2009 Kasm Anneleri

kafaltımı ettim sonundaaa kaydirigubbakcemile2
ayyyyyyy mıgır mıgırrr özge böcükkk oyniyam şunnan ecükk kk açık herkeşi öpümmm bakarun aradaaaaa

bu aradaaaaaaaaaa bursalı hatınnaaaaa tebrik ederunnn fenerbahçeyi ezüp geççtünüzz aklinialirimsmile
işallahhhhh şampiyon olur bursasporrrrrrr :hooray: (ertuğrul sağlam hastasıyımda o bağlamda boshayallersmile)

tabi ya, calismak gibisi var mi?

evet wannacım ben 30 gün aldım öyle bi tene 10 güncüümm kaldı laelaelaelaelae

ben daha hic kullanmadim. basliycam iste kullanmaya. zaten mayis sonuna kadar idare edicem. ondan sonra araya yaz tatili giriyo. ucretsiz izne bile gerek kalmiycak insallah.

cerenimo bende çok özledim yaa valla bakk bazen sırf kk ya giremiyom diye bile oturup ağlim nan akannehir

niye giremiyon kizim, nasilsa egeye eniste bakiyo.kaydirigubbakcemile3

fato eminonunun nerde oldugunu biliyo mu?delikafadulden

selam kızlar nasılsınız
ben bu gün işe başladım kuzumdan ayrılması çok zor geldi sabah bırakırken kollarını açmış aguluyodu sanki beni brakma der gibi sabahtan beri zırlıyorum işte

bursami kazandi kiz?
benim oglan fenerli. sabahta hicbisi demedi.kaydirigubbakcemile3

selam kızlar nasılsınız
ben bu gün işe başladım kuzumdan ayrılması çok zor geldi sabah bırakırken kollarını açmış aguluyodu sanki beni brakma der gibi sabahtan beri zırlıyorum işte

canim benim, ilk gun hatta ilk aylar cok zor gecicek ama ikinizde alisicaksiniz. hatta hep soyluyorum bebegin senden once alisicak herseye emin ol.

ben oglumu yasini doldurmadan krese verip ise basladim. 1 ay her sabah zirladim krese birakirken ama oglus 1 hafta icinde adapte olmustu.

aileler sorun cikarmasin sana yeter.:teselli:

kadina bak, masa kapatmis.kaydirigubbakcemile3
heee ne sandın sositososito
valla hacııııııııııı mayıstan önce öle servis mervis izin vermes benim herifff
havalar ısınmadan bize buluşmak zor mafoldumben
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
kafaltımı ettim sonundaaa kaydirigubbakcemile2
ayyyyyyy mıgır mıgırrr özge böcükkk oyniyam şunnan ecükk kk açık herkeşi öpümmm bakarun aradaaaaa
git oyna minnoşumla
tugba, sen istanbulun neresinde oturuyosun?
zeytinburnundayım :sinifsinif:
selam kızlar nasılsınız
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
napıcan canım yaa herşey onun geleceği için a.s
tugba dun aksam ben senin sorunu aninda cevapladim ama.:mymeka:
beyzayı emziriidim gıı ne furuyon :çok üzgünüm:

nan amma cok kaynatıyonuz bhe.bende oglusla 8 bucuga kadar yattım yatsa daha yatardık emme kalktım kahwaltımı ettım oda şimdi uyandı emişiyos.bende buluşma ıstıyom nannnn bendeeee sıkıldım ha ewde

zeytinburnundayım :sinifsinif:

tevekkeli habire oliviumdasin sen.kaydirigubbakcemile3
arif enistede dogma buyume zeytinburnu cocugu ise hic sikayet edip durma.kaydirigubbakcemile3

benim rahmetli ananemler k.m.pasada oturuyorlardi. Ingiltere'den izne geldikmi bir yaz orlarda geciriyoduk. simdi 2 seneyi gecti gelmiyorum oralara.

ya benim kız uyanıkken emmiyo ya uyurken veriyom oda 5 dak anca emmiyo uyanıkken açıktığında mama veriyom ama mamada gdo var ne vereyim ya dok sormayı unuttum
cnm ben mamadan vageçtim sütümü yetiriyorum gayrı
ama annem pirinci normal haşlayıp kavanoza koyuyor bebeğe vereceği zaman biraz kaynamış suyla sulandırıp veriyordu az büyüyünce de bal ve sütle yapıyor bunu. yeğenlerim böyle büyüdü mama içmedikleri için. bence daha mantıklı pirinç unundan. direk pirinçle yapmayı tercih ederim

sütü de pastörize günlük sütlerden alıyorlarmış ben beslenme topiğinde okuduydum cnm taze kutu sütler de varmış satılan

günaydın kızlar ben oğlanı uyuttuydum geçmişe bakem derken uyandı yaramaz

arif maalesef doğma büyüme zeytinburnu çocuğuu kafamçokkarıştı bende bahçelievlerden buraya gelin geldim sudan çıkmış balığa döndüm kafamçokkarıştı 8 sene oldu hala alışamadım :1no2:

napam gıı başka gitcek yer yok burda :çok üzgünüm: gerçi ben sefiyom olıvyumu kaydirigubbakcemile2 bide onun karşısında çiçek export diye bi yer var çocuk kıyafeti satıyoo büyük bi yer ürünleri çok güzel ve çok uçuzzkaydirigubbakcemile2 ben geçen yaz sonunda indirimdeyken bi sürü şey aldım ordan kaydirigubbakcemile2 eğer yolun buralara düşerse mutlaka uğra derim yerimseniben
pardon bilemedim. emisme deyince akan sular duruyo tabi.zemuszemus

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
nan amma cok kaynatıyonuz bhe.bende oglusla 8 bucuga kadar yattım yatsa daha yatardık emme kalktım kahwaltımı ettım oda şimdi uyandı emişiyos.bende buluşma ıstıyom nannnn bendeeee sıkıldım ha ewde

valla bi sure daha sIkILIcaz artik. baksana hava sogudu yine.
kas biyik aldirmam lazim, kizi alip gideyim diyorum. karsi apartmanin altindaki kuafore cesaret edip gidemiyorum usutmemek icin.:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…