2009 Kasm Anneleri

bu arada beyzosu kime birakicaktin?
onuda götürcektim hihoyyyt
nolucak benim halim ya.
gecen gun cokokremin en buyuk boyundan almistim, aksama kadar onumde kasik kasik yiyorum. her seferinde bu son kasik diyorum ama olmuyo.
biri bana durrrrrr desin.akannehir
ben bu sahneyi bi yerden hatırlıyom kaydirigubbakcemile3 du bakıyim nerdenCADIARZU bulduuummm bizim evden:roflol:
hoşgeldin sgumusopuyorumnanaktan
kaçaklar teker teker geliyii klava:
slm kızlar ben geldim opuyorumnanaktan
hoşgeldinn zemuszemus

hoşgeldin nazlıı opuyorumnanaktan bu ne coşkulu bi giriş :sm_cool: enerjıne hayranım boshayallersmile

süt sağdım minnoşumaaa şimdi ayaklarımda uyuyo uyanınca altını üstünü değiştirimmm emzirip gazını çıkartimm sütüynen beraber babaanneye bırakıp ben kaçayım azcık
yalnız ben süt sağdım şimdi memişler yumoş olduu özge uyanana kadar dolarmı yauww sempatiksalakcinni

iyi canım emziriyorum yeni uyandı denizde geçen ay 7 kgdu bakalım cuma kontrol ve aşıları var ne kadar olmuş
bizimkide öyle bayılıyorum onun çıkardığı seslere ellerini alıp yüzüme sürüyorum cici cici diye başlıyo konuşmaya

neeeeeeeeeee beyzoşuda mı götürcektin eminönüne akannehir
abartma istersennnnnn dubaaaaaaaaa avm falan neysede kızım oraya bebe gidermi nan iice dellendin ha bu havada mannakkk bi içeri bi dışarı hasta edersinnnnn anana bıraksanaaa delüüüüüü kaydirigubbakcemile

onuda götürcektim hihoyyyt

hoşgeldin nazlıı opuyorumnanaktan bu ne coşkulu bi giriş :sm_cool: enerjıne hayranım boshayallersmile

bende senin cesaretine hayranımmmmm
3 aylık bebeynen kış günü eminönüne gitme hayalleri kurmuşsunnnn
bu edanın şezlong hayalinden bile vahimmmmmmmmmmmmm :roflol:

Dolar dolarrr hoş dolmasınada gerek yok emdikçe gelir:ecrin_bebek: Özgemi kokla benim içinnopuyorumnanaktan

Maşallahhh Denizime Bizim martta olacak kontrol ve ikinci büyük aşımız ..Zaman nasılda geçiyor değilmi canım yok şu mobilyacı yok bu hastane derken işte 4 ayımıza girdik bile..Bu arada Yağmur uyandı
Sabahlarıda emzirmeye yanıma aldığımda bi babasının bi benim yüzümüze dokunuyo oynayıp duruyokaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
oncaaa misafirden sonraa tubamm evde gör bide Yağmuru kucağıma alıp alıp oynuyorum az sonra çarşıyaaa abisine kitap almaya kaydirigubbakcemile5
çok öperimm canımmm kuzucuğuda senide opuyorumnanaktan

evet zaman çok çabuk geçiyor daha dün gibi hamileliğimiz o kadar alışmışımki elime karnıma koymaya hamileyken bazen elim karnımda buluyorum kendimi

bak naasilda biliyo ne kadar girdigini.klava:klava:klava:

face de habire yaziyo, farmville oynuyo, suraya gelip iki satir yazamiyo.

aha bunlarin hepsi sana.klava:klava:klava:klava:klava:

dolmasina gerek yok. emsin gelir sut.

evet zaman çok çabuk geçiyor daha dün gibi hamileliğimiz o kadar alışmışımki elime karnıma koymaya hamileyken bazen elim karnımda buluyorum kendimi

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Canımm 1 saatliğine abimize kitap almaya gidiyoruz gelirim nasipse azıcıkta hava alırız Yağmurla umarım Yağmurda yağmaz..sempatiksalakcinni
Çok çok öperim sizlerii olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile Damadıma iyi bak olurmu opuyorumnanaktan

bak naasilda biliyo ne kadar girdigini.klava:klava:klava:

face de habire yaziyo, farmville oynuyo, suraya gelip iki satir yazamiyo.

aha bunlarin hepsi sana.klava:klava:klava:klava:klava:

:dilcikar: :dilcikar: senağlama senağlamananiknanik naniknanikdelikafadulden
Du bak gitmeden hemen açıklama yapayım faceyeee 2 saatte 3 saatte bi bakabiliyorum ama oda birkaç günde bir dünden beri kimse yok evde zaten giriyorum bak kkyada girdimm ..Ama farmville yede dün baktım bugün ektiklerimi topladım oda Doğa sayesinde şakkıdı
Burada akıcı yazamam diye bakamıyorum hani sohpet eder gibi yazıyoruz yaa onu yapamam diye tam yazıyordum hadii ya birisi ya bir ssorun dediğim gibi kendi pcimde hala yok zaten mahkemelik oluyoruz sıfır pcdi yenisini yada para iadesini yapacaklar sorun çıkartıyorlar..Anlayacağın cnm benim aktif yazamamak en büyük sorunumdu yanlız kaldık artık birde yeni pc sorunu hallorsa o sopaları yemekten kurtulacağım sanırım sırnaşık şeysırnaşık şey
Ayyyy bende özledim zaten ne kızıyonn banaaaaaaaolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile Baksana dkda 15 satır yazabilir kıvama gelmişim:))) Canımm çok öperim Nazımıda senide 1 saat liğine gidiyorum abimize kitap alacağız sonra gelirim nasipse opuyorumnanaktan

selaaaaaaaaam
anam cerenimom gıı yakaladımmı seni bu sefer özledim naaan
dubaa danası da beyzoşu eminönüne mi götürcekmiş aayyh bayılazaaaaaaam sempatiksalakcinni

muhabbete firsat bulamasanda bi gir, ses ver be canim.opuyorumnanaktan

tamam nazlıcım bizde balkona çıktık biraz hava aldık bizde sizi kocaman öpüyoruz opuyorumnanaktan

allam kaç gündür cam rende arıyodum. e bu rende değil ki. böyle putürleri olan bi kase. e bu meyvenin suyu nereye akacak bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…