2009 Kasm Anneleri

teşekkürler kenyacım :)
KIZLAR ogluma şşşşşşşşş yaptım korktu
sımdıde zorla yatırdım uyutup kolları sankı osluga duser gıbı hep sıcrıyo ya
herkes uyumus bı ben uyanıgım
aynı şey bizimkinde de oluyor, bazen o kadar arka arkaya oluyor ki uykusu açılıyor
bu saatte kimsecikler ayakta değil ama ben yinede yazayım.kızlar bebek arabası alanlar hangi model ve markayı aldınız.Ben bi türlü karar veremedim.alırken neye dikkat ettiniz?bilmiyorumkismile
Spellcim bizimki Kraft'ın Fox modeli, çok güzel ama arabanın bagajına koyunca başka bir şey koymaya yer kalmıyor
işin çok zor, Allah yardımcın olsun
evet çok sevdi mama sandalyesini :)

ay ben size oğluşumun resmini göstermi uyuttummmmmmmmm bilmiyorumkismile...

maşallah demeyi unutmayınnnnnnkaydirigubbakcemile5
ama ben göremiyorum
gunaydinlar...a.s.

canim senin nickin hep bumuydu yoksa sonradan mi degistirdin? sekercikmisin yoksa sen?

ah ah, bizim yazlik ayvalikta. bu zamanlarda burnum sizlamaya baslar, ozlerim ayvaligi.opuyorumnanaktan
evet canım benim nickim hep buydu :)
hiç sormayın ya dün gece delirtti eşim beni, oğlan uyandı ve mama hazırlamam gerekiyordu, o arada çocuk nasıl ağlıyor, insan bir kalkar, ilgilenir, yatmış fosur fosur uyuyor, o sırada mutfakta "erkek olmak varmış" diye söylendim, sabah bana bunu soruyor, madem uyanıktın niye çocukla ilgilenmedin ağlarken dedim, duymadım diyor, benim söylenmemi duyuyor ama çocuğun ağlamasını duymuyor... bu gece ağlarsa uyandır hayatım dedi, emin olabilirsin dedim... ne bu ya?
gunaydın gurbetcım hosbulduk
ya gunduz lerı bu weledı uyutma seklımı sasırdım yanına yatıpo emzırmessem uyumuyo
dun geceyı hıc saymıyorum bıle 4 e kadar uyumadı nedense
gündüz uykuları benim için de kabus gibi
canım en son fitili verdikten sonra düştü ateşi bida da çıkmadı şükür..
şimdi de burnu akıyo anası gibi foşur foşur
ayyy kıyamam, nezle mi olmuş yavrum? geçmiş olsun canım
slm hatunlar sabh hastaneye gittik ensarımada banada aynı şurubu verdi dr.muz şükür önemli birşeyimiz yok
neyse önemli bir şey olmadığına sevindim, geçmiş olsun :)
ne isin var eskisehirde?
hani yazin ayvalikta buluscaktik?
biri Ayvalık'ta buluşma mı dedi??? fisfisfis
geçmiş olsun canım, hay Allah ya... Allah beterinden saklasın
selam kızlar
oğlumu dr a götürdüm
hafif soğuk algınlığı dedi
şurupla burun spreyi verdi
bu kadarla geçmiş olsun özlemcim :)
selam kızlar nediniz
yaw sizce 37.1 ateş sayılırmı
krispicim arada Rüzgar'da da öyle çıkıyor, genelde çok ağladığında ya da ev çok sıcakken, sıcaksa o zaman soyuyorum biraz, ağlamışsa sakinleştikten sonra baktığımda normale dönüyor ama bunlardan biri olduğundan emin ol canım :)
doğduğundan beri benim oğlum da günde bir kaç kere hapşırıyor canım, üstelik çok komik, arka arkaya üç kere, doğduğundan beri böyle kaydirigubbakcemile3

yaa ha aldık ha alacaz derken vakit geçti bundan sonra da direk baston alalım bari diyoz
doğduğundan beri benim oğlum da günde bir kaç kere hapşırıyor canım, üstelik çok komik, arka arkaya üç kere, doğduğundan beri böyle kaydirigubbakcemile3
polat alemdar :roflol: :roflol:
ezelin babası öliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiakannehir

heee :1shok:

yaa ha aldık ha alacaz derken vakit geçti bundan sonra da direk baston alalım bari diyoz

seloooom baston bebek arabaları çok kullanışlı valla tavsiye ederüm biz daha çok onu kullandık parka markete dışarı felan ama yatmidi o bakımdan uzun yola büyük arabayı alıyorduk şimdi baston araba nerdeyse eskilendi furkanıda idare eder ama
büyük olanı chcconun o yeni sayılır fazşla kullanamdık furkanım halleder onudaa.sa.s

ben kaydirigubbakcemile3
ay inşalah rüzgarcım ateş değildir ateş düşürücü verdim bakalım yarın ne olucuk
inşallah değildir canım :)

evet hapşırığını duyan herkes öyle söylüyor kaydirigubbakcemile3

kızlar aşağıda elfay adlı kullanıcı benim ablam oliiiii
hahahahaha iki kardeş kadınlar kulübünde olanda ilk biz olik galibaaaaazemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…