2009 Kasm Anneleri

emzirdikce temizlik yasak o zaman.kaydirigubbakcemile3
yasaklayalım vallahi ohh..kaç gündür eve bakmadım gayette sütüm geliyo gerçektenhihoyyyt

canım gerçekten önemli insanın psikolojisi..herkeste var üzüntü stres ama bebeğini sütünü etkileyecek boyuta getirmemeye çalışmalıyız,en aza indirgemek lazım:1hug:

selam kızlar
oğlumu dr a götürdüm
hafif soğuk algınlığı dedi
şurupla burun spreyi verdi
hadi gecmiş olsun canım
sağol canım..
siz ne durumdasınız,iyleştimi bebişin?

bizde ilaçların etkisiyle suan eski halimize donduk masallah
atesimiz 40 kadar yukseldi Allahım cok korktum bi daha yasamayız umarım antibiyotik surup kullanıyoruz

kızlar bişey sorcam
2 gündür sütüm bayaa azaldıımafoldumben hep o uyus arif yüzünden Çok üzgünüm çoook
sütün yetmediği zamanlarda hangi mamayı kullanıyosunuzbilmiyorumkismile

hadi gecmiş olsun canım

bizde ilaçların etkisiyle suan eski halimize donduk masallah
atesimiz 40 kadar yukseldi Allahım cok korktum bi daha yasamayız umarım antibiyotik surup kullanıyoruz
ah yavrum ya baya yükselmiş..bizim 38.8 olmuştu çok korkuyo insan gerçekten..bizde bugün aldık kullanacağız şurup,allah korusun hepimizinkini..geçmiş olsun tekrar..
kızlar bişey sorcam
2 gündür sütüm bayaa azaldıımafoldumben hep o uyus arif yüzünden Çok üzgünüm çoook
sütün yetmediği zamanlarda hangi mamayı kullanıyosunuzbilmiyorumkismile
ah bu kocişlerklava:klava:
canım ben milupa almıştım hiç yemedi attım onu öylece..
şimdi sma aldık çok eski bi mama güvenilir bence ama benimki onuda yemedi..benim sütümü istiyo:bbo:

ah bu kocişlerklava:klava:
canım ben milupa almıştım hiç yemedi attım onu öylece..
şimdi sma aldık çok eski bi mama güvenilir bence ama benimki onuda yemedi..benim sütümü istiyo:bbo:
dimekki senin oğlan hiçbi mamayı almıyo
benimkininde alcaa meçhulkafamçokkarıştı
napti bu arif?klava:
cok sinirler ya.
ben aptamil 1 vermistim ama simdi vermiyorum mama.

ariftir ne yapsa yeridir diyemiyom artık zira sinirlerim kaldırmıyoo
bende onu düşünmüştüm
sen şimdi vermıyom demişsinyane zaman verdiydinbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…