2009 Kasm Anneleri

ben niye girdimki bugün zatenakannehir
herkes bi olmuş akıl hastanesine yatacam sonunda
beroşum bile bana nispet yaptıktan sonra kismeye güvenim kalmadısenağlamasenağlama
bende avatarı görünce elif geldi sandıydımohaoldumsmile
ama çok yakışmış maşallah beroşuma
bunlarda selomaklava:klava:klava:

fato nan geçmiş olsun :Saruboceq:
ayşe:dilcikar:

kripsi gecmis olsun kiz.

bende cok pis okey oynarim ama gecenin o saatinde ugrasamam.:umursamaz:
guzellik uykumu almam lazim.bayanssulusmile

benim kiz uyurken kafasini yataktaki korumalik yastiklara dayamayi ogrenmis. oyle dahami guvende hissediyo kendini ne. bayada uyuyo oyle.bilmiyorumkismile

yok wannacım bu karular gece uykulu uykulu zorlan ayakta tuttular beni akannehir
sonra oyun bekliyler benden:umursamaz:
gündüz de sarhoş sarhoş dolaştım evde
ipek de bir inat uyumadı
anca bağrımda uyuttum toplam da 1.5 saat uyudu tüm gün
1 günde değişiyorlar ya çıldırcamsenağlama

valla sirf gunduz zombi gibi dolasmiyim 2 cocuk pesinde diye kiz uyur uyumaz yatiyorum ben. gecede nolucagi belli olmaz. 3-5 saat ne uyursam kar bana.

Naz'da bugun iki kez memede uyudu. son uykusunu sss pat yaptim salonda ama uyuyana kadar oldurdu beni.akannehir

ben kaç kere şşş patla uyttum sayısını bilem hatırlamıyom akannehir
ama yerine koyar koymaz zırlıy anlamadım niye böle yapıy
şş patta çok ağlıyomu nazım

ben kaç kere şşş patla uyttum sayısını bilem hatırlamıyom akannehir
ama yerine koyar koymaz zırlıy anlamadım niye böle yapıy
şş patta çok ağlıyomu nazım

evet ya, cok agliyo. halak oluyo uyuyana kadar.mafoldumben
ama ben uyuyana kadar kucagimda sss pat yapmiyorum. kucagimda 3-5 sss pat yapip yerine koyuyorum, ondan sonra aglamaya basliyo. bende ssss yaparken emzigini verip sacini basini oksuyorum. emzigi kapip emerse uyuyo. ama emzigi alana kadar cok agliyo.

ipekimde agliyomu?

oglum uyandıgından berı aglıyooooooo kuzumm...
altını actım heryere işedi kaydirigubbakcemile3emene kadarda bas bas bagırdı halbukı tok..

10 dk kucamda şş pat yaparken ağlıyo sonra sızıyo
ama ipek artık uyutacağımı anlıyo o pozisyonu alır almaz canı yanarmışcasına ağlıyo
dün nerdeyse 1 saat ölece ağladı
sanırım benim kız sinirli kendi kendini piskopata bağlıyoakannehir
bugün senin yaptığın gibide yaptım yatağına koydum emziği verdim şş pat banamısın demedi.okşuyom yinede sakinleşmiyo off ya 2 yaşına gelene kadarda gündüz uyutmak zorunda olcez.bide 4 ayda yatır kaldır yapcam tahmin edemiyom
uyur vaziyette koyum uyumuyoda uyanıkken binayı ayağa kaldırır sanırsamohaoldumsmile

selam kızlar,
valla balıklama dalıyom konuya ne şşş pat ne ayakta sallama ne de yerine yatırma... hiiiç faydası yok bu gün öğleden önce 1,5 saat uyudu 10 da uyandı 2 de yatırdım 40 dk uyudu 5 de yatırdım 40 dk uyudu şu andada uyumamak için dikiliyo yattığı yerdenn ayy naapçam bilmiom kızlar 1 ay sona işe başlıyom bi düzen tutturmam lazım ayrıca ek gıda işini hallertmemm de lasımm

ama yasina dogru yada yasindan sonra bir kez uyuycaklar. o zamanda en kotu ihtimal alir yanimiza yatariz, bizde uyuruz. ben oglumda oyle yapiyodum.
su uyutma isi gercekten stres ya.mafoldumben

yatir kaldir olayini gece hic kalkmasin diye yapican di mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…