2009 Kasm Anneleri

bu maalesef her hastalikta yasaniyo canim.mafoldumben
sadece ayni seyleri en bastan yapicaksin.

Allahım bi daha hasta olmasınlar yaa mutlaka olucaklar ama en azından hafifce atlatsınlar simdi uyuyo uyuyo hemde cabucak dalıyo uykuya ama ilaçların etkisiiyle eve gidince zorlamaz inş.

Allahım bi daha hasta olmasınlar yaa mutlaka olucaklar ama en azından hafifce atlatsınlar simdi uyuyo uyuyo hemde cabucak dalıyo uykuya ama ilaçların etkisiiyle eve gidince zorlamaz inş.

dogrudur, ilaclar uyku yapar.
eve gidince de alisir tekrar bi sekilde. daha kac sekile gircek bu kuzular.

benimde acil derece almam lazim. evdeki mevcut dereceyi oglanin deneyini yaparken kirdik.:sinifsinif:

kız heç sorma yaaa busenin zamanında chicconun ateş ölçerini almıştık güzel ölçüyo ama buse ölçene kadar patlidi 2 dk. da ölçidi
bizde kraftın kulaktan ateş ölçerini aldık 45 tl ye şimdiye kaaa hiç bişeyi yoktu geçen bi baktım bozulmuş kociş demişti bağa gel braununkini alalım da dinlememiştim onu ne gerek var demiştim pahalı almayaee furkanın ateşi çıkınca bu sefer gittik braununkini aldık 100 tl çok güzel bişe yaa saniyede hemen ölçi çok pratika.sa.s
pahalıya kaçtı emme olsun keşke kocişi dinleseydim

bizde kiyip ondan alalim bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…