oyunlara giriyosun
orda okeye tıklaa
istanbul 1e gir
orda benim masa var
oraya girr
anlatabildim mii
cerinnnnnn
neediyonnn
kocanı kandırma planları mı yapıyon yoosam
allahtan anacım o dönemde istanbulda olcak yani inşalah 1 yaşında bırakcam 2 yıl falan full bakcak garibim sorada kreşe de veririm gün içinde anacımın yükü hafiflemiş olur du bakalım zaman ne göstercekkk zemuszemus
ama ben bi ara işe başlamasam ne güzel işte yatiim aşşa didimde sora baktım öle olmiy bu bebe hep böle bana muhtaç kalmicak bi kaç sene sora pişman olcam kendimi eve kapattım için didim hem bide her istedimi alamıcam o yüzden karar verdim dönecüm kısmetse işime şimdi bebekim 1 yaşına gelene kadar tadını çıkartim diyorumm kaydirigubbakcemile2
evet wannacım ben 30 gün aldım öyle bi tene 10 güncüümm kaldı laelaelaelaelae
cerenimo bende çok özledim yaa valla bakk bazen sırf kk ya giremiyom diye bile oturup ağlim nan akannehir
bu arada herkese günaydınna.s.
ayy dün akşam bi okey oynıyak dedik birbirimizi bulup toplanana kadar zaat 1bucuk oldu zaten 2 olmadanda oyun bitti kaydirigubbakcemile3
ayy ben bugün eminönüne gidiciim :sm_cool: fatomda gelcekti ama behlülün azcık ateşi çıkınca iptal etti:çok üzgünüm: olsun behlülümüz iyi olsunda önümüzde daha çook günler var buluşuruk kaydirigubbakcemile2
bu aradaaaaaaaaaa bursalı hatınnaaaaa tebrik ederunnn fenerbahçeyi ezüp geççtünüzz aklinialirimsmile
işallahhhhh şampiyon olur bursasporrrrrrr :hooray: (ertuğrul sağlam hastasıyımda o bağlamda boshayallersmile)
selam kızlar nasılsınız
ben bu gün işe başladım kuzumdan ayrılması çok zor geldi sabah bırakırken kollarını açmış aguluyodu sanki beni brakma der gibi sabahtan beri zırlıyorum işte
heee ne sandın sositosositokadina bak, masa kapatmis.kaydirigubbakcemile3
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenvalla hacııııııııııı mayıstan önce öle servis mervis izin vermes benim herifff
havalar ısınmadan bize buluşmak zor mafoldumben
git oyna minnoşumlakafaltımı ettim sonundaaa kaydirigubbakcemile2
ayyyyyyy mıgır mıgırrr özge böcükkk oyniyam şunnan ecükk kk açık herkeşi öpümmm bakarun aradaaaaa
zeytinburnundayım :sinifsinif:tugba, sen istanbulun neresinde oturuyosun?
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenselam kızlar nasılsınız
ben bu gün işe başladım kuzumdan ayrılması çok zor geldi sabah bırakırken kollarını açmış aguluyodu sanki beni brakma der gibi sabahtan beri zırlıyorum işte
beyzayı emziriidim gıı ne furuyon :çok üzgünüm:tugba dun aksam ben senin sorunu aninda cevapladim ama.:mymeka:
zeytinburnundayım :sinifsinif:
beyzayı emziriidim gıı ne furuyon :çok üzgünüm:
cnm ben mamadan vageçtim sütümü yetiriyorum gayrıya benim kız uyanıkken emmiyo ya uyurken veriyom oda 5 dak anca emmiyo uyanıkken açıktığında mama veriyom ama mamada gdo var ne vereyim ya dok sormayı unuttum
allahım korusun ya. ben kalayım ya şimdilik. allah olmayanlara versin
ya bence de öyle ama. kendimiz yapacağımız sütü nerden alcaz. pazardan açık süt alsak nekadar kaynatsakta o mikropları öldüremeyiz. e bide kaynata kaynata vitamin değerlerini öldürmekte var bilmiyorumkismile
arif maalesef doğma büyüme zeytinburnu çocuğuu kafamçokkarıştı bende bahçelievlerden buraya gelin geldim sudan çıkmış balığa döndüm kafamçokkarıştı 8 sene oldu hala alışamadım :1no2:tevekkeli habire oliviumdasin sen.kaydirigubbakcemile3
arif enistede dogma buyume zeytinburnu cocugu ise hic sikayet edip durma.kaydirigubbakcemile3
benim rahmetli ananemler k.m.pasada oturuyorlardi. Ingiltere'den izne geldikmi bir yaz orlarda geciriyoduk. simdi 2 seneyi gecti gelmiyorum oralara.
pardon bilemedim. emisme deyince akan sular duruyo tabi.zemuszemus
nan amma cok kaynatıyonuz bhe.bende oglusla 8 bucuga kadar yattım yatsa daha yatardık emme kalktım kahwaltımı ettım oda şimdi uyandı emişiyos.bende buluşma ıstıyom nannnn bendeeee sıkıldım ha ewde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?