesenağlama

cok gecmis olsun canim.

tamam i,şte inanmadığım için dedim bende o yüzdenmi buse car car ötüyo diye inanmim çle şaylere konuşamasaydı buse konuşamazdı 3 yaşına kaaa
32 farzı sayii baaa
buse 2 yaşında konuştu

aman iyi bari, korktum.
gerci benim cok yuksek degildi. belki cok yuksek olanlarda oluyodur.

trt 1de profun biri gebelik sekeri olan annelerin bebegi gec konusur diyo. 3 yas civari.
bende de vardi ya, etkilemez insallah ya.mafoldumben
yok wannam yaa o dikkat etmeyenlerde oluyodur sen dikkat ettin değerini dengede tuttun kaydirigubbakcemile5
buseye hemile iken banada şeker çıkmıştı o yüzdenmi böle car car ötüyo:1no2::1no2:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
anaam daa neler görcez geçmiş olsun canım yaaa

yareme de bişe diyecedim gitmiş yaaa emmiyo diyo ya neden sütünü sağıp biberonla vermiyo da pirinç unu falan uğraşıyo annamadım ben bilmiyorumkismile

hem nasil dikkat ettim. 6.aydan sonra resmen herseyi kokladim.

yarem mama veriyo zaten ama niye pirinc unu vermek istiyo anlamadim.

slm bayanlar uzun zamandır gıremedım nasılsınız... ben ufaklıkla ugrasıyorum sutum ıyıce gıttı çok uzuluyorum bu saatten sonrada gelirmi bilmem (

cok gecmis olsun canim.
sağol canım..

slm bayanlar uzun zamandır gıremedım nasılsınız... ben ufaklıkla ugrasıyorum sutum ıyıce gıttı çok uzuluyorum bu saatten sonrada gelirmi bilmem (

hic belli olmaz, gelir insallah canim.
ama canini sikarsan olmaz.lmaz:

bence süt sadece yediğin şeylerle alakalı deil..benim çok yorulduğum günlerde sütüm çok az oluyo..özellikle temizlik yaptığım günler baya bi gidiyo sütüm:1no2:,bide uyku ahh uyku diyorum..çok etkiliyo:1closedeyes:

emzirdikce temizlik yasak o zaman.kaydirigubbakcemile3

ama doktor diyet vermişti bağa sınıra yakın demişti

yukselmesin diye kontrol ettirmis o zaman.

canim sutun en buyuk dusmani, stres ve uzuntu.
mumkunse kacin, kolay olmuyo ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…