wannaaa bana işyerinden alabilirsin dediler hastaneye gittim artık 20 olmuyo zaten 10 gün yazıyoz 11. gün kontrole geliyon 10 gün daha uzatılıyo dedi ben de bu cuma gitcem 10 günüm doluyo
cerenimooooo sen hangi aşamadasın yaw 2. raporunumu aldın sen 5 haftayı da aktarmadıydınn
dedim ben sana calismak, insan icine karismak iyi gelicek. bebekle daha huzurlu ilgileniceksin diye.
bende eylul gibi krese veririm diye dusnuyorum selom. bakici olayi beni cok korkutuyo.:sinifsinif:
Günaydınnn millett a.s.
ne kadar çok konuşmusunuz yaa bakmıcam geçmişe neyn bananeee :dilcikar:
biz bugün öğlende evimize dönüyoruz annemleri bırakıp dönüyoruz mafoldumben o kadar alıştımki kalabalığa yanlzlığa nasıl alışcam bilmiyorum yaa mafoldumbenmafoldumben
Günaydınnn millett a.s.
ne kadar çok konuşmusunuz yaa bakmıcam geçmişe neyn bananeee :dilcikar:
biz bugün öğlende evimize dönüyoruz annemleri bırakıp dönüyoruz mafoldumben o kadar alıştımki kalabalığa yanlzlığa nasıl alışcam bilmiyorum yaa mafoldumbenmafoldumben
allahtan anacım o dönemde istanbulda olcak yani inşalah 1 yaşında bırakcam 2 yıl falan full bakcak garibim sorada kreşe de veririm gün içinde anacımın yükü hafiflemiş olur du bakalım zaman ne göstercekkk zemuszemus
ama ben bi ara işe başlamasam ne güzel işte yatiim aşşa didimde sora baktım öle olmiy bu bebe hep böle bana muhtaç kalmicak bi kaç sene sora pişman olcam kendimi eve kapattım için didim hem bide her istedimi alamıcam o yüzden karar verdim dönecüm kısmetse işime şimdi bebekim 1 yaşına gelene kadar tadını çıkartim diyorumm kaydirigubbakcemile2
günaydın canımmmm opuyorumnanaktandarksea günaydın bebeeemmm
zabaan köründe işinin başında yüce insann kolay gelsin aklinialirimsmile
bende onu merak ediyorum. yani toplam 40 gun alabiliyomuyuz yine diye?:uhm:
ayy kızlar benim sütüm bitmek üzereydi ya geçen hafta. allam humana alıp deneyeyim beeelki işe yarar dedim. çünkü dere otu maya çam fıstığı çörek otu allahım hiç biri gerçekten geri getirmedi sütümü.
ama humana safsata değilmiş gerçekten arttırıyo. biraz pahalı ve çabuk bitiyo ama oğlum bida anne sütümü içecek ya. süpper bişeee ha aklınızda bulunsun:lepi:
cerin ücretsiz izin mi alcan 1 yaşına kaa
evet canım inşallahhh aklinialirimsmile
edoşummmmmm napin yaaa birbirimiizi göremikk artıkk unuttun sen beni haa mafoldumben
ösledimmm :gitme:
bu arada bende geçmişten yaza yaza geliodum ama bu gevezeler 30 sayfa ilerlemiş şimci gördüm sempatiksalakcinni
edoşum zor olur ama bunada alışırsın.:teselli:
hem bizi çok ihmal ettin sen alsanaalsanasmile
ohh disene 1 yıl popoyu büyütüp duracan:roflol:
ohh disene 1 yıl popoyu büyütüp duracan:roflol:
cerenimo bende çok özledim yaa valla bakk bazen sırf kk ya giremiyom diye bile oturup ağlim nan akannehir
daha ne kadar büyürrki cerenimomum poposu gıı :roflol:
adiiiiiiiiii sen kendi totona baaaaaaaaaaaaaakkk alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
ben kendime koca dötlü derunnn ama sen diyemen taaa mıııııı duymak istemiimm sempatiksalakcinni
taaam. kavga etmeyin. ikinizde koca dötlüsünüz :roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?