sakın yıkamagunaydın kızlarrr...bugun oglşumu yıkıyaktık dunden berı kombı arızaya gecıyo ya sınır oldum..
banyoda yapamıcaz bugun,ew allahtan ılık.ama yıkamıcam mınnosumu
vayyyyyyyyyy adiler vayyyyyyyyyyyyyy dimek buluşacadunusssssss alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
işteee aslan damat kaynanası olmadan sizi buluşturmadı aklinialirimsmile
gerçi fındığımın ateşi çıkmış üsüldüm artmaz işallahh boshayallersmile
benim kızımda çok sefiyoo yıkanmayı zemuszemus bende yazı sabırsızlıkla bekliyom kuzumu denize sokucam kaydirigubbakcemile2günaydın kızlar nasınızsınızzzzz...
bende minikimi dün akşam yıkadım Allahıma şükürler olsun seviyor suyu analarına cekmişler ... annem hep der seni suya soktuğumuzda susardın ama banyodan cıkarken ortalık kıyardın diye hiççç cıkmak istemezmişim. ne kadar ankarada büyüsemde suyu denizi çok severim....
bu yaz denize gitmek istiyoruz gecen yaz gidemedik düğünler hamilelik olunca kısmet olmadı bakalım 2 cocukla nasıl olcak
kız bana bakk ne dicemmlen pazar dibimde arabalan gidip gelecum taş çatlasa 2 saatimi almassss özgeyi çok uzun süre bırakamim bilisin gelince hep bi vukuat oliyi akannehir
eminönüne benim zatin sadece gidişim 1 saat 40 dk sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
hiç gezmesem gidiş dönüşüm 3 saat oliyiiiiii ohaoldumsmile
ne okeyi gıı bensiz nerden oynuyonuz kötükedihüso
bizimde fatoylan aklımıza senlen cerin geldi ama
dedik cerin geceleri gelmiyii malum kocası var :jeyyar:
edoşunda anası var yasaklı giremiyii dediydik:sinifsinif:
ama anan gittiysee artık oynarık kaydirigubbakcemile2
ben kaçıyom kızlar oğlan uyandı kahvaltı neyn yapıp çıkcaz yola
akşama gelürün nasipse yanlız kalıcam ya nasılsaa mafoldumbenmafoldumben
kız cerenimoo dün senin kapı çaldıydı yaa anam kimdii o
bi gittin pir gittin heee
hahah sorma nan eltim geldi kaydirigubbakcemile3
süpürgede ortadaydı ya hani mecburen temizlik yapmak zorunda kaldım kaydirigubbakcemile3
bu aradaaa eltim didiki bende kk ya üyeyim :1ninca: ama vakit bulup giremimm didi laa cerin oldumda kabak gibi ortada ben artık pek yorum yapmim sempatiksalakcinni
Allah razı olsun eltinden kaydirigubbakcemile3 o olmasa o süpürge daha bi hafta ortada öle dururdu :roflol:
nickini değiştir nan o zaman :1ninca:
hahah sorma nan eltim geldi kaydirigubbakcemile3
süpürgede ortadaydı ya hani mecburen temizlik yapmak zorunda kaldım kaydirigubbakcemile3
bu aradaaa eltim didiki bende kk ya üyeyim :1ninca: ama vakit bulup giremimm didi laa cerin oldumda kabak gibi ortada ben artık pek yorum yapmim sempatiksalakcinni
anaaam korktuğum şey senin başına gelmiş nan cerenimo:1ninca:
uyuyoo muu :sm_cool: yuppiiiiiiiiiiii:sm_cool:tubiş bu bana uyuyi aslında ha CADIARZU
ama kocişin beni esenkente bırakması lazım ordan servise binip oliviumda inecum ordan da sana kaçacum hemi heç sanmim ki benim herif izin virsinnnn
olabülüüüCADIARZU bende nickimi değişrimek istiyomcerenimo mu yapsam acabaa kaydirigubbakcemile3
heç sorma haaa bide sülalede herkeş benim cerin oldumu biliyii ohaoldumsmile
ama bi sorun yok kiiiiii ben kaynanamı çok seviyiiiiimm
hele eltime bayıliyiiiiiiiimmmmmmmmmmmm
canlarım benimmmmmmmmmmm puhahahaaha :roflol::roflol::roflol:
heç sorma haaa bide sülalede herkeş benim cerin oldumu biliyii ohaoldumsmile
ama bi sorun yok kiiiiii ben kaynanamı çok seviyiiiiimm
hele eltime bayıliyiiiiiiiimmmmmmmmmmmm
canlarım benimmmmmmmmmmm puhahahaaha :roflol::roflol::roflol:
kız zaten burdaki herkes kaynansına görümcesine eltisine bayılıyi ya. ne diye açıklama gereği duyuyon. delikafadulden
onlar bizim biricik ailemizz. delikafadulden yerim ben onlarıı. hemide bi kaşık suda kötükedihüso
kız zaten burdaki herkes kaynansına görümcesine eltisine bayılıyi ya. ne diye açıklama gereği duyuyon. delikafadulden
onlar bizim biricik ailemizz. delikafadulden yerim ben onlarıı. hemide bi kaşık suda kötükedihüso
:roflol::roflol::roflol:
kız darkseaa aramıza sonradan sızdın ama sefdim seni hee kafa adamsın olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?