2009 Kasm Anneleri

huhuu napiysiniz bakem
kizcemin nüfus kagidi icin resim cektirdik bugün ayy öyle komik cikti ki dombalak bide uykudan uyandirdik diye sinirli sinirli bakti cok cikin olucak:roflol:

nasil senin kokunla uyumadi?
kiz dogdugundan beri koynunda uyuyo.kaydirigubbakcemile3
ama koynumda yattı üstümde yani hiç yanımda yatmadı sarılıp uyuyamzemuszemus
gittim yaa:sm_cool: gezdik ohh kaydirigubbakcemile2

kız zeytün bugün o kaa mutluyum kii senlen heç uğraşasım yok olumunekankayizsmile
alışverişten mutlu oluy insan demüüüsempatiksalakcinni
neler aldın bakim
beyzamız durdumubilmiyorumkismile
huhuu napiysiniz bakem
kizcemin nüfus kagidi icin resim cektirdik bugün ayy öyle komik cikti ki dombalak bide uykudan uyandirdik diye sinirli sinirli bakti cok cikin olucak:roflol:

chucky gibimi vesikalıl çektirdi yoksamkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sorma wannamm çok yoğundum işe geri döncem ya 1 ay sora ; bir uykum var bu aralar .... aylardır evdeyim asla uyku gelmedi aklıma şimdi günün her saatii uykuluyummm

kizlar bebeleriniz yattigi yerde dönmeye basladilar mi?
nisa korseden dolayi yattigi yerde pek hareketli degil ama ben onu yataginda ortalamis olarak yatiriyom dün gece besigin tam soluna kadar yanasmis bide eli disari cikmisti cekemiyoda iceri akillim, cok sasirdim onu öyle görünce. nasil becerdi hic anlamadim:sm_confused:

eliffff nisayi tr vatandasimi yaptiniz?

biz daha cikarmadik nüfus
yok canim deutsch olucak türk olamaz almanya izin vermiyomus.18 ine gelince kendisi secebilirmis ama zaten alman olsun bende gecicem 2 sene sonra ailecek deutsch olucaz
yarin basvurucaz iki hafta sürüyomus 1 resim anne babanin pass i bide original geburtsurkunde gerekio okadar

üff kizlar benim kiz altini bi doldurki bize banyo yolu görünüyor sanirim.. elifcik sonra konusalim olurmu? öpüyorum nisayi..

slm millet nabersiniz uzuuuun bi aradan sonra burdayımmm
ayy hiçç vakit bulamıyorum yaaa herkes iyidir umarımm
hepinizi çook öpüyorumm

hosgeldin canik nabersin vakitsizlikten sikayetcisin sende benim gibi:hulya:

oglusun nasil

hoşbuldum canımm
yaaa aslında vakit istesek olurda bütün vaktimi oğlumla geçirmek istiyorum
zaten oğluşum geç büyümeye başladı yaa çok fazla ilgilenmek istiyorumm

oğluşumda bayağı bi düzeldi teyzesi kendini iyi toparladı
1,5 ayda 2 kilo almış dr teyzemiz tebrik etti bizi
şimdide yatağında dönenceye bakıp konuşuyooo

nisam napıyoo çok tatlı resimleriniz var maşallah koca kız olmuşş kaydirigubbakcemile5

neyi vardi ki oglunun ben bilmiyorum bisey:sm_confused:
en güzeli zaten bütün vaktini onlarla gecirmek ama insan arasira kendinede zaman istiyo.ben bazen oluyo ki wc ye bile nisa yla gidiyorum.:roflol:simdide bi yandan emisiyoruz bi yandan sol elimle yazmaya calisiyorum ..oda iki cekiyo memmi birakip ekrana bakio sonra yine yapisiyo oyun oynuyo mememlekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…