2009 Kasm Anneleri

ne demek kusua bakmak? ufaklıklar sağolsun, onlar fırsat verdikçe :)
ben geldim napiyosunuz?
hoşgeldin ayşecim

ama hakkettin sende ne kiskaniyon senin kizin sacida uzar hem.. bak yigeninin sacida cokkaydirigubbakcemile3

profil resmimdeki yoruma bak bide sana bisey yazmistim.. cevap ver ona göre hareket edeyim...alsanaalsanasmile

amin canım.ne doğurgan karularız beeeekaydirigubbakcemile3

masallah masallah

kızlar iyi geceler hepinize, bir iki saate kadar oğluşum acıkır ve uyanır, ben de o arada uyuyayım bari :) hepinize iyi geceler :)

kocaaaaaaaa bi liste var önümde tek tek yazana kadar kızım 1 yaşına girerkaydirigubbakcemile3
senin kız 1 yaşına gelene kaa ben bi liste daha yaparumkaydirigubbakcemile3
krispii sen niye pas vermiyonn...

dün cikmak zorunda kaldim.. karnim cok agriyodu.. hemde midem bulaniyodu.. zor uyudum valla...
ablama kk nın kulanılmasıını öğretimkaydirigubbakcemile3
hee yakında giremicem ben kkya beroş alcak elimden sempatiksalakcinni

ayy ayıp olar kııı
kızsal meseleler konuşuyoz burda benim kardişim erkeek bayanssulusmile
abaaaooowww yok kalsın o zaman hacı sen tek takıllmaz:

kaydirigubbakcemile okudum yazdıkalrınızı facedende cevap yazacak vakit bulamadım gündüz .ancak girebildim.eliflen sağa bunlarklava:klava:klava:
nolii nan ne konuşuyonuz neden dövüyon kızları baa da dee alsanaalsanasmile
napimm gii zeynep nilay kucagimda öpüyom öpüyom gülüyoookaydirigubbakcemile3

sen ne diye artik girmiyosun gecen isey demistin okudunmu.. esimin faceden senin resimlere yazdigim yorumlar görünüyoduu..
hee gördüm aslında ben engellemiştim ama yeni eklediklerimde yapmamışım düzelttim :lepi:
kartanem berayımın uyuması düzeldimi canımbilmiyorumkismile

ii canım çok şükür opuyorumnanaktan

kızlar iyi geceler hepinize, bir iki saate kadar oğluşum acıkır ve uyanır, ben de o arada uyuyayım bari :) hepinize iyi geceler :)

iyi geceler size..

senin kız 1 yaşına gelene kaa ben bi liste daha yaparumkaydirigubbakcemile3

ablama kk nın kulanılmasıını öğretimkaydirigubbakcemile3

abaaaooowww yok kalsın o zaman hacı sen tek takıllmaz:

hee tamam o zaman..

kiz bacim sen benim resimlere hic bakmadinmi.. dün sormussun türbanlimisin diye.. degilim canim ama mevlütte takmistim yazmami.. takicam aslinca cok istiyom nasip olur insallah....

iyi geceler size..

hee tamam o zaman..

kiz bacim sen benim resimlere hic bakmadinmi.. dün sormussun türbanlimisin diye.. degilim canim ama mevlütte takmistim yazmami.. takicam aslinca cok istiyom nasip olur insallah....

hee pek yakışmış :lepi:

he nan bende hevesimi giderem diye kardeşime dedim hani sizin toplattığınız gibi
yiğenimin saçlarını topla lastiklerle öle bi fotosunu çek beklim diyekaydirigubbakcemile3

yok canım ya nilayımın saçlarına maşallah .illaki bizim kızında uzayacaktırda napalım işte takılıyoz.allah nazarlardan korusun canım.:Saruboceq:
sağlık olsunda herşey zamanla olur

iyi geceler size..

hee tamam o zaman..

he yaa bende onu gördümde ondan sordum yazmayı başında görünce türbanlı sandım seni
hayırlısı canım allah gönlüne göre versin:Saruboceq::Saruboceq:

bizim kizlarin saclarini kiskaniyolar buu ve dubaaa..alsanaalsanasmile

tamam güzelligini herkes görmesinopuyorumnanaktan kiz sen ödemistemi okudun profiline baktimda benim kaynanam ödemisli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…