saol canim özge napiyoo.. gecmise yeni daldim.. emmiyomu haala? kiloyu sorun etme benim kizda 5720ydi daha gecen hafta.. fistik gibi manken kizlar olcaklar görürsün.. ama ek gidaya gecince rahatlarsin insallah..
bu arada behlülün sulandigi kizlar harbi zayif oluyoo hee.. behlülün askindan mi eriyolar anlamadim.. hatice uzak durlmaz:
hofff rabbim meleklerimizi daha buyuk hastalıklardan korusuun bizede sabır ve cesaret versin böle ateş enfeksiyon grip falan ola ola buyicekler işte :sinifsinif:
ay akşam eve gıdınce sebze çorbası gibi bişey yapayımda yedıreyım belki hep mama yemekten sıkılmıştır yavrum kim biliyo kıs bu sebze çorbasını nasıl yapılır ne konur.
saol karakizim.. simdi uyudu kucaigimda yerine koydum.. üstünde yarim kol badisi penye tulum bide penye battaniye var azmi oldu yaa.. nasil giydirmem lazim bilmiyorum.. külotlu crabini cikardim ama ayagina kisa corap giydirdim... dogrumu yapmisim...
ay ben kıyamam ona ya sizin ordaki hava nasıl bilmiyorum ama bizim burası bugun cok soğuk o yuzden duruyu kalın giydiridm ben üşümesin diye sende yelek falan giydir ayağınada patik geçir yavrumun.
gecen gün kar yagdi burayaaa.. halaaa yerler buz.. sabah doktora giderken -4 dereceydi.. ama evin ici 23 derece.. zeynep nilayin atesi var haalaa 38i geckin.. o yüzden ince giydirim dedim
he nan çok fenayım demikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ay yavrum benim cok cok gecmiş olsun canım
krispi nann cok fenasın ha:roflol::roflol:
yok canım ondan değildir
önce patates püresi diyodu kızlar yada havuç püresi canım
ama bende tam bilmiyorum
ben ne yapam tubişlerde beyzoş atladı behlülün yanına sonra behlül aldatmış oldu özge attı nişanı burda behlüln ne kabahati var o arada beyzoşta gittikızımın basına yakar o baksana bikac gunde kacıncı kızkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:puhahahah koptum az önce yorulduk istemim diydi şimdi hemen zıpladı :roflol::roflol::roflol:
ana oğul behlül olmuş bunnar hemide orcinal behlül :jeyyar::jeyyar:
saol canim özge napiyoo.. gecmise yeni daldim.. emmiyomu haala? kiloyu sorun etme benim kizda 5720ydi daha gecen hafta.. fistik gibi manken kizlar olcaklar görürsün.. ama ek gidaya gecince rahatlarsin insallah..
bu arada behlülün sulandigi kizlar harbi zayif oluyoo hee.. behlülün askindan mi eriyolar anlamadim.. hatice uzak durlmaz:
canım poğaça istiiii dere otlu peynirli poğaça yapacam
anaaamm saat 5 olmuşş abbaaoowww ay ne yemek yapcamm
2 bebeynen sempatiksalakcinni
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ben çorbamı yaptım
kıyma aldım dışarı köfte yapacam accıkta pilav yaparım
kocişte salata yapr ooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
Bebek.com - Ek Besin Döneminde Bebeğe verilecek Ek Gıdaların Hazırlanışı ve Tarifler
karakızzz bak burda var bişilerrrr
ama geçen prof tv de muhallebiyle başlamayın ek gıdaya didi meyve ve sebze çorbasına alışsın en son mhallebi dediii
kızlar bu sebze çorbasına pirinç yerine irmik koymak çookk iyiymiş şu ahmet maranki amca öle dediydi havuç patates irmik biras zeytinyağı ve suyla yapın alışıncada her gun içine farklı bi yeşillik koyun dedi bi gun dereotu bi gun tere roka maydanoz vs.
Allah acil sifasını versin canım gercekten cok zor anne olmak a.ssaol canim benim hep sen geldin aklima hani gecen asyada ateslenmisti ya.. simdi cok cok iyi anladim anneligin ne oldugunu.. 6dan beri uyumuyorum..
behlül kızımdan uzak dur yasakkelimeyasakkelimebu arada behlülün sulandigi kizlar harbi zayif oluyoo hee.. behlülün askindan mi eriyolar anlamadim.. hatice uzak durlmaz:
ben ne yapam tubişlerde beyzoş atladı behlülün yanına sonra behlül aldatmış oldu özge attı nişanı burda behlüln ne kabahati var o arada beyzoşta gitti
berayı alak dedik onun anasıda faceye ilan vermedi bi kızın iki nişanlısı olmaz ilan ver dedim vermedi onuda bıraktık
gördüğün gibi behlülğün bunnarda kabahati yok onnar elinde tutmasını bilemi ben ne yapam
Allah acil sifasını versin canım gercekten cok zor anne olmak a.s
behlül kızımdan uzak dur yasakkelimeyasakkelime
behlül kızımı zayıflatacak yasakkelime
vermimmm kızımııııı
onnara yaramadı belkim asyaya yarar nan a.sa.sa.s
ben geldim kizim sabaha karsi ateslendi.. fitil koydum kaka yapinca etki etmedi tabi atesi düsmeyince doktora gittik.. kakasi biraz yesil gibiydii dünde her emmeden sonra kusuyodu.. mide bagirsak enfeksiyonu dedi doktor.. burda salgin varmis herkes ayni sikayetten dolayi geliyomus.. fitile devam dedi.. bide elektrolit iceren bi cay verdi su kaybi oldugu icin onu dengeler dedi.. cok cok emzir dedi nasil emzirceksem zaten zor emen bi bebek..mafoldumben
kesin uslu durmaz kızımı aldatır falan zayıflar neme lazım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?