onuda götürcektim hihoyyytbu arada beyzosu kime birakicaktin?
ben bu sahneyi bi yerden hatırlıyom kaydirigubbakcemile3 du bakıyim nerdenCADIARZU bulduuummm bizim evden:roflol:nolucak benim halim ya.
gecen gun cokokremin en buyuk boyundan almistim, aksama kadar onumde kasik kasik yiyorum. her seferinde bu son kasik diyorum ama olmuyo.
biri bana durrrrrr desin.akannehir
hoşgeldin sgumusopuyorumnanaktanslm kızlar
hoşgeldinn zemuszemusslm kızlar ben geldim opuyorumnanaktan
:teytey::teytey::dance::dance::sm_cool:
Selammmm Kasım Fıstıklarım ve Dünyaya gelmiş en en ennnnnnn tatlı Fıstık İçleri buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn opuyorumnanaktan
Biz Bugün 4 aylık olduk
Yağmur büyüdü adetaa bi genç kız oldu sempatiksalakcinniSevgilisi var yakında nişan düşünüyoruz ama önce üniversite okul bitmeli bakalım nasip dermişimmmmm eh o kadar zaman geçipte yazarsam yazacaklarım böyle olur dimi ama kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinniakannehir :jeyyar:delikafadulden naniknanikalkisalkisalkis
Bumudur Budurrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
İyi insan lafının üzerne gelirmişş..Gelinin iyi birtanem uslandı kaydirigubbakcemile3....Yemeklere başladı azıcık kilolu olacak ama napalım yürümeye başlayınca verir
Onun dışında seslerle arası gayet iyi değişik sesler çıkarıyor ve bu seslerle oldukça eğleniyor aguyu bile birkaç değişik versiyonda söyleyebiliyor aggumm aduu abuu gibi :roflol:
Peki benim yakışıklı damadım nasıl bakalım?
onuda götürcektim hihoyyyt
hoşgeldin nazlıı opuyorumnanaktan bu ne coşkulu bi giriş :sm_cool: enerjıne hayranım boshayallersmile
süt sağdım minnoşumaaa şimdi ayaklarımda uyuyo uyanınca altını üstünü değiştirimmm emzirip gazını çıkartimm sütüynen beraber babaanneye bırakıp ben kaçayım azcık
yalnız ben süt sağdım şimdi memişler yumoş olduu özge uyanana kadar dolarmı yauww sempatiksalakcinni
iyi canım emziriyorum yeni uyandı denizde geçen ay 7 kgdu bakalım cuma kontrol ve aşıları var ne kadar olmuş
bizimkide öyle bayılıyorum onun çıkardığı seslere ellerini alıp yüzüme sürüyorum cici cici diye başlıyo konuşmaya
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3onuda götürcektim hihoyyyt
ben bu sahneyi bi yerden hatırlıyom kaydirigubbakcemile3 du bakıyim nerdenCADIARZU bulduuummm bizim evden:roflol:
hoşgeldin sgumusopuyorumnanaktan
kaçaklar teker teker geliyiiklava:
hoşgeldinn zemuszemus
hoşgeldin nazlıı opuyorumnanaktan bu ne coşkulu bi giriş :sm_cool: enerjıne hayranım boshayallersmile
Dolar dolarrr hoş dolmasınada gerek yok emdikçe gelir:ecrin_bebek: Özgemi kokla benim içinnopuyorumnanaktan
Maşallahhh Denizime Bizim martta olacak kontrol ve ikinci büyük aşımız ..Zaman nasılda geçiyor değilmi canım yok şu mobilyacı yok bu hastane derken işte 4 ayımıza girdik bile..Bu arada Yağmur uyandı
Sabahlarıda emzirmeye yanıma aldığımda bi babasının bi benim yüzümüze dokunuyo oynayıp duruyokaydirigubbakcemile3
:teytey::teytey::dance::dance::sm_cool:
Selammmm Kasım Fıstıklarım ve Dünyaya gelmiş en en ennnnnnn tatlı Fıstık İçleri buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn opuyorumnanaktan
Biz Bugün 4 aylık olduk
Yağmur büyüdü adetaa bi genç kız oldu sempatiksalakcinniSevgilisi var yakında nişan düşünüyoruz ama önce üniversite okul bitmeli bakalım nasip dermişimmmmm eh o kadar zaman geçipte yazarsam yazacaklarım böyle olur dimi ama kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinniakannehir :jeyyar:delikafadulden naniknanikalkisalkisalkis
hoşgeldin sgumusopuyorumnanaktan
kaçaklar teker teker geliyiiklava:
süt sağdım minnoşumaaa şimdi ayaklarımda uyuyo uyanınca altını üstünü değiştirimmm emzirip gazını çıkartimm sütüynen beraber babaanneye bırakıp ben kaçayım azcık
yalnız ben süt sağdım şimdi memişler yumoş olduu özge uyanana kadar dolarmı yauww sempatiksalakcinni
evet zaman çok çabuk geçiyor daha dün gibi hamileliğimiz o kadar alışmışımki elime karnıma koymaya hamileyken bazen elim karnımda buluyorum kendimi
bak naasilda biliyo ne kadar girdigini.klava: klava: klava:
face de habire yaziyo, farmville oynuyo, suraya gelip iki satir yazamiyo.
aha bunlarin hepsi sana.klava: klava: klava: klava: klava:
:dilcikar: :dilcikar: senağlama senağlamananiknanik naniknanikdelikafadulden
Du bak gitmeden hemen açıklama yapayım faceyeee 2 saatte 3 saatte bi bakabiliyorum ama oda birkaç günde bir dünden beri kimse yok evde zaten giriyorum bak kkyada girdimm ..Ama farmville yede dün baktım bugün ektiklerimi topladım oda Doğa sayesinde şakkıdı
Burada akıcı yazamam diye bakamıyorum hani sohpet eder gibi yazıyoruz yaa onu yapamam diye tam yazıyordum hadii ya birisi ya bir ssorun dediğim gibi kendi pcimde hala yok zaten mahkemelik oluyoruz sıfır pcdi yenisini yada para iadesini yapacaklar sorun çıkartıyorlar..Anlayacağın cnm benim aktif yazamamak en büyük sorunumdu yanlız kaldık artık birde yeni pc sorunu hallorsa o sopaları yemekten kurtulacağım sanırım sırnaşık şeysırnaşık şey
Ayyyy bende özledim zaten ne kızıyonn banaaaaaaaolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile Baksana dkda 15 satır yazabilir kıvama gelmişim:))) Canımm çok öperim Nazımıda senide 1 saat liğine gidiyorum abimize kitap alacağız sonra gelirim nasipse opuyorumnanaktan
selaaaaaaaaam
anam cerenimom gıı yakaladımmı seni bu sefer özledim naaan
dubaa danası da beyzoşu eminönüne mi götürcekmiş aayyh bayılazaaaaaaam sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Canımm 1 saatliğine abimize kitap almaya gidiyoruz gelirim nasipse azıcıkta hava alırız Yağmurla umarım Yağmurda yağmaz..sempatiksalakcinni
Çok çok öperim sizlerii olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile Damadıma iyi bak olurmu opuyorumnanaktan
allam kaç gündür cam rende arıyodum. e bu rende değil ki. böyle putürleri olan bi kase. e bu meyvenin suyu nereye akacak bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?