hemde ne aç kıs yırtıyo kendini beyaz tenli ya bide kaşları bile kıpkırmızı oluyo uykusuzluktan aç olduğu için uyuyamıyoda emzikle sakinleştiriom kucama alıyom sallıyom sallıyom raid yemiş sivrisinek gibi sersemleşince tıkıyom azına memeyi :roflol::roflol:
emio doyuyo sora yatırırken uyanıyo cin cin bakıyo ama o an için karnı tok olduğundan gülüşüp cilveleşiyo ulan diom madem doyunca bu kaa şirin olacan neen yemion sempatiksalakcinni
daha ne yicekmiş acabaa sempatiksalakcinniakannehir
:roflol::roflol: ayy cerenimo sen adamı öldürün nan :roflol::roflol:
raid yemiş sivrisinekmii delikafaduldendelikafadulden
eltimin kızı yaşını doldurdu 13 kg nerdeyse hem emiyo hemde habire saat başı blender sesi gelio ona çorba meyve falan hazırlıyo hala bunun bu yeme sorunu beni öldürüyo dio yaa sempatiksalakcinni benim yerimde olsa intihar eder zaar akannehir
vallla vardı wannam ama şimci yok offf buna inanır olmam çok ilginç ama veletler bizi ne hale sokuyoo kaydirigubbakcemile3
hemde ne aç kıs yırtıyo kendini beyaz tenli ya bide kaşları bile kıpkırmızı oluyo uykusuzluktan aç olduğu için uyuyamıyoda emzikle sakinleştiriom kucama alıyom sallıyom sallıyom raid yemiş sivrisinek gibi sersemleşince tıkıyom azına memeyi :roflol::roflol:
emio doyuyo sora yatırırken uyanıyo cin cin bakıyo ama o an için karnı tok olduğundan gülüşüp cilveleşiyo ulan diom madem doyunca bu kaa şirin olacan neen yemion sempatiksalakcinni
özge beniiiii ben siziiiiiiiiiii öldürem bitsin bu işkence sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni:roflol:
bizden ne istiyon nan:mymeka:
ya bugun heç sütte yok hofffffffff 4 saatin üstüne sağdım ya iki mimişten 100 anca çıktı :sinifsinif:
özge beniiiii ben siziiiiiiiiiii öldürem bitsin bu işkence sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni:roflol:
denemekte fayda var.
bize hayvanat bahçesinin yolu göründü.kaydirigubbakcemile3
ya bugun heç sütte yok hofffffffff 4 saatin üstüne sağdım ya iki mimişten 100 anca çıktı :sinifsinif:
facede ajdarın yeni şarkısını dinledim.
ay bu adamda beni öldürcek.akannehir
canın sıkkın kızım ondanda oluyoo -tatlicadiarzu-
2 kaşıktan bişey olmaz canım ama yinede dr a danışkızlar günaydın herkesin kadınlar günü kutlu olsunnnnnn...
ya bu arada canlarım ben dün bişi yaptım iyimi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum milupanın hani şu kavanoz mamaları varya onun elmalı şeftalilisinden alıp kızıma tattırdım 1-2 çay kaşığı kadarcık ama versem dahada yiyecekti merak ettım tadını beeecekmi başka bişey yermi yemezmi diye acaba kötümü yaptım kızlar ya ne diyosunuz.
herkese günaydıııııııııınnnnnnnnnnnn
canlar nasılsınız ben galiba grip olim burnum kuruyo hemen ilaç aldım
2 kaşıktan bişey olmaz canım ama yinede dr a danış
geçmiş olsun hemen bi ıhlamur kaynatta içiver.
edacım sağol bizimkindede var sanırsam 3 gündür tüketmedim geçti kendimizin dr u olduk valla
kızlar günaydın herkesin kadınlar günü kutlu olsunnnnnn...
ya bu arada canlarım ben dün bişi yaptım iyimi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum milupanın hani şu kavanoz mamaları varya onun elmalı şeftalilisinden alıp kızıma tattırdım 1-2 çay kaşığı kadarcık ama versem dahada yiyecekti merak ettım tadını beeecekmi başka bişey yermi yemezmi diye acaba kötümü yaptım kızlar ya ne diyosunuz.
kızlar günaydın herkesin kadınlar günü kutlu olsunnnnnn...
herkese günaydıııııııııınnnnnnnnnnnn
canlar nasılsınız ben galiba grip olim burnum kuruyo hemen ilaç aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?