yok wannacım bu karular gece uykulu uykulu zorlan ayakta tuttular beni akannehir
sonra oyun bekliyler benden:umursamaz:
gündüz de sarhoş sarhoş dolaştım evde
ipek de bir inat uyumadı
anca bağrımda uyuttum toplam da 1.5 saat uyudu tüm gün
1 günde değişiyorlar ya çıldırcamsenağlama
benim kiz uyurken kafasini yataktaki korumalik yastiklara dayamayi ogrenmis. oyle dahami guvende hissediyo kendini ne. bayada uyuyo oyle.bilmiyorumkismile
maşallah benimki yatakta yatmamak için direniyo
valla sirf gunduz zombi gibi dolasmiyim 2 cocuk pesinde diye kiz uyur uyumaz yatiyorum ben. gecede nolucagi belli olmaz. 3-5 saat ne uyursam kar bana.
Naz'da bugun iki kez memede uyudu. son uykusunu sss pat yaptim salonda ama uyuyana kadar oldurdu beni.akannehir
ben kaç kere şşş patla uyttum sayısını bilem hatırlamıyom akannehir
ama yerine koyar koymaz zırlıy anlamadım niye böle yapıy
şş patta çok ağlıyomu nazım
oglum uyandıgından berı aglıyooooooo kuzumm...
altını actım heryere işedi kaydirigubbakcemile3emene kadarda bas bas bagırdı halbukı tok..
evet ya, cok agliyo. halak oluyo uyuyana kadar.mafoldumben
ama ben uyuyana kadar kucagimda sss pat yapmiyorum. kucagimda 3-5 sss pat yapip yerine koyuyorum, ondan sonra aglamaya basliyo. bende ssss yaparken emzigini verip sacini basini oksuyorum. emzigi kapip eserse uyuyo. ama emzigi alana kadar cok agliyo.
ipekimde agliyomu?
tugba gittin mi eminonune?
10 dk kucamda şş pat yaparken ağlıyo sonra sızıyo
ama ipek artık uyutacağımı anlıyo o pozisyonu alır almaz canı yanarmışcasına ağlıyo
dün nerdeyse 1 saat ölece ağladı
sanırım benim kız sinirli kendi kendini piskopata bağlıyoakannehir
bugün senin yaptığın gibide yaptım yatağına koydum emziği verdim şş pat banamısın demedi.okşuyom yinede sakinleşmiyo off ya 2 yaşına gelene kadarda gündüz uyutmak zorunda olcez.bide 4 ayda yatır kaldır yapcam tahmin edemiyom
uyur vaziyette koyum uyumuyoda uyanıkken binayı ayağa kaldırır sanırsamohaoldumsmile
abowww tubişde geldiyse ben kaçam
tubişin dalgasını da kaldıramam kanımcasenağlama
moralim çok bozuk zattın
piskolojimi bozdu ipeşim 2 gündür:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?