2009 Kasm Anneleri

selam kızlar nasılsınız..oglumla ben yıne tekız ewde..bugun oglum 4 bucuktan 9 a kadar aralıklaral uyudu
sımdıde uyanık oynuyoruz
gece nası uyuycaz bakalım fıkrı olan warmı
bıde hersey normal arada hapsuruyo oglum ya tedırgın oluyorum

uyku uykuyu getirir merak etme,annem hep öyle söyler..birazcık geç olsada uyurzemuszemus
arada hapşırıyosa sorun yok canım bizde doğduğundan beri oluyo arada yani günde bikaç kez..
ben zor uyuttum oğluşu yarım saat emzirdim,hasta çok huzursuz sürekli kucak istiyo:çok üzgünüm:

canım inş bişeyiyoktur benimkide hapşurdu bugün çok hemdee babası girptii hiç yaklaşmadı ona hatta annemlerde kaldık bir hafta bugün eve döndüm hapşırmaya başladı ıhlamur verdim rabbim bebişlerimizi hastalıktan korusunn

ben de seni merak ediyodum kız girmiyon ne zamandır bilmiyorumkismile
benim kız da hapşuruyo ama hapşuruk hastalık demek diilmiş ya burnu temizliyomu korkmayın bişe olmaz

bende ezel izliyomzemuszemus
kızımı bıcı bıcı yaptım
masajını yaptım
emzirdim
şimdi mışıl mışıl uyuyokaydirigubbakcemile2
ay yazarken bile kulağa ne hoş geliyo kaydirigubbakcemile3
artık kızımla hergün sokaklarda sürtüyoz hihoyyyt
bebe arabasına sonunda alıştı
2.avm faciası umarım yaşanmazakannehir

kıskandın mı düdüklülülülülülü
ne kıskanacam be hııhhhhhh
ben boyumdan memnunum bi kere accık bodurum emme memnunum yanea.sa.s
hehee bendee öyle çok fena takıldık geçmiş gelecek derken bulmaca çözüyoss mübarek

sen nasılsın kartanesii beray nasıll öp benim için prensesii

destiiiiiiiiiiii nerdesin gııı nasılsın
rizede havalar nasıl çok özledim memleketimi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasenağlama

kız o kadarda çıkma dışarı bacım çarpacak sizi havalar allah korusun:1no2:

iyyim canım köydeydik havalar çok güzeldii geçen hafta .babam köyde yeni ev yaptırdı alt katı havuz engelli kardeşim için bizizm bebişide yüzdürdük güzel geçtii ama dün akşamdan berii acayip yağmur yağdıı bozdu havalarr

kıs karazeytin çocuğu seyyahmı yapıcan sonra alışır hep çıkmak ister

hııımmmmm kardeşinin havuzundan bebede yararlanı dimek
o kaaa sıcakmıydı gııı bebeyi yüzdürecek kaaa yoksa su sıcakmıydı

kız bizim daha bebek arabamız yoook
anam benim kız bu saatten sonra alışmazsa nedecüük
ne kıskanacam be hııhhhhhh
ben boyumdan memnunum bi kere accık bodurum emme memnunum yanea.sa.s
he ya fatoom tarlayana eve yakını kadının yere yakını dimişleeer laelaelaelaelae
kartanem nasıl gidiyo canım
kendi düzenini oturturabildin annen gidelibilmiyorumkismile

ii gidiyo canım çok şükürr zemuszemus

aaaa bunu ilk kez duydum selom ne güzel demişler yaw

bende şeyi biliyom
boyu uzun olanın aklı kısa olurmuş:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
aramızda uzun boylu vammıydııııbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
nan uyarim seni beee alllah allah çık gez bağane nan aaaaa sankim ben gezemem hhııııhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

hep slinglerdemi gezdireceğini sandın:mymeka:
berayım kocaman kız oldu artıkın
acilen araba alın bence herşeyden önce
ilk başta koydum ağladı koydum ağladı arabayı boşuna taşıdık alışmadığı için reddetti benimki kız.alışsın diye bi kaç kere sokaklarda gezindik öle alıştı valla tabi her bebe farklı
benimki herşeyden önce zorluk çıkardığı içinkaydirigubbakcemile3

hııımmmmm kardeşinin havuzundan bebede yararlanı dimek
o kaaa sıcakmıydı gııı bebeyi yüzdürecek kaaa yoksa su sıcakmıydı

kıs koca havuzz bide ısıtması var sıcaktı yani buz gibi olsa sokulurmu yavrucak hade öptm sizi eşim geldi maçtann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…