2009 Kasm Anneleri

aaaaaaa aşkolsuunnnnn sen gelirsinde bu kaa menuyle çıkarmıyım karşınaa hani mantı hee hani rosto hem tatlı bi çeşit olmasssssss künefe yapam sağaaaa delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

cerenimooo bende isterim gıııı bunlardan özellikle içli köfte cokacimcoookantepli komşumdan ayrılınca hasret kaldım yaaaa

ayyyyyy geberiom acımdannnnnnnnnnn güya pazara gidince orda yiyecudummmmmm
bahçeşehir pazarının çayı meşhurdurrrr böle meyve sebze kısmında pasta börek tarzı yerler var
çay içer ordan bi sürü şey yerim deyu hayal ettiydim ama yemedi kaydirigubbakcemile3

napıyonus bacılarr iyimi yavrucaklar ahmed said tam bi kuduruk oldu tepinmekden duramıyorr pusete koydum alana kadar cırlıyo aldımmı kıkırdıyor kızamıyom evim çok fena kirlendi uçtan bucaktan bişiyler yapıyom amma pasaklı karı oldum yaa

amannnnnn gökten zembille yemek inmicek belli oldu
ben bi yemeksepeti.com a bakayım bari aklinialirimsmile

selam karular yıne ben
oglumu uyuttum ama ne kaa uyur bılmem
akıl werın aksam uykusundan once ne zaman dan sonra uyumasın bu sıpa yaa

ha bıde ılk kez oglum kustu ya
hıcırıyodu bırden kusuwerdı
cok korktum :gitme:

persembe gunu mevlid kandili mi?
oruc tutabilirmiyiz acaba?
hadi yemek neysede, birsey icmeyince sut olmuyo.:sinifsinif:

ulen yazdıklarım havaya mı uçtu bi slm bilem yok alçak gacılar
walla ben ensar 2 aylıkken 3 gün tuttum hiçbir şey olmadı hatta ramazandaki borçlarımıda tutam dedim emme beceremedim

persembe gunu mevlid kandili mi?
oruc tutabilirmiyiz acaba?
hadi yemek neysede, birsey icmeyince sut olmuyo.:sinifsinif:

evet kandil bende duşunuyom geceden sağsam yatmadan sahur yapınca sağsam
sabah kaltığımızda süt olur zatin emer bi iki kez
öğleden sorada sağdıklarımda idare etsem diom da bi taraftan da güvenemiyom kendime eyvahedigeldismile

ulen yazdıklarım havaya mı uçtu bi slm bilem yok alçak gacılar
walla ben ensar 2 aylıkken 3 gün tuttum hiçbir şey olmadı hatta ramazandaki borçlarımıda tutam dedim emme beceremedim

bende oglumdayken ramazanda bir kere tutmustum, butun gun sutum olmamisti.
sagip sagip gunduz yettirecek kadarda yokki zaten.:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…