masallah ailede doguran dogurana öylemi... diger ikiside saglikla alsinlar kucaklarina insallahh. ne güzel kuzenler birarada büyürler..
bayanssulusmilehosgeldiniz ablalar kardesler..
karazeytin kizkardesin cok güzel masallah faceden baktiydimda.. opuyorumnanaktan[/QU
ay çok sağol bacım :kedi:
bisey degil bacim gercekten güzelsin masallah sana.. oglusunud Allah bagislasin..
ayşeeeeeeeee napiiin nan
napimm gii zeynep nilay kucagimda öpüyom öpüyom gülüyoookaydirigubbakcemile3
sen ne diye artik girmiyosun gecen isey demistin okudunmu.. esimin faceden senin resimlere yazdigim yorumlar görünüyoduu..
abla kız diğer ablalarıda kk cı yapalımda ailecek basarız o zaman
ne demek kusua bakmak? ufaklıklar sağolsun, onlar fırsat verdikçe :)bari seni şikayet edemde kulanı çeksinalsanaalsanasmile
hihoyyythihoyyyt
biz çıkalım bari de sizler tanışın kaynaşınkaydirigubbakcemile3
:kedi:kusura bakma canım acaba nick mi değişti diye şey ettiydim
bizlerde bu aralarda artık fırsat buldukça giriyoruz canım
hoşgeldin ayşecimben geldim napiyosunuz?
kaydirigubbakcemile okudum yazdıkalrınızı facedende cevap yazacak vakit bulamadım gündüz .ancak girebildim.eliflen sağa bunlarklava: klava: klava:
ne sandın zemuszemusartık böle havalar ıdaha da ısınsın bak o zaman neler yaparuk
sen hala evde sür arabayıalsanaalsanasmile
amin canım.ne doğurgan karularız beeeekaydirigubbakcemile3
ayşecim sağol allah tüm bebişlerimize bize bağışlasın...
kızlar ben kaçar oğlanın uyuma vakti geldi.
ne demek kusua bakmak? ufaklıklar sağolsun, onlar fırsat verdikçe :)
hoşgeldin ayşecim
ayşecim sağol allah tüm bebişlerimize bize bağışlasın...
senin kız 1 yaşına gelene kaa ben bi liste daha yaparumkaydirigubbakcemile3kocaaaaaaaa bi liste var önümde tek tek yazana kadar kızım 1 yaşına girerkaydirigubbakcemile3
ablama kk nın kulanılmasıını öğretimkaydirigubbakcemile3krispii sen niye pas vermiyonn...
dün cikmak zorunda kaldim.. karnim cok agriyodu.. hemde midem bulaniyodu.. zor uyudum valla...
abaaaooowww yok kalsın o zaman hacı sen tek takılhee yakında giremicem ben kkya beroş alcak elimden sempatiksalakcinni
ayy ayıp olar kııı
kızsal meseleler konuşuyoz burda benim kardişim erkeek bayanssulusmile
nolii nan ne konuşuyonuz neden dövüyon kızları baa da dee alsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile okudum yazdıkalrınızı facedende cevap yazacak vakit bulamadım gündüz .ancak girebildim.eliflen sağa bunlarklava: klava: klava:
hee gördüm aslında ben engellemiştim ama yeni eklediklerimde yapmamışım düzelttim :lepi:napimm gii zeynep nilay kucagimda öpüyom öpüyom gülüyoookaydirigubbakcemile3
sen ne diye artik girmiyosun gecen isey demistin okudunmu.. esimin faceden senin resimlere yazdigim yorumlar görünüyoduu..
kartanem berayımın uyuması düzeldimi canımbilmiyorumkismile
kızlar iyi geceler hepinize, bir iki saate kadar oğluşum acıkır ve uyanır, ben de o arada uyuyayım bari :) hepinize iyi geceler :)
senin kız 1 yaşına gelene kaa ben bi liste daha yaparumkaydirigubbakcemile3
ablama kk nın kulanılmasıını öğretimkaydirigubbakcemile3
abaaaooowww yok kalsın o zaman hacı sen tek takıllmaz:
iyi geceler size..
hee tamam o zaman..
kiz bacim sen benim resimlere hic bakmadinmi.. dün sormussun türbanlimisin diye.. degilim canim ama mevlütte takmistim yazmami.. takicam aslinca cok istiyom nasip olur insallah....
ama hakkettin sende ne kiskaniyon senin kizin sacida uzar hem.. bak yigeninin sacida cokkaydirigubbakcemile3
profil resmimdeki yoruma bak bide sana bisey yazmistim.. cevap ver ona göre hareket edeyim...alsanaalsanasmile
masallah masallah
iyi geceler size..
hee tamam o zaman..
kiz bacim sen benim resimlere hic bakmadinmi.. dün sormussun türbanlimisin diye.. degilim canim ama mevlütte takmistim yazmami.. takicam aslinca cok istiyom nasip olur insallah....
nolii nan ne konuşuyonuz neden dövüyon kızları baa da dee alsanaalsanasmile
hee gördüm aslında ben engellemiştim ama yeni eklediklerimde yapmamışım düzelttim :lepi:
ii canım çok şükür opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?