iyi bari aman cabuk iyilessinler içim acıyo bizimkide baya düzeldi masallah
aaa bilmiyordum simdi anneme sordum evet olur dedi
gercekten cok kaka yapıyor
o buyuk pişikten sonra hep sık degiştiriyorum ama sağol uyradıgın için dikkat etmemiştim hiç
emzirdince uyumaya devam etmiyormu bu arada saat farkı ne kadar burasıyla
gecmiş olsun üşütünce benimde agrıyor ve cok kasınıyor karnm
fitil cok rahatlatıyor gercekten
ay cabucak gecer inş. canım
masallah
teşekkürler kenyacım :)
KIZLAR ogluma şşşşşşşşş yaptım korktu
sımdıde zorla yatırdım uyutup kolları sankı osluga duser gıbı hep sıcrıyo ya
herkes uyumus bı ben uyanıgım
aynı şey bizimkinde de oluyor, bazen o kadar arka arkaya oluyor ki uykusu açılıyor
bu saatte kimsecikler ayakta değil ama ben yinede yazayım.kızlar bebek arabası alanlar hangi model ve markayı aldınız.Ben bi türlü karar veremedim.alırken neye dikkat ettiniz?bilmiyorumkismile
Spellcim bizimki Kraft'ın Fox modeli, çok güzel ama arabanın bagajına koyunca başka bir şey koymaya yer kalmıyor
ay canım bakalım ben ne yapıcam yarın nasıl bırakabilicem oğlumu :çok üzgünüm:
bu hafta yine bi şekilde geçicek annem bakıcak ama haftaya sıra kayınvalidemlerde işte asıl o zaman çok zor olucak kendi çocuğum üstümde söz hakkım bile yok ya karar bana sorulmadan alınmış şimdide değiştiremiyorum sadece benim annemin bakmasını kabul etmiyolar artık işim dualara kaldı inşallah bakamazlarda alın derler :Saruboceq: hiç zannetmiyorum ama
işin çok zor, Allah yardımcın olsun
teşekkürler teyzeleri inş.önemli birşey yoktur birazdan gideceğiz hastaneye
oyyy maş.yaaa mama sandalyesinede oturmuş mamamı yiyeceksin seeennkaydirigubbakcemile3
allah bütün çalışan annelere kolaylık versin gerçekten bebişinizi bırakıp gidiyorsunuz ben 2 saatliğine bırakıp gidemiyorum:a015:
evet çok sevdi mama sandalyesini :)
ay ben size oğluşumun resmini göstermi uyuttummmmmmmmm bilmiyorumkismile...
maşallah demeyi unutmayınnnnnnkaydirigubbakcemile5
ama ben göremiyorum
gunaydinlar...a.s.
canim senin nickin hep bumuydu yoksa sonradan mi degistirdin? sekercikmisin yoksa sen?
ah ah, bizim yazlik ayvalikta. bu zamanlarda burnum sizlamaya baslar, ozlerim ayvaligi.opuyorumnanaktan
evet canım benim nickim hep buydu :)
neyle sağıyorsun .... birde cıkan sütün bebeğine yeteceğini nerden biliyorsun .. ben sağmıyorumda bazen işim çok olduğunda gidemiyorum yani bırakamıyorum o an işi sağsam diyorum onuda bir türlü yapmak istyemedim . cünkü efe sağdım manuel saüt sağıcılarla ama cok zoır olmuştu memem çok acırdı birde yetmez mama veririlerdi bir türlü olmadı oyle ... bende iş yerinde wc ye girer sağardım iğrenç bir ses cıkarıdı cak cak cak diye bütün millet bilirdi sütümü sağdığımı ..... ay kadın olmak ne kadar zor bak adam 5 dakika yaptı cocuğu bizyıllarca uğraşırız vallahi kadın olmak zor :sinifsinif:alsanaalsanasmile
hiç sormayın ya
dün gece delirtti eşim beni, oğlan uyandı ve mama hazırlamam gerekiyordu, o arada çocuk nasıl ağlıyor, insan bir kalkar, ilgilenir, yatmış fosur fosur uyuyor, o sırada mutfakta "erkek olmak varmış" diye söylendim, sabah bana bunu soruyor, madem uyanıktın niye çocukla ilgilenmedin ağlarken dedim, duymadım diyor, benim söylenmemi duyuyor ama çocuğun ağlamasını duymuyor... bu gece ağlarsa uyandır hayatım dedi, emin olabilirsin dedim... ne bu ya?
