hiç deme temizlik yap ütü yap yemek yap çamaşır yıka
bebişe bak kocayı ihmal etme tabi vakit bulursan kendine de bak
yazarken bile yoruldum
aynen yaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yazarken bile yoruldum
tembel olan benmisim.:kedi:
ay bende cok iş yaptım ama en cok ütü var yaa gecede ütü yapıcam koca iki sepet dolusu kafamçokkarıştı
evet yaa ütü katla yerlestir bi kaka bi kusmuk hersey bastan :))))laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
benimde ütüm çok egenin kıyafetleri sempatiksalakcinni
küççük küççük deli oluyom yaaa akannehirakannehir
selam ben geldüümmm.özledinizmi benıboshayallersmile
bugun rota asısını yaptırdık gec kalmıstık ama dr oluyo dedı yaptı.sımdı yıkadım oglumu 30 dk uyudu....
süpriiiiiizzzzzzzz dişler kasınıyomuş dr baktı.7.500 olmus kuzum
ama acıyo damagı galıba emerken aglıyo
bizdede çok ütü oluyo:bbo:yarın yaparım bende kuruyo şimdik..bizim elektrik saatimiz akıllı saat uygulamasında 10 dan sonra yapmam lazım
acayip ütü oluyo bizim evde yaa
bende yapamıyorum istesemde saat 10 da yatıyo oğluş gece uykusuna benimde cılkım çıkıyo,duş filan alıyorum veya tv izleyip onbir buçuk gibi yatıyorum genelde..aklimizda olsun, bilmiyodum.bilmiyorumkismile
ben gece sadece yatip uyuyorum. is mis yapamam.
kadın olmak zor zanaat kaydirigubbakcemile3
yazarken bile yoruldum
hosgeldin canım gecmiş olsun bizimde asımız cuma gunu inş. sorunsuz atlatırız
masallah oglusun kocaman adam olmus![]()
bizdede çok ütü oluyo:bbo:yarın yaparım bende kuruyo şimdik..
çok çamaşır yıkıyorum ben bide bebişinkiler eklendi onlar minikya ütüdede oyalıyo..bizde akıllı saat yok ama normaldede 10dan sonra daha indirimli olduğunu duymuştumbilmiyorumkismile
bende yapamıyorum istesemde saat 10 da yatıyo oğluş gece uykusuna benimde cılkım çıkıyo,duş filan alıyorum veya tv izleyip onbir buçuk gibi yatıyorum genelde..
off vallahi şimdi düşününce çalışmak daha kolay geliyo..yani oda zor ama fiziki olarak bu kadar yormuyo beyin olarak yıpratıyo bence çoğu meslek..
ama ev işleri fiziki olarak epey zorluyoakannehir
kızlar merhaba hergün vakit buldukça giriyorum nete okuyorum yazdıklarınızı ,kızımla karşılaştırma fırsatı buluyorum sağolun:)) kızlar gene bişey soracaktım gece yatırırken sırtına destek koyuyomusunuz yani yan mı yatırıyorsunuz ,gece çoğu zaman gazını çıkaramıyorum emzirdikten sonra,uyuyakalıyo korkuyorum gazla birlikte kusarsa gece diye,ama bir türlü alıştıramadım yan yatırmaya gece kendi kendine dönüyo sırtüstü düz yatıyo.yanlış mı alıştı acaba?
merhaba kızlar bizde 3. ay aşılarımızı olduk paşamda aşı sersemlkiği n ile hala uyuyo hafif ateş yaptı gibi...
dr kontolümüzde paşam bu ay sadece 500 gr almışş zira sadeece uykuya dalarken alıyo ama genelde iyi 7 kg olmuş tam ilk aylar iyiki çok almış 4. aydan öncede hiç bişey verme dedi.....
nbr kızlar ben geldiiiiiiiiiim
sonunda taşındım ilçedeyim
yahu benim oğlan emmiyo hiiiiiii aç bağırıyo uyutup emziriyom o zamanda uyuyup ememiyo deli olcak
ha bide hiiiiiiiiç kucaktan inmiyo oturtmuyoda
otursam ağlıyo
oyyyyyyyyyy çek yorgunuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum
nbr kızlar ben geldiiiiiiiiiim
sonunda taşındım ilçedeyim
yahu benim oğlan emmiyo hiiiiiii aç bağırıyo uyutup emziriyom o zamanda uyuyup ememiyo deli olcak
ha bide hiiiiiiiiç kucaktan inmiyo oturtmuyoda
otursam ağlıyo
oyyyyyyyyyy çek yorgunuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum
gozun aydin mi diim, gecmis olsun mu diim bilemedim.
yavas yavas da yerlesirsin artik.
benimkide aksama kadar kucak istiyo, laf istiyo.-tatlicadiarzu-
geçmiş olsunu kabul ediyom ben anaaaaaam burada hergün kar yağıyo nbide buz gibi
ayy benimkide hep konuşayım istiyo