2009 Kasm Anneleri

üfff bee sabahtan beri telefonlar kapi zili susmak bilmedi.. ekmege nutella sürdüm yanina bide rezene cayi yaptim karnimi doyuruyom simdi..

kartanesiiiii resim gösterkaydirigubbakcemile3

ayyyy yerimmmmmm ben onuuuuopuyorumnanaktan masallaaaaaaaaah berosuma cok güzel yakismis

aylin simdi hepten catlicak desene.. kaldirma resmi sakin caniiiiimkaydirigubbakcemile3
aglamadi dimi takarken? ben hop hop diye oynatarak takiyom hic aglamiyoo artik..alissin simdiden.. bide hergün sacini tariyorum.. benim yigenlerim cok aglardi sac yaparken ama ben yapinca hic aglamiyolar elim hafif galibakaydirigubbakcemile3

offffffffff sabahtan beri sadece çamaşır astıımm bulaşık mak. boşzlcak heç yerimden kalkasım yok :hulya:

masallah yavruma

dün yazdim da cikmistin galiba.. sen ödemiz merkezdemi okudun? bizimkiler beydag dalar.. gittim iki kez ödemise

evet canım merkezde
beydağı biliyomm anam akraba çıkacaz haa nerdeysee kaydirigubbakcemile3

deeeeeeeeeeeettt dalgamı geçisin bennen
zetün gacısının yüüznden ne hallara düştük dün gece:1no2::1no2::1no2::1no2:

haha bide cok iyi oynarim diyoduu.. ikinizde beceremediniz:roflol:

evet canım merkezde
beydağı biliyomm anam akraba çıkacaz haa nerdeysee kaydirigubbakcemile3

olabiliiiirr keske olsakaydirigubbakcemile3 kiz bana bak izmirde uzagizya birbirimize belki ödemiste karsilasiriz sırnaşık şey

fatooooooooo nirdesin nan sabahtan beriii

sorma selom yaa
sabah busenin çişini yaptıridim birsen sırtımda tam omuriliğimde bi çıt sesi ve ben öle kalakaldımbi ağrıki ben böle ağrı görmedim nefesimi kesti bayılacam sandım bi süre yerimden kalkamadım gıı busede ağlii beni öle görünce furkanda salonda kaldı kalkıp bakamim bile nasıl bişşeydi yaw hatırlamak bile istemim aklımdan hep şimdi bayılırsam bişe olursa çocuklar ne olcek kalkıp kocişe telefon bilem açamim yane çakıldım orda neyse bi müddet öle kaldım furkan çatladı ağlamaktan zar zor kalktım soğuk tuttu beni galiba diyerek elektirkli sobayı açtım son ayar surtımı ısıttım ve açıldım
böle bacım neler yaşadım sabah sabah anca evi topladım işte kendime geldim
çok kötü bişeydi yaaaa şu an hala hafif ağrı var emme
sabah kalktığımda sırtım tutulmuş kalktım ondanmı öle olduki :uhm:

geçmiş olsun canım

haha bide cok iyi oynarim diyoduu.. ikinizde beceremediniz:roflol:

olabiliiiirr keske olsakaydirigubbakcemile3 kiz bana bak izmirde uzagizya birbirimize belki ödemiste karsilasiriz sırnaşık şey
he yaaa bende oağ güvendim peh peh peh iyiki iyi oynuyomuş haa ya oynamasaydıkaydirigubbakcemile3
selam canım hoşgeldin
gece ikilere kadar okey oynadi hatun uyuyomustur büyük ihtimal:roflol:

hosgeldin

o anca gece yine 2 de kendine gelir
ben olsam heç uğramam o kaa büyük konuşmadan sonra:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…