2009 Kasm Anneleri

Günaydınnn millett a.s.
ne kadar çok konuşmusunuz yaa bakmıcam geçmişe neyn bananeee :dilcikar:
biz bugün öğlende evimize dönüyoruz annemleri bırakıp dönüyoruz mafoldumben o kadar alıştımki kalabalığa yanlzlığa nasıl alışcam bilmiyorum yaa mafoldumbenmafoldumben

ivet adamım benimde kurum deel hastane işi bozdu 20 gün birden veremiyoh artık didiler guclubacismile

ben aktarmadıydım 5 haftayı hamişken gebeş gebeş yattım şimdi tırım tırım rapor arıyom kaydirigubbakcemile3 valla bi maaş daha kapsam bağa yiter aslında bakalım aklinialirimsmile

dedim ben sana calismak, insan icine karismak iyi gelicek. bebekle daha huzurlu ilgileniceksin diye.

bende eylul gibi krese veririm diye dusnuyorum selom. bakici olayi beni cok korkutuyo.:sinifsinif:

allahtan anacım o dönemde istanbulda olcak yani inşalah 1 yaşında bırakcam 2 yıl falan full bakcak garibim sorada kreşe de veririm gün içinde anacımın yükü hafiflemiş olur du bakalım zaman ne göstercekkk zemuszemus
ama ben bi ara işe başlamasam ne güzel işte yatiim aşşa didimde sora baktım öle olmiy bu bebe hep böle bana muhtaç kalmicak bi kaç sene sora pişman olcam kendimi eve kapattım için didim hem bide her istedimi alamıcam o yüzden karar verdim dönecüm kısmetse işime şimdi bebekim 1 yaşına gelene kadar tadını çıkartim diyorumm kaydirigubbakcemile2

edoşummmmmm napin yaaa birbirimiizi göremikk artıkk unuttun sen beni haa mafoldumben
ösledimmm :gitme:

bu arada bende geçmişten yaza yaza geliodum ama bu gevezeler 30 sayfa ilerlemiş şimci gördüm sempatiksalakcinni

edoşum zor olur ama bunada alışırsın.:teselli:
hem bizi çok ihmal ettin sen alsanaalsanasmile

darksea günaydın bebeeemmm
zabaan köründe işinin başında yüce insann kolay gelsin aklinialirimsmile

cerin ücretsiz izin mi alcan 1 yaşına kaa

ayy canım sana katılıyorum humananın still tee ve yine humananın kimyonlu rezene çayı var bak ondan da iç gerçekten fark edioo olumunekankayizsmile

edoşummmmmm napin yaaa birbirimiizi göremikk artıkk unuttun sen beni haa mafoldumben
ösledimmm :gitme:

bu arada bende geçmişten yaza yaza geliodum ama bu gevezeler 30 sayfa ilerlemiş şimci gördüm sempatiksalakcinni

cerenimo bende çok özledim yaa valla bakk bazen sırf kk ya giremiyom diye bile oturup ağlim nan akannehir

edoşum zor olur ama bunada alışırsın.:teselli:
hem bizi çok ihmal ettin sen alsanaalsanasmile

budaaa geçerrr buda gecerrrrr alışmalıyımm dayanmalıyımmm mafoldumbenmafoldumben

ohh disene 1 yıl popoyu büyütüp duracan:roflol:

daha ne kadar büyürrki cerenimomum poposu gıı :roflol:

cerenimo bende çok özledim yaa valla bakk bazen sırf kk ya giremiyom diye bile oturup ağlim nan akannehir

daha ne kadar büyürrki cerenimomum poposu gıı :roflol:

adiiiiiiiiii sen kendi totona baaaaaaaaaaaaaakkk alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
ben kendime koca dötlü derunnn ama sen diyemen taaa mıııııı duymak istemiimm sempatiksalakcinni

adiiiiiiiiii sen kendi totona baaaaaaaaaaaaaakkk alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
ben kendime koca dötlü derunnn ama sen diyemen taaa mıııııı duymak istemiimm sempatiksalakcinni

taaam. kavga etmeyin. ikinizde koca dötlüsünüz :roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…