2009 Kasm Anneleri

valla bıktım yani emzirme deyince tüylerim dikilo yeminle ohaoldumsmile başkası olsa dayardı mamayı görürdün diom böle nazlanmayı kaydirigubbakcemile3 uğraşıyom işte kendi çapımda teknikler geliştiriom emsin deyuu
grip olduk bizde aşı yapmadı geçen hafta dr ilaç virdi bakalımm inş hepsi iyileşir çabucakk :Saruboceq:

hofff rabbim meleklerimizi daha buyuk hastalıklardan korusuun bizede sabır ve cesaret versin böle ateş enfeksiyon grip falan ola ola buyicekler işte :sinifsinif:

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin...

ay yavrum benim cok cok gecmiş olsun canım

krispi nann cok fenasın ha:roflol::roflol:

yok canım ondan değildir
önce patates püresi diyodu kızlar yada havuç püresi canım
ama bende tam bilmiyorum
he nan çok fenayım demikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızımın basına yakar o baksana bikac gunde kacıncı kızkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben ne yapam tubişlerde beyzoş atladı behlülün yanına sonra behlül aldatmış oldu özge attı nişanı burda behlüln ne kabahati var o arada beyzoşta gitti
berayı alak dedik onun anasıda faceye ilan vermedi bi kızın iki nişanlısı olmaz ilan ver dedim vermedi onuda bıraktık
gördüğün gibi behlülğün bunnarda kabahati yok onnar elinde tutmasını bilemi ben ne yapam
puhahahah koptum az önce yorulduk istemim diydi şimdi hemen zıpladı :roflol::roflol::roflol:
ana oğul behlül olmuş bunnar hemide orcinal behlül :jeyyar::jeyyar:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kızlar eridikçe behlül şişi:roflol::roflol::roflol::roflol:

kızlar bu sebze çorbasına pirinç yerine irmik koymak çookk iyiymiş şu ahmet maranki amca öle dediydi havuç patates irmik biras zeytinyağı ve suyla yapın alışıncada her gun içine farklı bi yeşillik koyun dedi bi gun dereotu bi gun tere roka maydanoz vs.

ben çorbamı yaptım
kıyma aldım dışarı köfte yapacam accıkta pilav yaparım
kocişte salata yapr ooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

afyet olsunnn sağa bide şarr şarr süt olsun olumunekankayizsmile

ben zaten muhallebı yapmıcam sebze corbası yapayım dedim dur bakım burdakı tarıfı akşam yapıp vereyım Duru ne tepki verecek.

irmikmi ay kafam iyice karıştı benım ya dr a da bir dahaki ay gidicem offff offff

saol canim benim hep sen geldin aklima hani gecen asyada ateslenmisti ya.. simdi cok cok iyi anladim anneligin ne oldugunu.. 6dan beri uyumuyorum..
Allah acil sifasını versin canım gercekten cok zor anne olmak a.s
bu arada behlülün sulandigi kizlar harbi zayif oluyoo hee.. behlülün askindan mi eriyolar anlamadim.. hatice uzak durlmaz:
behlül kızımdan uzak dur yasakkelimeyasakkelime

behlül kızımı zayıflatacak yasakkelime
vermimmm kızımııııı

geçmiş olsun canım

bulgur çorbası yaptım içiyom kızım gaz bombası olak gene akşam sempatiksalakcinni
kenyaa koru asyayı bak bu behlül ne zaman hayatımıza girdi ben sütten kesildim kızcem bi deri bi kemik kaldı kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…