selam kızlar,
valla balıklama dalıyom konuya ne şşş pat ne ayakta sallama ne de yerine yatırma... hiiiç faydası yok bu gün öğleden önce 1,5 saat uyudu 10 da uyandı 2 de yatırdım 40 dk uyudu 5 de yatırdım 40 dk uyudu şu andada uyumamak için dikiliyo yattığı yerdenn ayy naapçam bilmiom kızlar 1 ay sona işe başlıyom bi düzen tutturmam lazım ayrıca ek gıda işini hallertmemm de lasımm
selam kızlar,
valla balıklama dalıyom konuya ne şşş pat ne ayakta sallama ne de yerine yatırma... hiiiç faydası yok bu gün öğleden önce 1,5 saat uyudu 10 da uyandı 2 de yatırdım 40 dk uyudu 5 de yatırdım 40 dk uyudu şu andada uyumamak için dikiliyo yattığı yerdenn ayy naapçam bilmiom kızlar 1 ay sona işe başlıyom bi düzen tutturmam lazım ayrıca ek gıda işini hallertmemm de lasımm
benimki o kadar bile uyumadı bugünakannehirselam kızlar,
yok cnm gece aslında benim için bi problem değil 1 kere kalkıyo emziriyom yatıyo bende himen uyuyomda gündüz uyutmakla uğraşmayım diye yapmayı düşünüyomama yasina dogru yada yasindan sonra bir kez uyuycaklar. o zamanda en kotu ihtimal alir yanimiza yatariz, bizde uyuruz. ben oglumda oyle yapiyodum.
su uyutma isi gercekten stres ya.mafoldumben
yatir kaldir olayini gece hic kalkmasin diye yapican di mi?
ohaoldumsmilebu başıysa yandık desenebozulmasin psikolojin, daha yolun cokkkk basindayiz.
ipek şuan dizimde uyuyo
wannam ya ne yapsam gündüz dizimde mi uyutsam yoksa
bu seferde iş yapamıyom ne yapcamı bilemedim
dizimde ben ne zaman uyandırırsam uyanıyo ama yatağına koyar koymaz uyanıyakannehir
uyanik oldugu zaman islerini yapabiliyomusun iyi kotu?
olmazsa yarimsar saat 3-4 kez uyut dizlerinde.
yapıyorum uykusunu aldığında duruyo ana kucağında
15 dl tv bakıyo 15 dk mutfakta duruy
40 dk en azından mızıklamadan duruy
diğer zamanlarda sürekli oyun istiyo
tamam iste, yataginda uyumadigi zaman dizinde uyut. hem o dinlensin hem sen.sengözlerimebaksanab
çyle aslında yorulmuyom da kocaman olduğundada böle uyursa yandımeyvahedigeldismile
2.bebe oğlan olursa isim belli oldu bugün:roflol:
rüzgar efe zemuszemus
nasıl ankete gerek kalmaz inşallah
2 isme karşıyım ama kociş rüyasında görmüş rüzgar ismini
efe ikimizin tercihi:lepi:
ya ipeşim benim kokumla hiç yanımda uyumadı acaba beni benimsemedimi dahabilmiyorumkismile sakinleştirmek için başını okşuyom sakinleşmiyoda
beni sevmiyomu acabasenağlama
gittim yaa:sm_cool: gezdik ohh kaydirigubbakcemile2tugba gittin mi eminonune?
abowww tubişde geldiyse ben kaçam
tubişin dalgasını da kaldıramam kanımcasenağlama
moralim çok bozuk zattın
piskolojimi bozdu ipeşim 2 gündür:çok üzgünüm:
gittim yaa:sm_cool: gezdik ohh kaydirigubbakcemile2
1 ay ist. gittim gelince 1 hafta k.valdeme gittim ordan geldim eltim 3-4 gündür bende giremedim doğru düzgün şimdi bide taşınma telaşı o bitcek işe başlıcamnerdesin kizim sen?
kim bakicak sen ise baslayinca?
sefil uykuyu seviyo yani desene zülfü perişanipek şuan dizimde uyuyo
wannam ya ne yapsam gündüz dizimde mi uyutsam yoksa
bu seferde iş yapamıyom ne yapcamı bilemedim
dizimde ben ne zaman uyandırırsam uyanıyo ama yatağına koyar koymaz uyanıyakannehir
geldim hacııı sen gene eminönüne mi gittin gııııı yuuuuhh yaneeeebişşşşşşş nerdesin kız senalsanaalsanasmile
ösledim falla Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?