2009 Kasm Anneleri

ben dedim oğa facede ilan et diye etmedi bende bıraktım onu
artık kimseylen inşallah sıradaki xxx olmaz artık yorulduk:roflol::roflol::roflol::roflol:

kızıım nasıl ilan ediim bu aşk gizli saklı olmalıydı ednan bey napar sonraa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sulanırım sağane ne kıskanıyon:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

ben geldim kizim sabaha karsi ateslendi.. fitil koydum kaka yapinca etki etmedi tabi atesi düsmeyince doktora gittik.. kakasi biraz yesil gibiydii dünde her emmeden sonra kusuyodu.. mide bagirsak enfeksiyonu dedi doktor.. burda salgin varmis herkes ayni sikayetten dolayi geliyomus.. fitile devam dedi.. bide elektrolit iceren bi cay verdi su kaybi oldugu icin onu dengeler dedi.. cok cok emzir dedi nasil emzirceksem zaten zor emen bi bebek..mafoldumben

napıyosunuz millet ay neler yazıp duruyosunuz arada girip okuyup hemen cıkıyorum cevap bile yazamıyorum bu aralar
ya Duru dünden beri mamayı zorla tutuyo biberonu diliyle itiyo ne yapacağımı şaşırdım annem bugun zorla içirmiş ama bitirmiş çok şükür mamasını acaba yeni bir şey tattırdığım içinmi oldu bu anlamadımki.
bu akşam sebze çorbası gibi bişey yapayım diyorum ne yapacak bakalım ne diyosunuz kızlar ne yapayım sizce nasıl yapılır onuda bilmiyorum gerçi

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol:
yok yok senin gönlün var behlülde baksana nasılda sıritisin taaamm ben mesajı aldım:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

aaaaaaaaaa çok geçmiş olsun ayşeeeee

canım 40 gün rapor hakkımız var evet artık onu 10 günlük alabilios sen bi 10+10 daha alırsın bide heyet raporu var 30 günlük alınıyo adamın varsa ayarlayabiliosan onda sınır yok al babam al kaydirigubbakcemile3

canımmm çok geçmiş olsun şuanda nasıl peki kızın ay kıyamam ben ona ya.

ay yavrum benim cok cok gecmiş olsun canım

bağana naparsa yapsın
ilan vermezsen behlül kaçar:roflol::roflol::roflol::roflol:
krispi nann cok fenasın ha:roflol::roflol:
yok canım ondan değildir
önce patates püresi diyodu kızlar yada havuç püresi canım
ama bende tam bilmiyorum

yok yok senin gönlün var behlülde baksana nasılda sıritisin taaamm ben mesajı aldım:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kızımın basına yakar o baksana bikac gunde kacıncı kızkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

puhahahah koptum az önce yorulduk istemim diydi şimdi hemen zıpladı :roflol::roflol::roflol:
ana oğul behlül olmuş bunnar hemide orcinal behlül :jeyyar::jeyyar:

sağol tatlım ya içim rahatladı arkadaş öle deyince korktum

aaaaaaaaaa çok geçmiş olsun ayşeeeee

saol bacim ya ne yapicagimi bilemedim.. esim benden telasli hadi diyo hastaneye gidelim.. ya bi dur diyom fitil etki eder belki.. bagirdi cagirdi..ama kendi doktorumuzun acilmasina 2 saat vardi onu bekledim..yoksa acilde kim bilir nasil bakicaklar..
ya biz kadinlar böyle durumlarda zaten ne yapicagimizi bilmiyoruz erkekler sogukkanli olcagina o beni iyce geriyor ya.. yok havale neyin üfff.. annelik cok zooooooor..

canımmm çok geçmiş olsun şuanda nasıl peki kızın ay kıyamam ben ona ya.

saol karakizim.. simdi uyudu kucaigimda yerine koydum.. üstünde yarim kol badisi penye tulum bide penye battaniye var azmi oldu yaa.. nasil giydirmem lazim bilmiyorum.. külotlu crabini cikardim ama ayagina kisa corap giydirdim... dogrumu yapmisim...

ay yavrum benim cok cok gecmiş olsun canım

krispi nann cok fenasın ha:roflol::roflol:

yok canım ondan değildir
ama bende tam bilmiyorum

saol canim benim hep sen geldin aklima hani gecen asyada ateslenmisti ya.. simdi cok cok iyi anladim anneligin ne oldugunu.. 6dan beri uyumuyorum..

ayşeeeee geçmiş olsun yiwrım :sinifsinif:

saol canim özge napiyoo.. gecmise yeni daldim.. emmiyomu haala? kiloyu sorun etme benim kizda 5720ydi daha gecen hafta.. fistik gibi manken kizlar olcaklar görürsün.. ama ek gidaya gecince rahatlarsin insallah..

bu arada behlülün sulandigi kizlar harbi zayif oluyoo hee.. behlülün askindan mi eriyolar anlamadim.. hatice uzak durlmaz:

hofff rabbim meleklerimizi daha buyuk hastalıklardan korusuun bizede sabır ve cesaret versin böle ateş enfeksiyon grip falan ola ola buyicekler işte :sinifsinif:

yok canım ondan değildir
ama bende tam bilmiyorum

ay akşam eve gıdınce sebze çorbası gibi bişey yapayımda yedıreyım belki hep mama yemekten sıkılmıştır yavrum kim biliyo kıs bu sebze çorbasını nasıl yapılır ne konur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…