gunaydın gurbetcım hosbulduk
ya gunduz lerı bu weledı uyutma seklımı sasırdım yanına yatıpo emzırmessem uyumuyo
dun geceyı hıc saymıyorum bıle 4 e kadar uyumadı nedense
gündüz uykuları benim için de kabus gibi
canım en son fitili verdikten sonra düştü ateşi bida da çıkmadı şükür..
şimdi de burnu akıyo anası gibi foşur foşur
ayyy kıyamam, nezle mi olmuş yavrum? geçmiş olsun canım
slm hatunlar sabh hastaneye gittik ensarımada banada aynı şurubu verdi dr.muz şükür önemli birşeyimiz yok
neyse önemli bir şey olmadığına sevindim, geçmiş olsun :)
ne isin var eskisehirde?
hani yazin ayvalikta buluscaktik?
biri Ayvalık'ta buluşma mı dedi??? fisfisfis
slm kızlar..
haftasonunu hasta atlattık,gerçi cmts hava güzeldi dışardaydık..
bizde iki gün süren ateşten sonra dün tüm vücudu kızardı bebeğimin..ateşi düştü..
araştırdım dün altıncı hastalık diye bi hastalığa benziyodu belirtiler ama bugün sabah daha kötü olmuştu teni bebeğimin ya..ya kızamık ya alerji dedim ben ama..kızamık buyaşta olmuyomuş galiba..
doktora götürdüm bu hastane daha düzgün enazında doğum yaptığım hastaneye gitmicem bidaha,o gün acildeki salak dr dan s
klava
nra iyce soğudum zaten içime sinmiyodu..
neyse altıncı hastalık çıktı..biraz öksürüğüde vardı sabah,dr ilaç verdi..
bu hastalık grip gibi bulaşıcıymış,bence hastaneden kaptı eski hastanem o kadar kalabalık bihastaneydiki zaten böyle bişey olacağını biliyodum
çoğu çocuk geçirirmiş gerçi bunu bilginiz olsun kızlar..
ne olduğunu bilmek biraz olsun içimi rahatlattı,sabah mahvoldum bebeğimin cildini öyle görüncesenağlama
geçmiş olsun canım, hay Allah ya... Allah beterinden saklasın
selam kızlar
oğlumu dr a götürdüm
hafif soğuk algınlığı dedi
şurupla burun spreyi verdi
bu kadarla geçmiş olsun özlemcim :)
selam kızlar nediniz
yaw sizce 37.1 ateş sayılırmı
krispicim arada Rüzgar'da da öyle çıkıyor, genelde çok ağladığında ya da ev çok sıcakken, sıcaksa o zaman soyuyorum biraz, ağlamışsa sakinleştikten sonra baktığımda normale dönüyor ama bunlardan biri olduğundan emin ol canım :)
selam kızlar nasılsınız..oglumla ben yıne tekız ewde..bugun oglum 4 bucuktan 9 a kadar aralıklaral uyudu
sımdıde uyanık oynuyoruz
gece nası uyuycaz bakalım fıkrı olan warmı
bıde hersey normal arada hapsuruyo oglum ya tedırgın oluyorum
doğduğundan beri benim oğlum da günde bir kaç kere hapşırıyor canım, üstelik çok komik, arka arkaya üç kere, doğduğundan beri böyle kaydirigubbakcemile3